Met wisselend succes probeert men medelijden op te roepen voor de mensen die vanuit Syrië naar de EU toe komen. Met enkele simpele plaatjes probeer ik dit in een historisch perspectief te plaatsen.

echte vluchtelingen

 

Tijdens de hongerwinter trok men te voet diep de provincie in om ofwel eten te halen voor het thuisfront, ofwel op de boerderij bij kennissen of familie te blijven

echte vluchtelingen 2

De toenmalige Engelandvaarders die hielden niet hun hand op. Die gingen naar Engeland om van daaruit te vechten. De huidige jongemannen die Syrië ontvluchten laten hun ouders en grootouders onverdedigd achter.

Moeten wij dan voor hun gaan vechten? Of zouden we deze jongeren na een korte militaire training veel geluk kunnen wensen en ze terugsturen zodat ze hun familie kunnen beschermen?

Het uit de lucht bombarderen wat we nu doen lijkt me niet de juiste methode. We hebben geen mandaat en we maken noodgedwongen veel slachtoffers tijdens bombardementen als de terroristen doen wat ze normaal doen, schuilen tussen de burgerbevolking

bommenwerpers nuttig bezig

 

zweeds brood

 

 

27 REACTIES

 1. Paatjes van toen, mijn CPU sloeg er zelfs door op hol. Plaatjes die vertellen over een oorlog die werd georkestreerd en gefinancierd vanuit de VS. En false flag oorlogen arrangeren doet de VS al sinds de oprichting van de FED in 23 december 1913. Lijkt me heel “makkelijk te vertalen” waar en waarom oorlogen in de wereld in heftigheid toenamen sinds die datum. Trillions en macht scheppen door het opstarten van oorlogen all over the world!. Waarbij na de oorlog marionetten regeringen zijn geplaatst die in dienst zijn van de VS en het volk hersenspoelde dat de VS onze bondgenoot is. http://tinyurl.com/pkz38bk De oorlog in het MO is een herhaling van zetten.

  Heel misschien op een paar na, maar heb nog geen vluchteling gezien, wel mensen met heel veel dwingende wensen die op zoek zijn naar een luxe leventje en een regering die zijn eigen bevolking demoniseert en misleid en blootstelt aan gevaren….en verder de zakken leeg plundert. Dat zijn de plaatjes die ik zie.

  De grote stromen gelukzoekers zorgen er hopelijk voor dat de zichzelf dom houdende en slapende kaaskoppen ruw wakker geschud worden en ze eens verder kijken dan de nietszeggende muziekcokeshows en de hoerenparades van RTL, maar zich eens verdiepen in het “waarom” de overheid compleet en vierkant schijt aan de burgers heeft en ze tot op het bot uitmelkt en waarom Nederland overspoeld dient te worden met nieuwe, nog meer slaven en een volk dat helemaal geen binding heeft met dit land en het geen flauwsaus uitmaakt wat hier gebeurt en het daarom ook wel goed vinden dat ze ook een onderdeel worden van het slavensysteem.

  En vooral dat ze leren en begrijpen wie de arrangeurs zijn van de georkestreerde oorlogen in de wereld die reeds honderden miljoenen mensenlevens hebben gekost.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Schiepers [6]:

  Ik zeg, juist, dat ze allemaal ervan weten en er braaf aan meewerken in een strak gecoördineerd en gedirigeerd VS orkest en allen hetzelfde stuk spelen en evenzo goed hun bijdrage leveren aan oorlog en verraad als de NSB in de tweede wereldoorlog.

  De EU politici in Brussel en politici hier in Den Haag (ook de vele voorgangers), waarvan sommige zijn opgeleid/afgericht in de VS, zijn verworden tot niets anders meer dan acteurs en volgzame soldaten die binnen het imperialistische VS orkest en naar verwachting hun stuk mee hebben te spelen.

