Islam geweldIs de islam niet het geloof dat de sharia wil invoeren en dat Kerk en Staat als een macht wil vormen? Die overspel wil bestraffen met stenigen to de dood er op volgt? En die “ongelovigen’ wil straffen met bv onthoofding?Volgens de NOS heeft Rutte naar aanleiding van de terroristische aanslag in Parijs verklaard:
“. . . .De ‘idiote barbaren’, ‘de griezels’ die de aanslagen hebben gepleegd, verklaarde de premier, hebben louter tot doel ‘onze westerse samenleving te destabiliseren en haat en angst te zaaien’. Na zijn verklaring zei Rutte in antwoord op een vraag van een journalist dat IS de vijand is. ‘Daarmee zijn we in oorlog. We zijn niet in oorlog met een geloof of de islam.'”

‘We moeten ons niet uit elkaar laten spelen’, zei Rutte. ‘Onze waarden en rechtstaat zijn sterker dan het fanatisme van een kleine groep. Wij zijn met meer. Geweld en extremisme zullen het nooit winnen . . . .  .‘”

Is dat zo? De bovenstaand vragen hoor je vaak ontkennend beantwoorden. Neen, zo is de islam niet. Die willen niet Kerk en Staat verenigen, stenigen of onthoofden.
Als dat inderdaad niet zo is, dan kan Rutte gelijk hebben,
Maar als dat echter wel zo is, dan moet Rutte maar vlug opstappen.

Wie kan hier een overtuigend bewijs over de werkelijke toestand verstrekken?

55 REACTIES

 1. Rutte heeft gelijk, wij zijn niet in oorlog met de Islam maar de Islam is in oorlog met ons en gebruikt IS om dat karwij te klaren onder de noemer wir schaffen das

 2. Natuurlijk weet Rutte geen onderbouwing voor de bewering die hij maakt: “We zijn niet in oorlog met de Islam”, want die onderbouwing is er simpelweg ook niet.

  De moslims zijn volgers van Mohammed, die duidelijk zegt dat hij geroepen is om degenen te bestrijden die NIET geloven(in allah, is Mohammed als profeet en in islam in z’n algemeen) tótdat ze zullen getuigen dat er geen god is dan Allah.
  Sahih Muslim 33

  Soortgelijke tekst kan je vinden in Quran 9:29.

  Er is geen excuus te vinden voor deze uitlatingen.
  Islam is compleet uit de duivel.

  G.Deckzeijl [26] reageerde op deze reactie.

 3. Doet mij denken uit een hoofdstuk uit het nieuwe testament , waar Jezus naar de tempel werd gebracht , want het oordeel zou worden uitgesproken over een overspelige vrouw.

  En je weet , volgens de JUDESE wet , volgt op deze daad : dood door steniging , en de wet is hard , maar het is nog steeds de wet.

  Weet je wat hij deed ?

  Hij ging iets op de grond schrijven …….HIJ DIE ZONDER ZONDE IS , WERPT DE EERSTE STEEN .

  En toen hij klaar was , draaide hij zich om , en de enigste die er nog was , juist , een slaaf , verder was de tempel leeg…..al wat zich voordoet als “wetshandhavers” .

  En de vrouw ging vrij op haar pad .

  Het gaat er eigenlijk niet eens zozeer om wat hij zegt , maar tegen wie hij het zegt , en ik heb zo het gevoel , dat die 2000 jaar later , nog steeds riant aanwezig zijn.

 4. Het is irritant om steeds met de islam bezig te zijn. Maar goed, die lui die dringen zich op, twee keer in de week of zo. Rutte had het over ‘oorlog met IS’, maar IS is een CIA-organisatie, net als Al-Qaida.

  Ik heb in ieder geval geen zin om onder de sharia te leven. Straks word je afgeslacht in je eigen land. In Parijs is het slachten al begonnen.

  Veel Nederlandse vrouwen zien wel iets in Afrikanen en Arabieren. De wereld is een groot gekkenhuis. Mijn motto: red jezelf.

  Raymond [9] reageerde op deze reactie.
  daniel [15] reageerde op deze reactie.

