Aanslag_mesSinds september is er een nieuw  soort verzet gaande van Palestijnen tegen Israël: willekeurige Palestijnen rijden met auto’s  in op willekeurige Joden (AKA Zionisten) terwijl andere willekeurige Palestijnen met messen en scharen op andere willekeurige Zionisten (AKA Joden) insteken.

De meeste Joden (m/v) in Israël zijn in dienst geweest of zijn nog steeds militair zodat er overal gewapende mannen en vrouwen rondlopen die meteen terugschieten zodat het resultaat tot nu toe 20 dode Joden tegen 100 dode Palestijnen is.

Het idee om zo’n aanslag te plegen schijnt spontaan bij  die mensen op te komen, het is geen door Hamas of collega terroristen georganiseerd geweld maar wordt uiteraard wel door die groepen geclaimd en toegejuicht, iedere dooie Jood/Zionist is tenslotte mooi meegenomen.

Die aanslagplegers worden binnen de eigen moslim kring bejubeld als helden en martelaren voor Palestina/islam terwijl naar het Westen toe ze gerecycled worden als onschuldige slachtoffers van de vuige Zionisten: autoaanslagen worden dan  gewoon verkeersongevallen en steekpartijen zijn in scene gezet door de valse Zionisten die willekeurige onschuldige Palestijnen op straat zomaar afschieten en dan een mes in hun hand duwen.

Nu is het wachten op de gebruikelijke  antisemieten van SP, GL, PvdA en overig links hier die de stand 20 – 100 als onevenredig geweld en niet eerlijk gaan bestempelen en gaan eisen dat de Joden zich voortaan minder goed mogen gaan verdedigen zodat de score wat gunstiger voor de Palestijnen wordt.

18 REACTIES

 1. Weet je, Vladimir, dat dooie Israeliers mij – en veel andere mensen – net zo min wat zeggen als dooie Palestijnen? Soort zoekt soort, zeg maar – beide kanten bestaan tegenwoordig uit louter fanatici, met een kleine minderheid die anders wil maar klem zit en zelf bedreigd worden.

  Wellicht zou het helpen als Israel eindelijk de eigen grenzen erkende, en zich terugtrok uit Palestijns gebied? Zodat een stad als Hebron in Palestina met 250.000 Palestijnse inwoners niet kan worden geterroriseerd door zo’n 700 schuimbekkende, grotendeels uit Amerika geïmporteerde joodse terroristen die daar per sé illegaal willen wonen, en bij de konijnen af koters fokken: http://www.columbia.edu/~yc2444/pages/Demographic%20Success%20of%20the%20West%20Bank%20Settlers.html

  Israel moet niet janken vanwege vijanden die het zelf aan de lopende band schept. Om dat te zien hoef je niet links te zijn. Waar je dat verbod op wapens voor Israeliers vandaan haalt is me trouwens een raadsel. Israel heeft eigen wetten en hoeft zich niets van de EU aan te trekken.

  Wladimir van Kiel [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [1]: het is heel erg ziek. En wat steeds word verzwegen is dat hier via Turkije grote hoeveelheden vuurwapens de EU binnen komen. Vandaag is een grote hoeveelheid wapens met bestemming uit Turkije onderschept in Italie, bestemming belgie. Dit is niet de eerste container, er zijn soortgelijke hoeveelheden gevonden bij Kreta en in Bremerhaven, en in een asielzoekersopvang kamp elders in Duitsland.
  Het jezelf als burger te beschermen is een onvervreemdbaar recht op zelfbeschikking en lijfsbehoud, nog langer een verbod daarop door de stast is een misdrijf tegen eigen burgers. Hoeveel doden moeten er hier vallen voordat de regering de burger het recht geeft om zichzelf te verdedigen? 100, 1000, nooit? Het recht op het bezitten en dragen van wapens is feitelijk het eerste recht van de mens, zelfbehoud. En dat moeten we van de staat terugeisen, het wachten is over. Nu is de tijd,mlanger wachten gaat funest zijn. En wat mij betreft, ik vnd dat als er in Nederland weerloze mensen sterven door terrorisme omdat ze zichzelf niet konden verdedigen dit op rekenng moet komen van zowel daders als de regering. Medeleven voldoet niet meer.

 3. @Ness [2]: daar gaat het hier helemaal niet om, het is gewoon interessant hoe bij de terroristen alles gericht is op propaganda, gebeurtenissen zodanig presenteren dat er een gewenste schijnwerkelijkheid ontstaat. De aanslagplegers worden naar binnen als helden gepresenteerd en worden hun daden geroemd terwijl naar buiten toe ze onschuldige slachtoffers zijn en worden hun daden ontkend. Blijft onzin want het verandert niks aan de werkelijkheid en brengt geen enkel doel dichterbij maar zij zijn er blij mee.

  Ness [5] reageerde op deze reactie.
  ergo [8] reageerde op deze reactie.

