De Inkerman Greek Daily van 24 juli 2015 vertelt mij onder meer:mksj

01.
Dat op de 28ste juli demonstraties zijn gepland voor de Korydallos-gevangenis,
op het Syntagma-plein, voor de Ministeries in de Nikis-straat, het Panepistimiou-plein, het Omonia-plein en voor de Ambassade van Duitsland, waarvan het aan Griekenland “geleende” geld nu op is.
Er worden gewelddadige rellen verwacht met potientiële schade voor roerende en onroerende zaken en personen.

02.
Dat circa 1000 migranten per dag arriveren die hun weg zoeken naar Athene.
Dat op 22 juli 1900 migranten zijn geland in Piraeus, de haven van Athene, gevolgd door 1200 migranten op de 23ste juli.
Dat op 23 juli 78 migranten gearriveerd zijn in Amorgos.

03.
Dat onenigheid is ontstaan toen een groep Franse toeristen trachtte zich zonder betaling van entreegeld toegang poogde te verschaffen tot een archeologisch terrein in Lindos met de rechtvaardiging dat van Fransen niets geheven mag worden.

Kortom: chaos in Griekenland als normaal.

Hugo van Reijen

6 REACTIES

 1. inderdaad arme mensen, komt ook naar Nederland,

  30 jaar oorlog

  Information chips implanted in the brain,Electromagnetic pulse weapons. The middle classes becoming revolutionary, taking on the role of Marx’s proletariat. The population of countries in the Middle East increasing by 132%, while Europe’s drops as fertility falls. “Flashmobs” – groups rapidly mobilised by criminal gangs or terrorists groups.

  een study van de britse overheid 90 pagina’s online te lezen, van voor de crash van 2008.

  zeer de moeite waard. http://cuttingthroughthematrix.com/articles.html

 2. @Hub Jongen [1]:

  Nee hoor!

  Dit is het logische gevolg van het soort politiek dat ze zelf wilden. Een met geld smijtende regering, positieve “rechten”, gratis voorzieningen, korter werken, en ga zo maar door.

  De gemiddelde Griek verdient net zo weinig medelijden als de man die door zijn drugsverslaving aan lager wal is geraakt.

Comments are closed.