https://www.youtube.com/watch?v=ylTixyz5NkY

12 REACTIES

 1. I don’t feel any fear.
  Only disgust.
  Disgust, because we let this happen in our own countries.

 2. @Pendragon [3]: Ik heb hem ook liever niet, hoewel de gelovigen in democratie ook dusdanig kunnen moorden, dat ik me kan voorstellen dat als je die afgrijselijke dingen meemaakt, alles een beter alternatief lijkt.

 3. If you want just Islam, why the FUCK are you in democratic countries?

  Nah ja, we weten waarom. Bijstand. Soepsidie. De geestelijke ontkenning dat dictatuur in eigen land het natuurlijke gevolg is van Islam. En in het geval van de extremisten: het veranderen van de wereld in een kalifaat.

  BSN [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Individualist [5]:

  Wrong, beste Individualist. Zij zijn hierheen gehaald, gelokt en gekomen met allerhande materiële en non-materiële goodies, en dat in schrikbarend toenemende aantallen, als instrument voor belanghebbenden die je niet terugvindt op een stembiljet maar die wel bediend worden door democratie. Het is de mate waarin de oorspronkelijke bewoners van de ontvangende landen het nalaten zich hiertegen te verzetten wat aangeeft hoe ziek zij reeds zijn.

  Individualist [8] reageerde op deze reactie.

 5. @BSN [6]:

  Je zegt “wrong” en zegt vervolgens iets dat wat ik zeg in het geheel niet tegenspreekt. Misschien dat je voortaan eens wat beter kan lezen voordat je zo nodig bij alles de spookrijder wil uithangen.

  Zal ik het je rustig uitleggen?

  1: Ze worden hier inderdaad naar toegelokt met “allerhande materiële en immateriële goodies”. Daarom noem ik ook bijstand en ‘soepsidie’. Ik zou ook andere dingen kunnen noemen.
  Dus hoe spreek jij mij nou tegen?

  2: Ik heb het in het geheel niet gehad over de motivatie van westerse machthebbers om zoveel islamieten hier naar toe te halen/toe te laten, maar over de motivatie van islamieten om hiernaar toe te KOMEN. Twee verschillende dingen.

  Dus niks “wrong”.
  Gewoon niet zo snel een stropop in de fik zetten en beter lezen.

 6. @blokletter [7]:

  Ja, want als er iets zoden aan de dijk zet zijn het wel demonstraties.

  Bovendien is PeGiDa helemaal niet libertarisch en wij wel.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Patriottische_Europeanen_tegen_de_islamisering_van_het_Avondland

  Met als doel het beschermen van de Duitse identiteit en het behoud van de inheemse cultuur van het Avondland, eist men een strengere asielwetgeving, meer geld en mankracht voor politie, een verbod op salafisme en een verbod op wapenleveringen[bron?] aan de Koerdische Arbeiderspartij (PKK).

  – Pegida is nationalistisch. Het libertarisme niet.
  – Strenger asielwetgeving prima; maar alleen zolang de verzorgingsstaat bestaat, die tegelijkertijd ontmanteld zou moeten worden zodat de asielwetgeving daarna wel weer versoepeld kan worden.
  – Er moet helemaal niet meer geld en mankracht naar de politie. De politie houdt zich met zaken bezig waar het zich helemaal niet mee bezig zou moeten houden (struikroven van automobilisten bijvoorbeeld). Hierdoor kunnen manschappen en budgetten die op dit moment voor de verkeerde zaken worden gebruikt anders in worden gezet. Bovendien is de huidige politie een instrument van de staat en dient te staat; niet de bevolking. Is het immers – ironisch genoeg – niet de politie die de ‘leider’ van de Nederlandse Pegida arresteerde vanwege een varkensmuts? Hoezo zou je dan meer geld en mankracht aan diezelfde politie willen geven?
  – Een verbod op een geloof, denkwijze, mentaliteit of wereldbeeld is achterlijk. Die kun je niet verbieden. Haat kun je niet elimineren met wetten.
  – Wapens horen niet verboden te worden, maar gelegaliseerd voor iedereen. Altijd hetzelfde onzinnige liedje. Criminelen en gestoorden trekken zich niets aan van de wet en zullen dus toch wel aan wapens komen als ze echt willen. De enigen die zich aan een wapenverbod houden zijn onschuldige, gehoorzame burgers, die des te makkelijk worden geslachtofferd, zoals dat ook in Frankrijk is gebeurd.

  Zorg eerst maar eens dat Pegida weet waar de werkelijke oorzaak van de islamisering ligt, en dat het bestrijden van islamisering niets meer is dan nutteloze symptoombestrijding.

  Jannes [12] reageerde op deze reactie.

 7. @blokletter [7]: Ik sluit me van harte bij Pegida aan. Immers, first things first! Laten we eerst maar eens zorgen weer baas in eigen land te worden, de sprong ineens naar Libertarie is een brug (veel) te ver.

 8. Het probleem met een aantal, niet allemaal natuurlijk, maar wel een aantal is dat ze in een droomwereld leven, waar alleen myopisch naar bepaalde problemen wordt gekeken en andere problemen worden weggebagetelliseerd. Zo ook met de islam en haar problematiek van vrouwenhaat, homohaat, jodenhaat en christenhaat etc. Als libertariërs deze problemen blijven negeren of wegredeneren, dan zal het libertarisme altijd ongeloofwaardig blijven.

  http://www.frontpagemag.com/fpm/262017/women-hunt-germany-stephen-brown

 9. @Individualist [9]: Het is een gevecht op twee fronten, enerzijds de steeds dictatorialer wordende staat en de islamisering die plaatsvindt met goedvinden blijkbaar van de partijen die hierdoor stemmen kunnen vergaren. In een directe democratie kunnen beide problemen worden opgelost. Dus als Pegida dit zou voorstellen dan ben ik helemaal voor.

Comments are closed.