images-6In NL, net als in andere landen, speelt op dit moment het vluchtelingen-dilemma. Er is een tsunami van mensen uit Noord Afrika en het Midden Oosten die naar NL willen. *****
Zij willen dat om zeer uiteenlopende redenen. Redenen die begrijpelijk, goed of slecht zijn.

De reden om te vluchten omdat je b.v. bedreigd wordt in je eigen land door heersers die andere ideeën hebben. Een reden waarover veel mensen denken dat het terecht is dat die mensen geholpen worden.

Maar wat als iemand in zijn eigen land door de heersers gedwongen wordt om zoveel van zijn eigen verdienste af te geven dat hij daardoor niet kan leven zoals hij graag wil? Of aan zoveel regels wordt onderworpen dat hij/zij zich onderdrukt voelt?
Die worden dan in de categorie “Economische vluchtelingen”  genoemd en die worden door velen al bij voorbaat veroordeeld. Streven naar een verbetering voor jezelf mag niet. Dat is bijna een misdaad!
Die mensen moet je dus weigeren en zo vlug mogelijk terugsturen, vindt “men”.

Een grote oorzaak van die tsunami is veroorzaakt door het creëren van de NL-verzorgingsstaat waarin iedereen recht heeft op vanalles en nog wat. Natuurlijk werkt dat als een magneet! Er zijn zelfs politici die dat beginnen in te zien:
” —Er moet paal en perk worden gesteld aan de borstvergrotingen die vluchtelingen op kosten van de belastingbetaler laten uitvoeren, aldus VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra. 
—-De VVD-fractieleider in de Tweede Kamer wil daarom het mes in de opvang: het moet allemaal een stuk soberder. Mensen die naar Nederland willen afreizen, moeten worden afgeschrikt.
De toestroom van vluchtelingen vormt een acute bedreiging voor de Nederlandse welvaartsstaat en sociale voorzieningen, waarschuwt VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra in een interview met het AD zaterdag.”

En: ” –Kabinet wil 10.000 asielzoekers onderbrengen in normale woningen,”

Terwijl er al hele lijsten van “Nederlanders”  zijn die al jarenlang op een woning moeten wachten omdat er geen woningen beschikbaar zijn.
Geen wonder dat dit leidt tot:
“-Asielzoekerscentrum in Woerden bestormd en belaagd.”
en dan berichten dat de politie haar werk niet meer aan kan!

Dit alles maakt het een beetje begrijpelijk dat premier Marx Rutte een heuse oproep op TV doet aan het volk om toch kalm te blijven!!

En daar bovenop de gedachte dat een andere grote oorzaak van de vluchtelingenstroom is dat het Westen” met Amerika voorop de oorlogen in die landen begonnen is. Als eerste met de jacht op Saddam Hoessein die geen massavernietigingswapens bleek ie hebben.
Waarbij het erg is dat “Nederland” aan die oorlogen deelneemt door ook daar bommen te gaan gooien.

Laat hen daar NU mee ophouden en alle buitenlandse missies terugtrekken.

21 REACTIES

 1. Heel kort samen gevat, Maar wel de spijker op zijn kop! Kleine bijkomstigheid is dat wij, het Europese Volk rechtstreeks een burgeroorlog worden ingeloods door die gene wat wij ons vertrouwen hebben gegeven, met medeplichtigheid van de gehele MSM.

  G.Deckzeijl [15] reageerde op deze reactie.

 2. De ontwikkelingen laten duidelijk zien dat de regentenkliek er niet zit voor mensen met een NL paspoort (en dat langer dan 10 jaar bezitten). De politie moet werken als lijfwacht van asielzoekers maar beschermt geen meisjes die door asielzoekers worden aangerand.

  Overigens deed de gemene heks van Het Noorden een wijze uitspraak omtrent de aard van de EU. Zie Geenstijl voor meer http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/teringtiefustakketrut.html

  Sander [4] reageerde op deze reactie.