 4. @Wladimir van Kiel [4]: Precies datzelfde geldt voor Israel. De schijnwerkelijkheid, misrepresentatie en propaganda vliegt je om de oren. Neem het ‘feit’ dat Israel de enige democratie in het Midden Oosten zou zijn. Mag je mij uitleggen waarom daar voor joden geen mogelijkheid is om een burgerlijk huwelijk aan te gaan, alleen maar kerkelijk. Israel is geen democratie maar ontegenzeggelijk een theocratie. Laat dat land daar dan ook voor uitkomen. En wie heeft er ooit van een land gehoord waar immigratie geregeld gaat worden via genetische geschiktheid? Vroeger heette dat racisme.. http://jlb.oxfordjournals.org/content/early/2015/06/16/jlb.lsv027.full

  Jijzelf presenteert een schijnwerkelijkheid door te doen alsof Palestijnen spontaan aan het steken gaan vanwege propaganda, omdat dat de gewoonte is of iets dergelijks, terwijl het onschuldige slachtoffer Israel daaronder lijdt. Maar je vergeet de redenen aan te geven waarom deze mensen tot wanhoopsdaden komen. Je noemt ze wél allemaal terroristen, dus dat is inclusief in brand gestoken babies, neem ik aan?
  Hier wat redenen: http://www.counterpunch.org/2015/11/20/strangling-the-palestinian-economy/

  Israel mag zich (evt via jou) presenteren als onschuldig slachtoffer van moslim-terrorisme tot het blauw ziet, maar daar trapt niemand meer in. Er is teveel informatie beschikbaar. Palestijns water wordt gejat (settlers op de West Bank krijgen inmiddels 6x zoveel Palestijns water dan Palestijnen): http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.574554 en Palestijns gas wordt gejat: http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jul/09/israel-war-gaza-palestine-natural-gas-energy-crisis

  Je ziet dat er geen propaganda van Palestijnse zijde voor nodig is om het gedrag van Israel als staat te veroordelen – dat kan zomaar op grond van de feiten. Hoef je niet links of rechts voor te zijn, alleen maar goed geïnformeerd.

  Likoed Nederland [9] reageerde op deze reactie.

 5. @Wladimir van Kiel [4]:
  Je noemt hier het woord Palestijnen in je reactie niet. Maar goed ook, want wat je hier noemt geldt voor zowel Palestijnen als
  Israeliers. Herinner mij uit mijn jeugd -heel lang geleden, ja-
  van TV programma’s vele optredens van Isr. volksdansgroepjes
  en vele sympatieke filmpjes over het zware leven in de kibboets en de aanvallen van de Palest. daarop, waarna de
  Isr. deze aanvallen weer dapper afsloegen. Mijn conclusie:
  de Isr. hadden vanaf het begin hun PR beter op orde dan de Pallies. Ik ben opgegroeid tussen heel veel van die paar joden
  die uit de kampen waren teruggekomen en wijlen mijn vrouw
  was joods, maar ik ken niet zo heel veel joden welke het bestaan van de staat Israel toejuichen. (Gelovige joden ken
  ik vrijwel niet).
  Overigens ligt mijn sympathie in deze aan de ene noch aan de
  andere zijde. En verder wat Ness in beide reactie zegt.
  M.b.t. dit artikel is nu alleen nog het wachten op de reactie
  van Likoed NL.

  Wladimir van Kiel [11] reageerde op deze reactie.

 6. @Ness [5]:

  Israel is slachtoffer van islamitisch terrorisme.
  Wie dat nu nog ontkend, is overduidelijk ideologisch waanzinnig verblind.

  Want je moet wel heel verblind zijn om nu nog niet te willen zien dat het de islamitische haat en moordzucht tegen mensen van een ander geloof is, die het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika kapot maakt.
  Hamas, Isis, Boko Haram, Al-Shabaab, Al-Qaida, Al-Nusra, Taliban enz.. Slachtpartijen in Algerije, Egypte, Afghanistan, Irak, Syrie, Libie, Libanon, Jemen enz. Genocides op de Armeniërs en de Zuid-Soedanezen enz.
  De beste bewijzen van wat er echt aan de hand is, vormen de uitspraken van de moslimfundamentalisten zelf, bijvoorbeeld: “Echte Palestijnen moorden”.

  http://likud.nl/2014/08/echte-palestijnen-moorden/

  Wladimir van Kiel [10] reageerde op deze reactie.

 7. Nee maar, likut! Tijd niet gezien 🙂 hoegaattie?
  Zodra jullie deze (zie link) misstand hebben opgelost kunnen we weer praten over die vieze gore islam, okay? Tot dan: pot, ketel, en meer dan pik- en pikzwart. Lees de Talmoed! Je weet niet wat je ziet! Politieke islam, hoe verwerpelijk ook, valt er domweg bij in het niet! Succes met de gecombineerde hasbara-akties, heren. https://www.vice.com/read/the-child-rape-assembly-line-0000141-v20n11

  Likoed Nederland [14] reageerde op deze reactie.

