Foutje, miljarden verknald, honderdduizenden doden, bedankt.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

10 REACTIES

 1. dit is achteraf gepraat, wat zou de uitkomst zijn als er vooraf gepraat was

 2. @Henk2 [1]: Wat je schrijft is de trieste waarheid, Maar ze zullen hiervoor nooit vervolgt worden. Althans niet in dit leven. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen. Als je probeert om Bush, blair, clinton, Obama etc etc etc probeert in te delen in een catagorie kom je met termen als psychopaat, sociopaat etc. Maar ook dit schiet tekort, het zijn letterlijk Satanisten! Maar heel veel mensen kunnen niets met dit begrip,omdat het zover van onze dagelijkse realiteit afstaat dat gewone mensen zich daarbij niets kunnen voorstellen, Maar een steeds grooter wordende groep weet wel beter! Deze “mensen” zitten al Meer dan tweehonderd jaar achter ieder conflict, bewapenen bijde kanten, destabilseren Wettig gekozen regeringen en leggen alles en iedereen hun wil op
  Ze zijn onaantastbaar en door geen enkele instantie kunnen ze ter verantwoording worden geroepen. Ze zijn onvoorstelbaar rijk Maar staan nooit in de Forbes Magazine of Quote 500, om die eenvoudige reden dat ze ook deze bladen bezitten. Voor het groote publiek is dit nog steeds verborgen, alhoewel steeds Meer mensen ontwaken. En dan nog kann bijna niemand de waarheid aannemen. Cognitieve dissonantie, wie is er niet groot mee geworden.

 3. @Hub Jongen [3]: Gewoon beginnen te leven naar je principes……wetten, cultuur, Staten als een killing joke gaan zien…en Nap….ga leven!

 4. Blair en vele marionetten met hem dwingen tot op de dag van vandaag soevereine oliestaten en doorvoerlanden met voor het imperialistische westen ‘gepast’ geweld om zo de zogenaamd verlichte westerse democratie te kunnen brengen in landen die zijn overgeleverd aan ‘dictators’ die zich niet laten sturen en niet wensen te buigen voor westerse (private bancaire) machten, wetten en regels of een wereldreservemunt.

  Het Westen wil mondiaal en tot op heden, via schijndemocratie, politieke marionetten installeren die net als politieke marionetten in het Westen die vooral of alleen maar de agenda volgen van de westerse macht en centrale private banken.

  We moeten of mogen geloven dat politici verstand hebben van zaken op bijv. gebied van economisch of monetair beleid en ze daarin hoog ontwikkeld en opgeleid zijn, maar het overgrote deel van politici zijn niet meer dan goed afgerichte marionetten en toneelspelers die kakelen en hebben te doen wat ze krijgen voorgeschoteld en opgedragen en zijn niet meer dan van eenzelfde kaliber als de goed betaalde Hollywood acteurs op het witte doek.

  Blair en de zijnen zouden voor al hun ‘optredens’ feitelijk ‘slechts’ voor heel lang moeten verdwijnen achter gesloten deuren van heropvoedingskampen om daar onder dwang en als straf een levensleer moeten volgen, tot aan het einde van hun leven, over hoe mooi ze de wereld voor ons en voor hun eigen soort hadden kunnen maken als ze niet de weg van hun meesters met leugens, list en bedrog en met roof en oorlogen hadden gevolgd.

  Af en toe zou je ze nog eens kunnen laten optreden ter vermaak van de achterlijk gemaakte en zichzelf achterlijk houdende slavenvolk die zich maar wat graag door ze lieten voorliegen en onderdrukken op een soort van rariteitenkermis.

  De werkelijk psychopatische machtigen en meedogenlozen, de EQ lozen, de financiers, grootverdieners, hoofduitvoerders en regisseurs van de mondiale rooftochten tot aan het zaaien van dood en verderf, die moeten ééns en voor altijd worden uitgeschakeld en compleet machteloos worden gemaakt en permanent met middelen die hun farmaceutische handlangers voor het geestloos en willoos maken van het slavenvolk hadden bedacht volproppen met stuff tot ze voor de wereld nog zo gevaarlijk zijn als een vergane jutezak en niet meer verstandelijk vermogen en inhoud hebben dan een gram watten.

  Of het libertarisch is? Het brengt daarmee wel de totaal doorgeslagen balans wellicht weer terug in een betere of natuurlijke evenwicht.

 5. Niemand denkt aan de vele miljoenen mensen die zijn vermoord door deze oorlogmisdadigers…… alleen al meer dat 700.000 kinderen in Irak… en dan hebben we het nog niet eens over de munitie die daar gebruikt is…. met Uranium verrijkte…… en dat zorgt dagelijks nog voor veel leed!!!! nog vele vele jaren!!!
  Laat Blair en zijn vriendjes die radioactieve rotzooi eens opruimen…. als straf voor wat zij aangericht hebben.
  Mensen als Milošević en anderen die op de Balkan oorlog tegen de NATO vochten zijn wel voorgeleidt…… niet te vergeten de “Generaals” uit Afrika….. dus waarom zij niet????
  Als iedereen dat al opgeeft is het recht nergens meer opgebaseerd….
  Ja wat is die NATO toch een geweldige….. moordenaar

Comments are closed.