 3. //Maar wat als iemand in zijn eigen land door de heersers gedwongen wordt om zoveel van zijn eigen verdienste af te geven dat hij daardoor niet kan leven zoals hij graag wil? //

  Voor hoeveel mensen gaat dit op in Nederland?

  Als mensen de leesmap of de sportvereniging voor hun kinderen moeten opzeggen omdat ze anders de stijgende vaste lasten niet meer kunnen betalen.

  We Mogen hier dan wel een hoge welvaart hebben, we hebben ook evenredig hogere vaste lasten.

 4. Misschien is dit nodig om Nederlanders eens en hopelijk voor altijd wakker te schudden en duidelijk te maken hoe door en door corrupt, doortrapt de afpersers en oorlog voerende westerse regeringen en overheden zijn. Het was toch altijd al zo; “wie niet horen wil, moet maar voelen”.

  Dit is een wake up call! Alleen jammer dat het niet eerder is gebeurt, want dat had een hoop leed aan beide zijden kunnen voorkomen.

  Nederlanders zijn net konijnen die vrolijk dartelend en feestend over de velden springen, die maken zich geen zorgen, die verdiepen zich in niets, totdat ze worden gepakt en het mes op de keel krijgen, dan krijsen ze voor de eerste en voor de laatste keer.

 5. “Die worden dan in de categorie “Economische vluchtelingen” genoemd en die worden door velen al bij voorbaat veroordeeld. Streven naar een verbetering voor jezelf mag niet. Dat is bijna een misdaad!”

  Zeker als je bedenkt, hoeveel Limbo’s, Drenten, Friezen, Groningers, Zeeuwen, Tukkers, Achterhoekers (bijv. Nout Wellink) naar de Randstad zijn verhuisd, omdat in hun geboortestreken geen werk te vinden is. Met de Participatiewet moet men zelfs verhuizen.

 6. @Sander [8]:

  De huidige politieke goed op elkaar ingespeelde partijen kliek, hier en in Brussel borduren gewoon dapper voort op het gedachtegoed van de nationaal socialisten. En ze borduren alsmaar enthousiaster, zelfs zo enthousiast dat ze het zonder schaamte ten toon durven spreiden.
  Het zijn alleen maar nationaal socialisten, of socialisten zoals men blieft, wat men ziet in de politieke arena’s die hoog en bij laag volhouden dat er een zogenaamde scheidslijn is tussen het goede links en het slechte rechts.

  Maar ik zie alleen maar links fascistische ideologieën en het zogenaamde extreemrechts van nu is in mijn optiek niet meer of minder dan extreemlinks.

  Links en extreemlinks is al wat je nu ziet in de politiek, rechts is m.i. dat wat we nog nooit hebben gezien en ook nog nooit zijn macht heeft kunnen bewijzen.

  Rechts is, als je gelooft in dergelijke labels, vrijheid, vrijdenken, vrijspreken, vrij zijn in de meest letterlijke zin van het woord. Rechts is leven in een maatschappij die vrij is van alle overheidsbemoeienissen en ideologische, religieuze en politieke dwang. Rechts is geheel vrij en wars van bemoeienis van een (links) socialistische, fascistische heilstaat, de corporatistische fascistische staat.

  Hetzelfde geldt m.i. voor het kapitalisme, ook iets wat totaal fout wordt geïnterpreteerd. Kapitalisme is de vrije markt, zonder enige overheidsbemoeienis. Is er ooit hier of ergens in de geschiedenis zo’n vrije markt geweest? Volgens mij niet.

  Dat een aantal kaalkoppen of mannen met bloksnor en Adolf kapsel in bruine hemden of bomberjacks op straat wat lopen te demonstreren is denk een tactische goed georkestreerde zet van de gevestigde orde, waarbij de zogenaamde rechts (= links) extremisten als bliksemafleider of afleidingsmanoeuvre fungeren.

