7 REACTIES

 1. Racisme is vooral het probleem van diegene die er aan meedoen.
  En dan heb ik het over beide partijen, de klagers en de doeners.

 2. In Amerika is tegenwoordig alles racistisch, of rapsist.
  Als een vrouw zich op wat voor manier, en om wat voor reden dan ook, ongemakkelijk voelt, dan is dat ‘rapist’, en uiteraard de man schuld.
  Als een man in de metro iets met de benen uit elkaar tegenover een vrouw zit, dan doet hij dit uiteraard om zijn geslachtsdelen ten toon te spreiden, en meer plaats in te nemen, als teken van macht.
  Het is zelfs zo ver dat op universiteiten, waar intussen meer vrouwen zijn dan mannen (60/40), de jongens met zonnebrillen op rondlopen, en vrouwen niet aanspreken zonder er een andere man erbij, want hen aankijken, of aanspreken laat hen zich ongemakkelijk voelen, en is rapist.
  De ‘rebellenvlag’, de Amerikaanse vlag, steun aan veteranen, en uitingen van patriottisme, zijn al verboden.

 3. Het houdt niet op he… Niet vanzelf… Dat gezeik over racisme. Snij eens een blanke open, en daarna een zwarte. Wedden dat ze allebei rood bloed hebben?
  Accepteer nou alsjeblieft dat we allemaal verschillend zijn. De een zwart, de ander geel, rood, blank… En accepteer dan ook eindelijk eens dat we anders denken.
  Ik walg echt van dat politiek correcte geneuzel.

  Je mag iemand wel of niet, ongeacht zijn kleurtje. Toch?

  ir JKF bogers [6] reageerde op deze reactie.

 4. Zulke zieke geesten hebben vaak een BURN OUT???
  Zitten den gansen dag te keuren, kijken, vergelijken of de ander niet of wel goed bezig is.
  Ze zijn zichzelf tot last en een ander ook, wat moet je er mee?

 5. Het aanvallen van iemands cultuur is ook racistisch, volgens de VN, ookal heeft het niets met huidkleur maar wel met etnische gewoontes te maken. Dit is dus de ene wet tegen de andere en vervolgens bepaalt de willekeur welke wet het wint als er een besluit moet vallen. Net als bij Sinterklaas.

Comments are closed.