Neus lang RutteHet regime = VVD+PvdA+CDA+D66 met op de reservebank SGP, CU en GL om het regime hand- en spandiensten te leveren.

De 4 grote regimepartijen spelen al 70 jaar in wisselende samenstellingen voor good cop (oppositie) bad cop (regering) en zijn elkaars achtervang voor ontevreden kiezers: als kiezers boos zijn op de VVD, stemmen ze CDA en vv, zijn ze boos op de PvdA dan stemmen ze D66 en vv maar die “partijen” zijn allemaal overtuigde aanhangers van hetzelfde EU-socialisme die altijd in wisselende samenstellingen zichzelf en elkaar steeds  aan de macht en in de baantjes weten te blijven.

Het beleid van ieder kabinet van de laatste 70 jaar is zonder uitzondering meer overheid, nog meer belastingen en nog heel veel meer EU, ongeacht welke “partijen” er in de regering zitten.

Verder geldt hier de tweede wet van Van Kiel: eenmaal door de staat geclaimd geld wordt nooit teruggegeven ook al lijkt het te gaan gebeuren en dat geldt ook voor deze 5 miljard geplande “belastingverlaging”.

Het regime heeft een tijdje de gebraden haan uitgehangen met deze beloofde belastingverlaging (de bekende wortel aan een stok) die toch nooit echt serieus zou worden ingevoerd omdat geen van de regimepartijen ooit van plan was geld terug te geven zodat deze verlaging keurig door D66 op het juiste tijdstip is gekeeld en dat is overduidelijk afgesproken werk.

Het regime komt er dus goedkoop vanaf en houdt nu die wortel van 5 miljard alsnog keurig op zak en kan naar de “oppositie” als schuldige wijzen. Ik vermoed dat de aangekondigde belastingverhogingen wel gewoon zullen doorgaan.

2 REACTIES

  1. Jij houdt jou geld toch ook gewoon op zak?

    En ja, zij denken er EXACT zo over. Dat belastinggeld (en alle geld FWIW) is van HUN.

    Moeilijk voor te stellen als je zelf wel rationeel denkt.

  2. Als je nu met vals (printer) geld wat PR wilt showen, wat is dan gemakkelijker om ALLE belastingen eenvoudig bv 5 % lager te maken?

Comments are closed.