  Alles is spel, alles is nep. De bedoeling is dat mensen die zich met sterke argumenten en onderbouwingen verzetten tegen de instroom van migranten weggezet kunnen worden als extremisten, racisten, xenofoben met ‘Hitlersterische’ ideeën.

 7. Het is simpel om te happen in de vette worst die de mainstream media je voorhoudt en verder zelf niet na te denken.

  Wie gaf of geeft westerse naties het recht om soevereine landen binnen te vallen, wie heeft überhaupt het recht onder of zonder valse voorwendselen en leugens dat te doen wat ze goed dunkt, oorlog te voeren in landen, deze kapot te schieten en miljoenen levens te nemen.

  En ook al heeft Sadam Hoessein mensen in Halabja met gifgas vermoord, dan nog betekent dat niet dat hij daardoor een gevaar zou zijn voor de VS. Want het ging erom dat de VS bedreigt werd met massavernietigingswapens, maar die zijn niet gevonden, omdat ze er gewoonweg niet waren! Lullig, maar ze zijn niet gevonden en hebben ook nooit bestaan. En de gifgas aanval kan ook uit andere hoe zijn gekomen…. Op 3 maart 2007 verscheen de voormalige minister van buitenlandse zaken van Irak, Tariq Aziz, voor een speciaal tribunaal. Hij getuigde in het proces tegen degenen die ervan verdacht worden in 1988 de aanval op Halabja te hebben uitgevoerd. Tariq Aziz verklaarde dat de aanval niet door Irak maar door Iran was uitgevoerd. De man zal wel gek c.q. verward zijn geweest, niet waar?

  Hetzelfde spelletje werd herhaalt in Syrië. En Syrië had chemische wapen, maar heeft ze deze dan ook gebruikt, tenminste als je de gevestigde en gecontroleerde media mag geloven dan hebben ze dat. Uiteindelijk alles wat het volk overtuigt bestaat niet uit bewijzen, maar uit ’t laten geloven ( is niet zeker weten)

  Na 9/11 had de VS niet Irak moeten binnenvallen en daar onschuldige mensen vermoorden, maar Saoedi-Arabie, want de hoofdmoot van de terroristen kwam daar vandaan.

  Als je even de moeite neemt dan kun je je heel simpel in het toneelspel wat de VS heeft opgevoerd verder verdiepen…. Der Irak Krieg – Es begann mit einer Lüge / Doku ZDF https://www.youtube.com/watch?v=gnYGxGcdifA

 8. @IIS [13]:

  RAF fighter pilots have been given the all clear SHOOT DOWN Russian planes if they come under attack while carrying out missions over Iraq… Duidelijk en waar het heen moet gaan. Strategisch gezien geeft Engeland aan dat ISIS in Irak bescherming geniet? Een kleine uitglijder of grensoverschrijding is genoeg en de vlam is in de pan.

 9. WASHINGTON –

  Amerikaanse en Russische jachtvliegtuigen zijn op hun missies boven Syrië binnen zichtbaar bereik van elkaar gekomen. Dat zei een Amerikaanse legerwoordvoerder dinsdag. Hij voegde eraan toe dat het incident de noodzaak onderstreept van veiligheidsprotocollen in de lucht, nu beide landen los van elkaar bombardementen uitvoeren in Syrië.

  De Franse luchtmacht heeft vandaag voor het eerst stellingen van Islamitische Staat (IS) in Syrië gebombardeerd. Frankrijk voerde al een tijdje verkenningsvluchten uit boven het land.

  De aanvallen zijn “autonoom uitgevoerd”, maar wel in samenwerking met de internationale coalitie tegen IS, zo meldt het Elysée tegenover AFP. Wat voor doelwitten zijn bestookt, is niet bekend. Frankrijk was al actief boven Irak.

  Update 15.00 uur:
  Hollande zegt dat de luchtaanvallen een trainingskamp van IS in het oosten van Syrië hebben verwoest.

  Mag ik daaruit opmaken dat de derde wereldoorlog een feit is?