 5. Dit doet mij denken aan de Moslim invasie van India en het huidige Pakistan ( begon 711AD )die hebben daar een Holocaust van +/_ 800 jaar gehouden. Toen dit geloof van vrede /respect/ en liefde het India bezette, leefden daar ruim 600 miljoen Hindoes toen de vertegenwoordigers van dit geloof van vrede weg vluchten waren er nog 200 miljoen Hindoes over. Dit was de grootste genocide uit naam van een geloof van vrede. Google Islamic Invasion Of India: The Greatest Genocide In History en huiver

  Jantje [10] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico de Geit [6]:

  Ik ben niet bang voor zij die voor mij staan , hun vaandel hoog houdend , neen hun vrees ik niet.

  Laat ik het zo zeggen : er is een clubje dat graag gaat onder het maanlicht , je weet wel Selene , en zich dan voordoen als niet gelovig.

 7. @corbison [7]:
  Je hebt helemaal gelijk:
  De moslims moorden ons langzaam uit. Vrijdag avond was de tussenstand 130 – 7.
  We moeten ze voor de 3e keer Europa uit jagen. Ze acteren nog precies hetzelfde als de Ottomanen en ten tijde van de overheersing van het Iberisch schiereiland.
  Ze veranderen niet. Het enige wat ze doen is parasiteren op onze welvaart. Zodra ze hier aan de macht komen, worden ongelovigen afgeslacht. De rest wordt gediscrimineerd en kan jizya betalen.
  Wat ‘onze’ politici doen is de methode van de slechte heelmeesters. Ze moeten zich kapot schamen.

 8. Als ik de websites scan bedenk ik dat dit land tjokvol zit met deskundige die allemaal beter weten. Ik moet tot mijn spijt erkennen dat ik niet degene ben die hier een overtuigend bewijs over de werkelijke toestand kan verstrekken.
  Wat ik wel zie is een wereld die ten onder dreigt te gaan omdat een eerlijke verdeling verder weg is dan ooit.
  We zijn denk ik vooral in oorlog met onszelf.

  Raymond [17] reageerde op deze reactie.

 9. Anders Behring Breivik (Oslo, 13 februari 1979) is de dader van de aanslagen in Noorwegen in 2011, waarbij in totaal 77 mensen om het leven kwamen.[1] Hij werd in augustus 2012 veroordeeld voor meervoudige moord en terrorisme. Breivik schreef voorafgaand aan de aanslag een manifest waaruit extreemrechtse, staatsnationalistische, anti-islamitische en anti-feministische opvattingen blijken. Breivik is een oud-lid van de rechts-populistische Noorse Vooruitgangspartij. (Wikipedia)

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

  Maar wie kan mij uitleggen waarom het Breivik- manifest niet gepubliceerd mag worden, terwijl het manifest van IS, de koran, weer wel vrijelijk verkrijgbaar is? “In gelijke gevallen gelijk behandelen”, weten we nog?

 10. Natuurlijk is de islam in oorlog met ons, dat zijn ze al 1400 jaar. Kijk, ISIS is gewoon een fundamtalistische organisatie. ISIS kalief Abu Bakr al Baghdadi heeft islamitisches studies gedaan in de Universiteit van Baghdad, dus weet natuurlijk alles over Mohammed en de trilogie. Het is juist de taqqya en de linksextremistische meelopers die nog steeds er voor zorgen dat we dom en onwetend blijven in het westen. Hoe lang nog?

  Wat weet Rutte nu over de islam? Niets, nada, niente en toch zegt hij dat we niet in oorlog zijn met de islam. Zo´n domme en onwetende premier is tergend voor elk persoon die wel veel weet over de islam. Deze man is een nietsnut, want ISIS is hetzelfde als de islamitische profeet Mohammed. Zij vermoorden afvalligen, zoals Mohammed, zij hebben sexslaven als Mohammed, zij vermoorden afvalligen zoals Mohammed, zij moorden christen, joden en jezidi´s uit zoals Mohammed, zij leggen vrouwvijandige wetten op zoals Mohammed. Dus volgen zij Mohammed in de koran, hadith en sira zoals Mohammed.

  Kijk Mark, je begrijpt er helemaal niets van, jouw onwetendheid wordt hier voor iedereen geëtealleerd.

  ir JKF bogers [38] reageerde op deze reactie.

