IMG_3608-2

9 REACTIES

 1. @ikes [2]: Ik heb het geprobeerd, maar ben na 10 minuten afgehaakt. Eerlijk gezegd ben ik een beetje illuminatie-moe. Waarmee ik niet zeg dat ik er totaal geen waarde aan hecht. Het is zeer wel aannemelijk dat er aan de top een kleine elite zit die een NWO ontwikkeld. En ja, dat zal ook mijn leven beïnvloeden… Ik ben net als miljoenen hier in 0031 een onderdeeltje van het systeem, een belastingkoe.

 2. Hub, slechts 17 jaar vrede voor de VS?
  ik zou graag bronvermelding zien bij een dergelijke stelling.
  Ik ben overigens geen fan van de VS

 3. @Pendragon [1]: Als ze daar niet aan hadden meegedaan liepen we nu waarschijnlijk allemaal in een of ander nazi uniform stoere liederen te zingen over A. H.

  Zeker weten?
  Ik vraag me wel vaker af wat er gebeurt zou zijn als D de 2wwo had gewonnen. Hoe zou het systeem zich verder ontwikkelt hebben? Hoe stabiel zou het zijn geweest? Zou het vrede gesloten hebben met de USA? Zou het tot een vervroegde EU zijn gekomen? Zouden we inmiddels al lang “vergeten” zijn hoe het er aan toeging in de 2wwo?

  Note: Ik weet dat dit thema totaal politiek incorrect is, en wil dan ook duidelijk stellen dat ik elke vorm van misdaad ten zeerste afwijs.

  Pendragon [7] reageerde op deze reactie.
  Keinstein [8] reageerde op deze reactie.

 4. @Rien [5]: Ik denk dat je gelijk hebt. Het is vreselijk politiek incorrect om naar de positieve kant van AH te kijken. En misschien zou het wel tot een vreedzame situatie hebben kunnen leiden. Echter de weg die de nazi doctrine bewandelde stuit mij tegen de borst. We moeten alleen wel in de gaten houden dat de winnaar de geschiedenis schrijft he.

 5. @Rien [5]: Nadat de VS gingen meedoen was het voor Duitsland niet meer te winnen, de overmacht is dan te groot. Als de VS niet hadden meegedaan, dan was het misschien anders gelopen. Ook meen ik dat Adolf het VK in eerste instantie helemaal niet wilde aanvallen. Als het VK en de US niet hadden meegedaan en Adolf olie had kunnen importeren uit de Arabische wereld zodat hij Rusland niet had hoeven binnenvallen, dan hadden we nu waarschijnlijk een stuk beter Duits gesproken. De EU zou niet nodig zijn en de VS zou een belangrijke handelspartner zijn. Dat is, voor zover er wat te handelen valt want ook een nationaalsocialistisch Europa zal op enig moment een meer liberaal beleid moeten gaan voeren.

  Nogal wat landen in Zuid-Europa zijn vrij lang fascistisch geweest (tot halverwege de jaren 70) wat economisch vergelijkbaar is. Zo iets zouden we dan waarschijnlijk gehad hebben. Een sterke staat met veel repressie, maar als je het spelletje meespeelt valt er best te leven. Ik geloof niet dat ze allemaal in uniform rondliepen.

Comments are closed.