  Of is het werkelijk zo dat de VS en Frankrijk en wie weet welke landen nog meer daar bommen gooien op rebellen zoals ISIS die gesteund, opgeleid en bewapend worden/werden door het Westen!!??

  Maar gooien ze nu bommen, zoals Rusland, op ISIS of gooien ze bommen op de coalitietroepen van Assad? Veel is onduidelijk, maar duidelijk lijkt wel, de oorlog in Syrië is zich aan het verhevigen. Tenminste, als je de gevestigde media volgt.

  IIS [17] reageerde op deze reactie.

 10. @IIS [16]:

  coalitietroepen van Assad…Moet zijn legertroepen van Assad en wellicht of misschien ook Russische troepen?….

 11. @G.Deckzeijl [15]:

  Het zijn slechts de alternatieve media en andere zogenaamde volksmenners, de vervuilers van het internet die komen, volgens de gecontroleerde en gevestigde mainstream, die komen met opgeklopte en onrealistisch of door henzelf verzonnen beelden en verhalen. http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9871:verkrachtingen-westerse-vrouwen-loopt-spuigaten-uit&catid=37:wereld&Itemid=50

  Maar als er binnenkort toch hier en daar nieuws naar buiten sijpelt via de gecontroleerde media, omdat het niet meer binnenkamers gehouden kan worden, dan moeten ze bekennen dat de overheid en politici iets dramatisch hebben gedaan waar hele landen en zelfs het hele economische en sociale verkeer door ontregeld gaat worden. Op zeker dat dat gaat gebeuren.

  Het is in de (nabije) toekomst zeker aan te raden om te begrijpen en vooral te beseffen dat in de EU/NL twee of zelfs meerdere totaal verschillende culturen met een heel andere visie en kijk op vrouwen, homo’s en de hele westerse denk- en zienswijze en hoe om te gaan met elkaar in betrekking tot bijna heel het vrije denken, doen en laten (voor zover dat nog is toegestaan door onze bestuurders), maar dit gaat hoe dan ook enorm botsen. En botsen is nog maar een understatement. Nederlanders gaan compleet uit de markt worden gedrukt en de overheid en politiek doen hier domweg of in opdracht van hogere hand dapper met hun opgeheven hoofd en slapende, lethargische houding aan mee. Ze drukken door tot ver voorbij de pijngrens van iedere burger en zijn toch al doorsnee abominabele, steeds slechter wordende financiële status.

  Reeds 60.000 migranten/gelukzoekers, laat men ze noemen zoals men wil, want alleen vluchtelingen zijn het allang niet meer, komen dit jaar binnen in Nederland en er komen nog velen meer als het aan de overheid en politiek ligt.

  Hoe gaat Nederland of denkt de overheid en de politiek in heel hun afgrijselijke naïviteit dit hele probleem even soepeltjes te kunnen oplossen en simpel te klaren en te behapstukken? Door het hele probleem even bijna letterlijk op de stoep te leggen voor de deur van geheel Nederland? Het door de strot duwen van dit alles is voor ze al geen probleem meer, de bevolking is het zwijgen opgelegd op straffe van alles wat maar mogelijk is en binnen handbereik ligt van de macht. Hoe gaat dit drama aflopen? Want een drama is het zeer zeker, niet voor de ‘vluchtelingen’, want die hebben niets (meer) te verliezen.

  Maar wat als hordes onwelwillende en onbuigzame culturen met massa’s werklozen bovenop de reeds aanwezige werkeloosheid er bij komt en deze mensen zich vreselijk gaan vervelen en tijdverdrijf gaan zoeken buiten de deur en daar in een voor hen knots knettergekke wereld van geëmancipeerde en loslopende, te bloot geklede vrouwen en vrolijk en vrij spelende kinderen en geliberaliseerde en tolerant denkende mensen komen? De rekening ligt er, wij gaan betalen, das verzekerd door de roofridders van de NL staat, maar als we zo doorgaan gaan we met meer betalen dan met geld alleen om de verveling weg te nemen zal er meer komen dan alleen dat, we moeten dan (verplicht) dealen, opschikken, schipperen en paaien om hordes met vreemden rustig te houden en toestaan dat dingen, soms, ‘incidenteel’, af en toe, een beetje, hier en daar, behoorlijk uit de hand kunnen en zeker gaan lopen. Of men wil of niet, dit wordt een opgave die niet zomaar even met zachte hand of massa’s gratis geld en cadeautjes is op te lossen.

