Rand PaulDe campagne om de republikeinse presidentskandidaat te worden is afgelopen week gestart. Het vuurwerk wil ik u niet onthouden. Rand Paul doet het aardig maar de vraag is hoe libertarisch hij eigenlijk is.

Enkele filmpjes, Rand Paul opent de aanval op Donald Trump:

Tenenkrommend?

Rand Paul en Israël:

En Rand Paul over religieuze vrijheid en homo’s. Look, I don’t want my marriage or my guns registred in Washington

 

 

5 REACTIES

 1. Dat Rand Paul Trump ervan verdenkt dat hij politici ‘koopt’ is behoorlijk amusant en ironisch, gezien het feit dat enkele van Rand’s eigen campageleiders zijn gearresteerd op verdenking van omkoperij.

  Overigens doet Rand Paul het allerminst aardig. Hij staat tegenwoordig bijna onderaan in de polls en de inkomsten van de donaties voor zijn campagne zijn ronduit dramatisch. Hopelijk voor hem is hij tevreden met zijn meer “mainstream” boodschap. Want voor het ruime merendeel van de anderen is hij vlees noch vis. Te onbetrouwbaar en pro-staat om libertarisch te zijn; te slap om neoconservatief te zijn.
  Zelfs zijn EIGEN VADER heeft nog geen cent gedoneerd aan zijn campagne. Inmiddels kan er zelfs getwijfeld worden aan zijn kansen om opnieuw tot Senator verkozen te worden.

  Dus wie zit op Rand Paul te wachten?

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Individualist [1]: Blijkt maar weer dat ze allemaal projecteren.
  Ik kan me bij Rand echter niet aan de indruk onttrekken dat hij het bewust doet en uit een campagne boek heeft gehaald. Een soort Brinkman met de Brinkman shuffle. Aanval is de beste verdediging. Als je campagne leider stemmen gekocht heeft, beschuldig gelijk de ander er van. Stemvolk trapt er wel in, misschien heeft hij wel gelijk, maar het moet van nature komen en werkt denk ik niet als je het instudeert.

 3. Het is mij niet gelukt om al die filmpjes uit te kijken. De demagogie is niet om aan te zien. En Rand Paul hoef ik ook niet.

 4. Volgens mij is die Paul Rand gekocht door de Joodse lobby…. geheel anders dan zijn vader….
  Uiteindelijk zal Trump ook het veld ruimen…… en wel voor Jeb Bush…… 16 maanden is een lange tijd en ja Trump heeft niet alleen vrienden……..

 5. Gezond geld heeft helemaal geen criminele bankiers en politici als tussenhandelaren nodig. Ik ben dus klaar met dit geboefte. Voor mij zijn ze lucht. Ik stem niet, gebruik hun geld niet en maak verder geen gebruik van hun aanbiedingen.

  Wie stemt onderhandelt met terroristen!

  En het ergste is dat iemand die al aardig naar de 80 gaat dit iedereen nog moet vertellen. Bah!

Comments are closed.