2 REACTIES

  1. Zoals altijd bij Ron, zeer de moeite waard en een reden om ons af te vragen of ook wij een ‘geheime’ regering hebben. M.i. is dit inderdaad het geval maar wordt alles op alles gezet om dit voor ons, het domme volk, verborgen te houden. Met name de VVD heeft met dit ‘geheime’ genoodschap te maken doordat er nogal wat VVD’ers te dicht bij het vuur zijn gekomen. Gelukkig is men bij de VVD nogal ‘dom’ en heeft men nog nooit van ‘intelligence’ gehoord en is het dus wachten op de volgende VVD’er die aan het spit geregen wordt. Wilders had dan ook volkomen gelijk toen hij de ‘volksvertegenwoodiging’ een ‘nep-parlement’ noemde; dit is een vorm van georganiseerde ‘domheid’ waaraan wij het controleren’ van de machthebbers hebben overgelaten.

  2. Ron Paul (link) “.. government is not a problem aslong as you find good people willing to do good things”

    *facepalm*

    En deze engelen vindt je,…. waar precies?

    infantiele logica!

Comments are closed.