 11. Islam/religie en de westerse politici/elite/ideologie, zijn twee handen op ‘één buik en de ene vuige hand wast de andere…..SA kan het soennisme in Europa zonder al te grote tegenwerking of belemmering verspreiden, opdringen en implementeren en het Westen (VS/EU/ISR) kan zijn olie-, gas- en oorlogsindustrie, het grote verdienmodel, erdoor levensvatbaar houden….tot aan het overnemen van centrale banken en het levensvatbaar houden van de dollar als wereldhandelsmunt.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Soennisme#/media/File:Islam_by_country.png

 12. @Pietje [11]:

  Die hier een overtuigend bewijs over de werkelijke toestand kan verstrekken.

  Kijk , ik ken ook maar bepaalde stukjes , die passen in een grotere puzzel , en dat ga ik niet hier vertellen , omdat de kans nihil is dat je mij zal geloven.

  En verder leef je in een mythe , fantasia land , oh ja , hier bij dit forum zitten ze ook , die weten exact wat ik bedoel.

  daniel [18] reageerde op deze reactie.

 13. @daniel [14]: De enigen die de Assad-regering wilden wegkrijgen was het Washingtonregime, die zelf geen enkele bevoegdheid hebben daartoe. De neocon-fascisten waren de aanstichters en dienen te worden ontmaskerd in de VS, o.a. de psychopaten John McCain, Hitlery Clinton, Richard Perle, John Kerry, Paul Wolfowitz, Marco Rubio, Victoria Nuland etc.

  Voor meer nieuws over dit ongedierte:
  http://batrneoconwatch.blogspot.nl/

  daniel [20] reageerde op deze reactie.
  ir JKF bogers [37] reageerde op deze reactie.

 14. …..tot aan het de vredelievendheid van het Westen….

  VS en Frankrijk voeren strijd tegen IS op????
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24744997/__Strijd_tegen_IS_opgevoerd__.html

  IS moet in deze dan zijn….”VS en Frankrijk voeren strijd op tegen Rusland????” Rommelen de VS de Europese landen zo dieper in een WO3???? Was de aanslag in Parijs voor de VS niet een geschenk uit de hel, toevallig???? Wel maf dat een psychopaat als Timmermans begon te kakelen over een oorlog net vlak voor de aanslag in Parijs….Had ie inside kristallen bol informatie?

  Raymond [24] reageerde op deze reactie.

 15. * we zijn niet in oorlog met een geloof of de Islam.*
  Door deze uitspraak bekend Rutte dat de Islam geen geloof is.
  En dat klopt. Het is een ideologie.
  De gevaarlijkste die de mensheid ooit heeft gekend.
  En zij zijn wèl in oorlog met ons.
  We hebben heel snel leiders nodig die dit onderkennen en de juiste maatregelen zullen nemen.
  Want die linkse academici leiden ons naar de afgrond van de grootste genocide ooit op de mensheid gepleegd.
  Die van de Islam op àlle andersdenkenden.

 16. Kijk door schreeuwers als bijv. Fred , stop ik met mijn poging om hier iets uit te leggen .

  Mijn hemel wat heeft die dis-info provocateur Geert Wilders zijn werk goed gedaan , hij past perfect in het “schimmenspel ” dat nu wordt opgevoerd.

  Ze zitten met zijn allen nog in de grot , en ze willen er niet uit.

  Of het is webcare , want jouw overheid zit natuurlijk heftig op te stoken , en daar zetten ze alle middelen voor in , waaronder infiltratie in fora , mooi voorbeeld is Xandernieuws .

  Oke.

 17. @Raymond [24]:

  Begint de grote verlichte massa(hysterie) met hun compleet achterlijke kaarsjesfanfare en de overal illuminerende Franse driekleur krokodillen sentiment al niet iedere dag meer en meer en stukje bij beetje aardig te wennen aan een derde wereldoorlog?

  Lukt het de politieke psychopaten wereldwijd niet meer om de boel uit het moeras te trekken en laten ze….heeeul misschien daarom het hele wereldse theater ondergaan in een groot vuurwerk???

  Met het stinkende politieke ongedierte wat op deze aardkloot kruipt en zich voordoet als grote redders van de mensheid heb je geen vijanden meer nodig.

  Raymond [30] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.