11 REACTIES

 1. Klopt Hubert, de doctrine van de islam behelst twee essentiële onderdelen en deze zijn de jihad en de sharia. Beide onderdelen zijn strijdig met het non-agressieprincipe. Derhalve hoort de islam niet thuis in het libertarisme, cq klassiek-liberalisme. Helaas hebben sommige verwarde ´libertariërs´ dat nog niet helemaal begrepen en geloven nog in sprookjes. Bovendien kent de islam geen scheiding tussen religie en staat, terwijl dat de eerste voorwaarde is voor het libertarisme.

  Je moet het zo zien, vrome moslims zien de profeet Mohammed als de meest perfecte moslim, dus om hem te emuleren treden zij in de voetsporen van deze profeet. Met andere woorden moorden, roven, plunderen etc. van niet-moslims is geoorloofd en wordt zelfs aangemoedigd in deze religie. Dat is waarom ik het mohammedanisme noem, omdat het volgelingen zijn van de meest perfecte moslim, Mohammed.

  Geen enkele mohammedaan wil met mij in discussie treden, want ik weet veel te veel van hun religie af. Mijn docent is nooit een willekeurige moslim, nee mijn leraar is Mohammed, zoals Prof. Bill Warner eveneens aangeeft.

 2. Niet dat men de mening of visie moet laten hangen naar voorspellingen of zo, maar soms lijken ze toch wel degelijk iets te vertellen. Zou dit te maken kunnen hebben met het overspoelen van Europa met moslims?…..Edgar Cayce predicted that Europe would “Change in the blink of an eye….

  Verder las ik deze….“Through Russia comes the hope of the world. Not in respect to what sometimes is called Communism or Bolshevism. No! The principle has been born there. It will take years for it to be crystallized..

  De schoen wringt bij een vrijdenker dat leiders altijd zijn te betrachten met argusogen, ook al zeggen ze te strijden of op te komen voor vrijheid of juist daarom zijn te wantrouwen. Ik geef niemand meer het voordeel van de twijfel, maar blijf heel voorzichtig hopen dat met het binnenvallen van Syrië er een geheel nieuwe toon in de wereld is gezet. Misschien dat de Amerikaanse overlords na honderden jaren voor het eerst te maken krijgen met een weerstand die ze niet eerder hebben gehad. Maken we een grote wending mee of worden we finaal voor het blok gezet? Ik realiseer me dat alles wat er nu gebeurt in de wereld het onderdeel van één groot spel kan zijn en we van de regen in de drup kunnen komen. Maar als de Russen werkelijk de gezonde tegenhangers zijn van het westerse totaal verziekte regeringen, dan hebben we te maken met een heel unieke, misschien voor ons heel onprettige en gevaarlijke, doch noodzakelijke wending in de geschiedenis.

 3. Kijk IIS, het probleem met het westen is dat we geleid worden door politici die geen enkele ruggegraat hebben, ze staan alleen maar voor de uitoefening van hun macht ten koste van de bevolking. Kijk maar naar de totaal nutteloze Angela Merkel hoe zij Duitsland en Europa vernietigt.

  De Syriërs en de Iraqi´s hebben Putin en de Russen om hulp gevraagd bij het bestrijden van de islamitische terreurbewegingen van ISIS, Al Qaide, Al Nusra (de zogenoemde ´rebellen´, maar in werkelijkheid door de Amerikanen gefinancierde terroristen). Dus de legitiem gekozen regering van Assad heeft alle recht hiertoe om deze hulp te vragen. Het Amerikaanse regime heeft geen enkel recht om welk land dan ook te bombarderen zonder uitdrukkelijke toestemming van de legitieme regering.

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Albert S. [6]:

  …..<i.het probleem met het westen is dat we geleid worden door politici die geen enkele ruggegraat hebben, ze staan alleen maar voor de uitoefening van hun macht ten koste van de bevolking. Kijk maar naar de totaal nutteloze Angela Merkel hoe zij Duitsland en Europa vernietigt.

  Persoonlijk heb ik een hekel aan huichelaars en mensen die zeggen het goede te willen doen, maar ondertussen er een dubbele agenda op na houden en achteraf een verlengstuk blijken te zijn tegen de gemeenschap. Misschien een kinderachtige gedachte of naïef zelfs van mij, want het mag nu toch wel duidelijk zijn dat we weten wat voor vlees we in de kuip hebben.

  Maar het wordt tijd voor een ander geluid, een positieve wending in het politieke en de overheids ziekmakende, moorddadig geheel. En ik weet en houd me voor… you ain’t seen nothing yet. Het kan nog veel erger worden, nog erger dan menigeen vermoed.