  Ik ben niet voor stemmingmakerij, maar een blind paard kan zien aankomen en begrijpen, en daarin moet men realistisch blijven, dat dit alles heel grote problemen gaat opleveren. Het is niet alleen maar even simpel opvang regelen van, met alle bijkomende problemen en kosten van dien, alleen maar van quasi hoog- of goed opgeleiden, het zijn niet alleen maar arme gezinnen en kinderen, het is vele malen meer dan dat. Er zullen ook criminelen, misdadigers en mannen tussen zitten met een sterk oorlogsverleden. Nog even los van de (besmettelijke) ziektes die ze meenemen en die op kosten van de gemeenschap verholpen moeten worden (ebola moest daarom plotseling uit de media verdwijnen?). Het hoofd afsnijden is voor de naar hiertoe gevluchte ex huursoldaten, die er vast en zeker tussen zitten, een heel gewone bezigheid geweest in oorlogsgebied, dit verzin ik niet, dit is uitgebreid op de NOP besproken. https://www.youtube.com/watch?v=DgIHxPfWahQ Wat gaan die doen? Daarbij moeten we ook nog even de kosten van het hele justitiële apparaat tot aan het vullen van de gevangenissen er bij op tellen als het (hier weer fout gaat en) op veroordelingen aankomt. Los van de slachtoffers en hun trauma’s die men hier ongetwijfeld zal veroorzaken.

  De overheid en politici kunnen proberen de migranten/gelukzoekers zoet te houden met douceurtjes en goed gevulde bankbrekingen, met een keur aan verschillende uitkeringen en huizen waar een gemiddelde Nederlander alleen maar van kan dromen en zo proberen de ruimschoots aanwezige grote wensen en verlangens bij migranten weg te nemen of zo te proberen verschillende negatieve gevoelens en indrukken die kunnen worden opgeroepen in de wereld van melk en honing enigszins te dempen of zo proberen de totale ontevredenheid die de ze zal overvallen bij het zien van al het moois wat ze niet hebben en komt na de totale deceptie die ze onherroepelijk krijgen, omdat ze hier een 5 sterren Hilton hotel met bijbehorende vip behandeling en een luxe limousine Mercedes Benz met liegmotor voor de deur hadden verwacht, de kop in te drukken, maar dat zal uiteindelijk maar tijdelijk gaan en op de lange termijn compleet mislukken. Want het zoet houden, pamperen, en wiegen, aaien, paaien, stelen en in de watten leggen kan de overheid en politiek niet eeuwig volhouden, net zoals de overheid en politiek vroeg of laat niet kan wegkijken van de harde realiteit die zich vroeg of laat zal aandienen, met alle ellende waar de bevolking mee zal worden opgezadeld. Maar daar liggen ze grootmeester in de Haagse en Brusselse roof, afpers, lieg en bedrieg fabrieken niet van wakker, die smeren ‘m zodra ze de destructieve opdrachten hebben uitgevoerd. Dat deden de misdadigers in de tweede wereldoorlog ook, die mochten op uitnodiging naar Argentinië en de VS afreizen.

 12. Het enig juiste antwoord op de oproep van Markiemark Rutte is natuurlijk dat wij juist dat niet gaan doen.

  En maak je geen zorgen vriendelijke vriend. Jij zult vluchten of gerechtigheid ondervinden. Wat jij ons aandoet is onvergeeflijk. Vroeg of laat dan komt het zover. Het wachten is alleen nog op voldoende momentum maar van uitstel komt in dit geval geen afstel.

Comments are closed.