DreigingNiet “Europa|” maar de “EU bazen” !!****
Bovenstaand bericht van Elsevier komt net binnen. Vlak voor de EU-opperhoofden, incl. Marx Rutte, gaan vergaderen over het asielbeleid. Terwijl net gisteren een verplichte opvang door de ministers is geritseld. Zonder unanimiteit en het schijnt dat Slowakije al naar de rechter is gegaan.****
Zie: https://www.vrijspreker.nl/wp/2015/09/verplichte-verdeling-vluchtelingen/  *****

Delen van het Elsevierbericht:
De Europese Commissie start een juridische procedure tegen 19 EU-landen, waaronder Nederland. 

Onder de landen zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Nederland en Hongarije. Denemarken, Ierland en Groot-Brittannië worden buiten de aanklacht gehouden omdat zij niet meedoen met de op Europees niveau ingestelde asielwetgeving. Het zou daarbij gaan om wetgeving over de erkenning van vluchtelingen, de minimumnormen voor asielprocedures en de opvang van asielzoekers.

De landen krijgen twee maanden de tijd om te reageren op de aanklacht en aanstalten te maken om de wetgeving alsnog te implementeren. Wanneer dit niet gebeurt, kunnen zij voor het Europees Hof worden gedaagd.
Zie EW:http://rbm.tripolis.com/public/preview?f*yCb2MKbbq0iO6YewhKeiN5JF00RyyOtS6CAuNTixJRSmSfvjEfrg

Dit zijn de consequenties van de EU. En het zal nog veel gekker worden.
En hoe verstandig waren Engeland, Denemarken en Ierland en hoe dom “Nederland”

Zie ook bovenstaand bericht: https://www.vrijspreker.nl/wp/
Misschien kunt u iets DOEN.

1 REACTIE

Comments are closed.