  Ik blijf er bij dat niets toevallig gebeurt en wat we nu zien een manier kan zijn om de slaven, wij, eens en voor altijd aan de ketting te krijgen.Van confiscatie tot aan populatie reductie, ik houd overal rekening mee, omdat ik nog geen politici of andere joker heb horen zeggen, zonder belangen af te wegen, wat nu de werkelijke waarheid is en de staat is waarin we leven en naar welk smerig doortrapt toneelstuk we werkelijk kijken die zij als verlengstuk voor de werkelijke macht opvoeren.

  En de enige die ik dat tot op heden wel zie doen is Putin, maar ik betracht alle leiders, ook Putin, met argusogen, omdat wij nooit de werkelijk motieven en duistere agenda’s kennen van degene die macht hebben over ons of vooral het financiële systeem, want daar, uiteindelijk, draait het in dit hele verziekte gebeuren om.

  Ik mis de mens die met de vuisten op tafel slaat en het rapaille eens en voor altijd een schop verkoopt. Een schop die nog lang zal blijven nadreunen bij ze en de zogenaamd machtige hellehonden jankend met de staart tussen de benen terug weet te schoppen in hun hok.

  Network – “I’m as mad as hell” speech
  https://www.youtube.com/watch?v=q_qgVn-Op7Q

  Tegenwoordig heeft de staat daar het label “verwarde man” aan gehangen. Zou Putin een verwarde man zijn of is hij één van hen?

  Albert S. [9] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [7]: Dat klopt IIS, maar het is geen gebeurtenis, maar een proces. Zodra mensen voelen dat het water tot aan de lippen stijgt dan komen ze pas in actie. Als men nog steeds kan skiën, of met vakantie naar de Balearen, of naar verbouwings- en kookprogramma´s kijkt, dan is de gebeurtenis nog veraf. Ofschoon het proces van bewustwording wel is begonnen. We zien nu ook massademonstraties in Duitsland tegen het beleid van de krankzinnige Merkel en haar walgelijke beleid.

  In 2000 hadden we bijvoorbeeld massale demonstraties tegen de benzineprijzen, binnen een korte tijd lag heel West-Europa plat en konden de politici niets anders meer doen dan het volk paaien met mooie beloften. Dat was in ieder geval een schot voor de boeg.

  Tijd voor een herhaling dunkt mij.

  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 6. @Albert S. [9]:

  Helemaal met je eens. Ik weer zeker dat er nog veel werk te doen is om mensen wakker te krijgen. Mensen menen te weten dat een overheid met zijn beleid banen schept (zie onderstaande), maar deze mensen willen niet begrijpen dat juist de overheid de veroorzaker is van praktisch gezien alle ellende en ervoor zorgt dat banen verdwijnen, mensen werkeloos worden, afhankelijk worden gemaakt, gemuilkorfd, en mensen steeds minder recht hebben om hun leven zo in te delen zoals ze dat zelf wil en steeds meer macht verliezen en onder dwang en met afpersing hun zuur verdiende centen moeten afstaan.

  De overheid is een onderdrukker met sterke dictatoriale trekken, een rover en afperser, alleen wil het grosso modo dat nog steeds niet zien, maar zien ze de overheid eerder als oplossing en redder.

  Opvang asielzoekers zorgt ook voor nieuwe banen

  Tjabel Daling

  De opvang van asielzoekers kost de Nederlandse overheid vele honderden miljoenen euro’s per jaar maar de grote migratiestroom levert ook orders en extra werk voor bedrijven op. Harde cijfers daarover zijn moeilijk te geven, maar de aanhoudende vluchtelingenstroom is zeker goed voor enkele duizenden nieuwe banen, waarvan vele overigens waarschijnlijk tijdelijk….blablabla… https://www.google.nl/search?q=Opvang+asielzoekers+zorgt+ook+voor+nieuwe+banen&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=618dVuKAHsiZUYHckYAM Het kost wat, maar dan heb je ook niks. Ja, een groot gat in de begroting die moet worden gevuld met afgeperst geld.

  I have a dream!? Ik zie migranten bejaarden uit de stront halen, ik zie migranten straten maken, ik zie ze op stijgers staan gezellige aria’s zingen, ik zie ze plantsoenen harken, ik zie ze in de bouw, ik zie ze ramen lappen, ik zie ze schilderen, ik zie ze ploegen en zaaien….Ja hoor, het is één groot feest, wat raar dat veel mensen vertikken dat te willen zien. 🙁

Comments are closed.