tariefverhoging

4 REACTIES

 1. @IIS [2]:

  Omdat deze regels puur dienen en ten gunste zijn van het groot kapitaal die zo de overheden in hun zakken gaan krijgen. Daar hebben ze de afgelopen jaren heel veel voor gelobbyd.

  Zolang we niet de te grote overheden aanpakken, geldcreatie van banken en de mutinationals die met hun lobby netwerken in Brussel, Washington en in de verschillende landen over de hele wereld dan kan je echt vrijheid vergeten.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 2. @BB [3]:

  Dank voor je reactie. Is het niet mooi dat men met dit verdrag in verschillende landen rotzooi mag trappen of in andermans achtertuin mag zitten wroeten en eventuele bodemschatten kan plunderen, met grote kans voor de eigenaar op catastrofale gevolgen (vervuiling). En als de eigenaar weigert mee te werken deze ook nog eens miljoenen of zelfs miljarden moet ophoesten om de vervuiler, de rover en de dief te compenseren. Een idioot kan het zo nog niet verzinnen.

  Voor wat ik gelezen heb en de VS, met hun imperialistische bemoeienissen en doortrapte praktijken kennende, zullen ze met TIPP zeker niet aan het kortste eind trekken. De EU zeer zeker wel. Want daar zijn de EU vazalen te dom, te gekocht en te veel onder het VS juk voor om daar openlijk voor uit te komen.

  Nu al bepalen de VS dat de EU landen Rusland miljarden kostende sancties hebben op te leggen ten koste van de EU landen, ten koste van ons, en dat accepteert men zonder blikken of blozen, ook omdat de macht ‘natuurlijk’ niet in Brussel ligt, maar simpelweg in Washington. En zo en nog dramatischer zal TIPP voor ons uitpakken. Vrije handel is er, tussen de VS en de EU, meer dan voldoende. Lekker laten zo, maar de VS zal net zolang doordrammen totdat ze de macht heeft op alle fronten. Misschien moeten de Russen maar eens de perimeter gaan hanteren, krijgen we ook een hoop ellende, maar zijn we wel eindelijk verlost van de bloedzuigers en parasieten.

Comments are closed.