  In aanzien van hun opperbevelhebber mogen ze ooit in rang stijgen en kunnen ze zich verheugen op een hogere functie binnen de club. Haagse politici zijn verworden tot soldaten in een leger van aanvoerende fascisten en zijn derhalve en daaronder verworden tot een zooitje onderdanig rovende, liegende en mede schuldig aan moord en ellende in andere landen. Politici die nul komma niks goeds of positiefs meer hebben bij te dragen aan het land en die in volle bewustzijn orders uitvoeren onder de illuminatie van de werkelijke macht ten koste van de hele gemeenschap. Het is afbraak politiek in optima forma en alles ligt of lag tot op nu op schema. Hopelijk zijn de Russen geen onderdeel van het geheel, want alles kan spel zijn, en hebben deze een agenda waar het Westen geen ander antwoord meer heeft dan samenwerken of eraan ten onder gaan.

  Tel alles bij elkaar op; als politici werkelijk zo waren begaan met het lot van ‘vluchtelingen’ en met ons lot en leven dan zou men onmiddellijk oproepen tot het staken van de oorlog in het MO of nog beter stoppen er nog langer een onderdeel van te zijn van deze krankzinnige en moordadige operatie.

 3. Uiteindelijk zal de koran erbij gehaald worden door hun die daar baat bij denken te hebben als het gaat om koranverzen waar gesproken word over het uitwaaieren van en massaal bekeren van,, tekenen dat de Mahdi en Isha komende zijn om te herstellen en de mensheid tot moslim te maken.
  Waar het om gaat is dat een belangrijk percentage welliswaar klein tov de instroom maar voldoende om eea te verzieken zo de religie van de nieuwe joden (zij vervangen immers het eerdere volk de joden die afgedankt zijn als gods volk,,) nog meer werelds te maken.
  De islam maakt enkel misbruik van deze door de russen En americanen opgezette vluchtelingenstroom.
  Moederloze natiemuttie Merkel kan niet anders dan christelijk zijn en dat doen waar voorheen nooit aan gedacht werd, opvangen.
  Waar zij ook maar gelijk heel Europa mee opzadelt,,nouja,, cijfertjesrijk europa.
  Wat de meningen ook maar zullen zijn, mutie heeft de oorlog grenzeloos gemaakt.
  En oorlog zal er komen,,,

  G.Deckzeijl [17] reageerde op deze reactie.

 4. @Matthijs [7]: Ik manifesteer geen regering. Hooguit deelnemers aan het parlement die dan ook nog eens zonder ruggespraak te houden kunnen en mogen doen wat ze goeddunkt. En die deelnemers komen er toch wel. Of ik nu naar de stembus ga of niet.

 5. Brood i.p.v bommen ? Nou zeg … de hongerwinter niet meegemaakt blijkbaar !
  Gelezen in een Brits museum : boodschap aan buitenlandse RAF piloten : ” strike home ,strike hard”
  Een van die zogenaamde ” vluchtelingen ” van nu , verklaarde heel trots dat het hem 35.000 (jawel) dollar had gekost om tot in Griekenland te geraken ! zijn familie had ie “eventjes” achtergelaten in ….Gaza. Gezinshereniging, minstens zeven acht personen , komt later wel , op onze kosten !!!
  Wat zei Dijsselbloem? … de ” vluchtelingen ” (ga toch weg man ) kosten de Nederlandse koelies minsten 1 miljard !
  Asjemenou !!!

  G.Deckzeijl [17] reageerde op deze reactie.

 6. De situatie wordt steeds vreemder, maar ook gedurfder, de grenzen van het toelaatbare worden steeds verder opgerekt met het spel wat de EU politici spelen met betrekking tot de toelating van Turkije, waarbij de onderhandelingen over toetreding weer worden opgepakt nu men een zogenaamde oplossing moet zoeken voor het ‘vluchtelingen’ probleem. Het is ogenschijnlijk allemaal toevallig en de uitkomst van een noodsituatie die de EU dwingt weer ‘zaken’ te doen met Turkije.
  Normaal gesproken zou men het hebben over chantage, maar enfin, dat woord laat men gemakshalve liever in deze ‘noodsituatie’ achterwege.

  Waarbij opgemerkt moet worden, dat zodra Turkije de EU is ‘binnengespeeld’, de vluchtelingen of wie dan ook maar vanuit Turkije zonder probleem kan verhuizen naar de EU en iedereen daar, ook de ‘vluchtelingen’ vrij zijn te reizen naar de EU en om daar (verder) gebruik te kunnen maken van alle sociale faciliteiten, met natuurlijk een heel brede en diepe, maar vooral heel luxe voorkeursbehandeling, wel te verstaan.

