avatar MMAP 110x110Het moet niet gekker worden, lees zelf maar. Even de grens van NL over (die we toch niet meer hadden?) en omdat ze weten dat ze geen asiel krijgen snel met de oprotpremie terug naar het eigen land. Waarom laten wij dit toe? Wie moeten we hiervoor aan de hoogste boom ophangen?

4 REACTIES

 1. Tja…. Ik griezel ook al bij de gedachte dat de “arme asielzoeker” graties medische zorg krijgt…. Dit is er een uit de pvdAllochtonenknuffelaars…

 2. Ik vind het zo langzamerhand wel om te lachen. Huilen is voor ons te laat. Terwijl we dit voort laten bestaan staat Ploumen alweer met 500 miljoen Europees geld te wapperen. Mark “geen geld meer naar de Grieken” maakt de volgende miljardentranche over. En d’r zijn er maar weinig die zich zorgen maken over de 100 miljard van het SDE+ energieakkoord. Worden we overspoeld met een vluchtelingentsunami die niemand wil stoppen en waarvan niemand de kosten wil uitrekenen. Dezelfde niemand staat de volgende dag te glunderen op T.V. omdat ‘ie heeft uitgerekend wat babyboomers en vergrijzing ons wel helemaal niet kosten.

  Als je de lui hier aanspreekt of het niet eens tijd word om met wat radbraken, ophangen, vierendelen, en sproeikogelen aan zelfverdediging te gaan doen dan is het nog steeds :
  Neenee. Het hoogstaande NAP en zo. Wij pleiten voor vrij wapenbezit ?????????????

  Ik vond het vroeger moeilijk te begrijpen waarom keizer Nero moest lachen toen Rome in vlammen opging.
  Totale waanzin inderdaad.Maar het schijnt toch echt onontkoombaar te zijn. Als we dan toch naar de verdommenis moeten, laat het dan maar snel gebeuren. Hidihi hidiho !

 3. Oude truk voor een gratis vakantie.
  Of deze; met 2 bussen naar Parijs en dan voor 1 bus overnachting. In de marketing heet dit verbeterde formule. Niets nieuws onder de zon.

 4. Weet iemand een voluntaristische/anarchistische/libertarische belastingadviseur voor me (ik weet, tegenstrijdig)? Mijn huidige financiële adviseur is niet in staat om grijzer te denken dan wit 🙂
  Dank!

Comments are closed.