  • @Ness [13]: Wat een flauwekul, het is wel duidelijk dat u alleen de antisemitische leugens over de Talmoed heeft gelezen.
   En dat boek van 2.000 jaar oud zet u tegen de dagelijkse massamoorden van IS?
   Dat is helemaal krankzinnig.
   Dan schrijft u of uit volkomen onkunde of uit doortrapte kwaadaardigheid.

 8. Het boek is veel en veel ouder dan 2000 jaar, Likut, en dat weet U best. Het staat bomvol met primitief barbarisme, ook wel Babylonische beschaving genoemd (en als zodanig, vanuit historisch perspectief gezien heel interessant alhoewel niet bepaald complimenteus voor de ‘vroege’ mensheid in die contreien) en natte dromen van op macht beluste rabbijnen, die zich de gelijke weten van hun godje. Je hoeft voorwaar geen moslim te zijn om te walgen van diegenen, die deze voorschriften heden ten dage nog als goddelijke wetten zien én praktiseren.

  Voor wat ISIS betreft, de wandaden van die door Turkije, EU, USA, golfstaten en Israel gesponsorde organisatie komen geheel op rekening van de sponsoren van dit type terrorisme – en de afnemers van hun gestolen olie, waaronder met name Israel. Er is trouwens niets anti-semitisch aan het artikel van Vice, en niets anti-semitisch aan het exposeren van de viezigheid in de Talmoed. Wie de bal kaatst omtrent heilige boekjes kan de bal verwachten. Wie de koran om zijn teksten veroordeelt dient terstond de Talmoed in de vlammen te werpen wegens zeer lugubere kinderpornografie. Daarna kunnen we dan praten over de idiote interpretaties van de koran, zoals gebruikelijk binnen het wahabisme en het salafisme. En niet eerder, wegens het pot-ketel-pikzwart principe.

  Het is wel een heel afgezaagde stroman, dat anti-semitisme. Het artikel geeft slechts de volslagen achterlijkheid aan van bepaalde stromingen binnen de joodse religie – diezelfde stromingen die het politieke beleid van Israel als staat dirigeren, en verantwoordelijk zijn voor de morele ontsporing van Israel en de wantoestanden op de West Bank. Zoals bv een Likoed partij, die geïnstitutionaliseerd kindermisbruik niet alleen tolereert maar aanmoedigt door het te faciliteren – uit doortrapte kwaadaardigheid wellicht.

  Likoed Nederland [16] reageerde op deze reactie.

  • @Ness [15]:
   Dank voor deze bevestiging van ons vermoeden: het is bij u geen onkunde maar kwaadaardigheid om de Joden zo leugenachtig af te schilderen.

 9. PS: Informatie omtrent de talmoed – je kunt de 12 dikke delen natuurlijk ook gewoon bestellen – wordt op een evenwichtige wijze hier beschreven: http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html . Lees en huiver. Met oa: “The treatment of children in Orthodox Judaism has caused concern in Italy. A Genoa court, ruling in a custody dispute, accepted the report of psychologists that Orthodox Judaism views “exploitation and cruelty to minors as legitimate … and perverted behavior as normal.” en “The old “blood libel” claimed that Jews sacrificed Christian children. The Talmud says nothing of this. But what of Jews sacrificing Jewish children? The Talmud says it’s OK if done correctly. Dropping the child-sacrifice doctrine could improve Judaism’s image.” Dat laatste lijkt me een open deur, dacht je niet, Likoed? http://www.come-and-hear.com/editor/index.html#blood

  PPS: om de verwarring compleet te maken wordt de talmoed vaan ’torah’ genoemd – niet te verwarren met de torah, de eerste 5 boeken uit de bijbel. De meeste joden volgen de talmoed, inclusief de gruwelijke wetgeving op allerlei gebied, afkomstig uit de Babylonische Talmoed die rond de 4000 jaar oud is. Er zijn ook groepen joden die de torah volgen, dwz de eerste 5 boeken van de bijbel, en de talmoed niet eens kennen of als ondergeschikt beschouwen. De Israelische wet”geving” is op de talmoed gebaseerd. Zolang joden – en in het kielzog Israel – deze talmoedische ‘leer’ aanhangen, hebben zij geen ENKEL recht van spreken, over wat dan ook. Punt.

  Likoed Nederland [18] reageerde op deze reactie.

  • @Ness [17]: Totale onzin. Talmoed van 4.000 jaar oud, hoe kom je er op?
   Kindoffers, nog waanzinniger
   Wordt het niet tijd voor een behandeling voor ernstige waanvoorstellingen?
   Misschien is genezing nog mogelijk.

Comments are closed.