  Zien mensen het nog steeds niet? Hoe Nederland door dit hele geënsceneerde spel (met al de andere miljarden kostende spelletjes) met de rug tegen de muur komt te staan. Nederland kan zijn rekeningen uiteindelijk, door de bewust voorgebrachte oplopende geldverspilling, niet meer betalen en dreigt failliet te gaan. Maar kan dat voorkomen door vermogens en bezittingen te confisqueren en daarbij iedereen in ‘onze’ multiculturele samenleving gelijke arm maken onder dezelfde (EU) wetten, met één volk, één staat, één wereldregering….Zo ongeveer zal het, denk ik moeten gaan, want beter of vrijer wordt het echt niet, al geloven sommige dromers en gutmenschen en andere instrumentarium van wel.

  Even een zijsprongetje, maar wat als al de nieuwe bewoners zijn ondergebracht in Nederlandse nederzettingen en het koud krijgen, zeker die uit Midden-Afrika, die gooien de thermostaat omhoog en krijgen achteraf een gepeperde energierekening die niet betaald kan of gaat worden. Men kan deze mensen niet op straat zetten en een regeling treffen kan ook niet, want ze moeten leven, meer dan een gemiddelde Nederlander, dus, dat wordt kwijtschelding of de rekening leggen bij de overheid en wie is de overheid als het aankomt op rekeningen betalen? Precies, wij!…En zo komen er nog meer vrijbuiters die leven al was het allemaal gratis, maar gratis is “de Nederlandse staat failliet’ en “Nederlanders gaan bloeden”, letterlijk en in overdrachtelijke zin.

  Las ook deze, “Joodse gemeenschap Amstelveen vreest asielzoekers”…..Vreemde situatie, ga er van uit dat joden allen voor elkaar zijn. Joden met joden, joden voor joden. (denk eerder joodzijn een geloofsovertuiging is i.p.v. een raszijn, met daarnaast de voormalige Oostblokkers die zich valselijk dekken….zeg maar, nep zijn zonder geloof). Maar goed, joden zien niet wat joden willen en joden zijn ongerust over de situatie, maar begrijpen niet dat het juist de joden zijn die zo willen en hebben uitgestippeld? Misschien handig, net als de kaaskoppen het moeten die nu ontwaken uit een decennia lange diepe coma omdat ze worden overspoel met nieuwe badgasten, maar joden zouden ook eens internet moeten bestuderen ipv in oude boeken te neuzen. Dan vallen de puzzelstukjes rauw op hun plaats. Trusten jongen, welkom in de nieuwe wereld.

  (In herhaling, de reminder)…..durch Juden erschaffen.

  http://www.liveleak.com/view?i=c41_1429288224

  Is het niet zo dat een volk de regering krijgt die het verdient? Is het dan ook niet zo dat een volk de ‘vluchteling’ krijgt die het verdient? Voor de joden in Amstelveen zou ik zeggen, niet miepen, we verdienen het allemaal, iemand uitgezonderd.

  AntiRacist Hitler (cartoon)
  https://www.youtube.com/watch?v=mzNdMr1Rm9Q

 7. De Syriërs (velen komen niet eens uit Syrië) zijn migranten, want een vluchteling is iemand die naar het dichtst bijzijnde land of veilige haven vlucht. Als hij of zij daar vandaan verder trekt, dan is het een migrant. Dus we kunnen de analogie in dit artikel gemakkelijk weerleggen.

  Stefan Molyneux is daar ook duidelijk over.
  https://www.youtube.com/watch?v=1jxMZRK3ufY

  Ook filosoof Peter Hitchens slaat de spijker op de kop met de terminologie en dat is zoals ik hierboven reeds heb aangegeven.
  https://www.youtube.com/watch?v=gzegRfKImUw

 8. Tussen Zweden/Duitsland/etc and Syrie zitten 25 landen waar geen oorlog is.

  Dat terzijde, ..open grenzen is een geweldig libertarish bedenksel, dat dan weer wel.

Comments are closed.