7 REACTIES

 1. Ik begrijp het verhaal: we moeten wennen aan het idee dat er een oorlog onderweg is. Is er geen oorlog onderweg dan hebben we de dreiging van een oorlog serieus te nemen en heel veel geld te investeren in de Amerikaanse defensie-industrie/agressie-industrie met de kans heel veel spaargeld/bezittingen/vermogen kwijt te raken (even een paar banken in de EU failliet laten gaan) voor het op poten houden van de parasitaire VS bloedzuigers, moorddadige misdadige Gomorra.

  https://jdreport.com/bankiers-zorgen-voor-volgende-bankencrisis-en-die-wordt-erger-dan-in-2008/

 2. Krijg het gevoel dat zo’n survey alleen tot gevolg heeft dat we nóg meer propaganda over ons uitgestort krijgen op de staatstelevisie en foutste krant van Nederland. In mijn omgeving heeft men reeds een grondige haat jegens Poetin ontwikkeld die zijn aansluiting vindt bij de al geplante haat voor Erdogan, Turkije of om het even welke moslim. Laat de treinen naar de Ost maar reiden, het Nederlands volk is er al bijna klaar voor. O nee, eerst nog even het sentimentele gezever van Anne Frank door hun strot duwen. Ze moeten natuurlijk wel aan de goede kant staan.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 3. Vandaag in de Limburger: “MH-17 ramp heeft velen de ogen geopend”.
  Doodziek word ik ervan.

 4. @Opt-out [2]:

  Niet alleen sentimentele gezever, het is tevens een schande dat over de rug van overleden personen die geen enkele inbreng meer hebben grote bergen met revenuen wordt binnengeharkt en die als het ware openlijk en met goedkeuring van ieder die het zo graag wil en er zelfs voor in de rij staan worden gehoereerd op het publieke toneel. We leven nog steeds in een totaal ziekmakende en leugenachtige wereld en zodra ook maar iemand een ander geluid laat horen zal er vanuit de bijeengedreven slaven schande over je komen.

  Wie zegt dat de heren in bovenstaande video niet gewoon hun ‘ding’ doen, net als zovelen die het ogenschijnlijk goed menen kunnen ook deze mensen een dubbele agenda hebben. En zodra je mensen het voordeel van de twijfel geeft is het duidelijk dat je niet weet wat je aan je fiets hebt hangen. Iedereen en alles is met argusogen te betrachten.

 5. wat zou de uitkomst zijn als de u.s.a. inwoners weten dat het dan ook op eigen terrein plaats gaat vinden.

 6. Conservatieven, progressieven.
  Allemaal houden ze van dood en destructie, afhankelijk van wie het is die de bommen gooit.
  Waarom?
  Omdat de gemeenschappelijke deler het aanbidden van “de staat” is. En nationalisme is een symptoom.

Comments are closed.