74px-Bundesarchiv_Bild_102-08300,_Benito_Mussolini_bei_einer_AnspracheGisteren, donderdag 19 mei, heeft het Franse parlement besloten de noodtoestand die op 13 november vorig jaar werd afgekondigd na de aanslagen in Parijs met twee maanden te verlengen. De verlenging heeft als bedoeling om het EK voetbal, dat op 6 juni begint, te beschermen.

Het is al bijna geen nieuws meer, zo gewoon is het geworden dat in een belangrijk Europees land al zes maanden lang de noodtoestand heerst. En in juli begint de Tour de France, dus er kon best nog eens een volgende verlenging komen.

Onder de noodtoestand kan de politie huiszoeking doen zonder rechterlijke machtiging en demonstraties verbieden. Dat laatste lijkt niet echt te werken in Frankrijk, want het land staat al bijna in de brand. Lees maar eens hier en hier.

Frankrijk ziet zich geconfronteerd met een dubbele uitdaging: islamterreur en een linkse opstand tegen sociaal-economische hervormingen. Elk van deze ontwikkelingen zou op zichzelf al de volledige aandacht van het bestuur opeisen. De combinatie van beide drijft het land in de richting van een politiestaat. Als de noodtoestand nog een paar keer wordt verlengd, wordt dit de normale situatie. In een dergelijke situatie is niemand zeker van zijn of haar rechten. Het opgeplakt krijgen van een verkeerd label kan al tot politieaandacht en dus aanhouding leiden. Als dat op grote schaal gaat gebeuren zijn de interneringskampen ook niet meer ver weg. Zijn we via de democratie toch weer bij Mussolini uitgekomen. Ik hoop het niet, maar vrees het wel. Niet alleen in Frankrijk.

Paul Verhaegh

29 REACTIES

 1. Nigel Farage had gelijk toen hij zei dat geweld het enige is dat rest, als alles van de Europese burger is ontnomen (bezittingen/vrijheden). Dit punt is bijna bereikt en de eerste scheuren zijn reeds zichtbaar.
  Er is meer aan de hand dan de media ons doet geloven. Zo volgen vliegrampen elkaar steeds sneller op (MH370 / MH17 / 4U9525 / MS804), worden er documenten gelekt die geheim moe(s)ten blijven (TTIP / Panama papers) en voorspellen politici hel en verdoemenis als burgers niet luisteren (BREXIT).
  Iedereen roept: De wereld brandt! Ik denk juist dat het tegendeel waar is: Burgers blussen de brandende wereld.

 2. De agenda van de aristocratie is een chaos aan opstand. Tegen de staat, tegen de immigranten, tegen dit en tegen dat. Hiermee voedt je het aristocratische systeem alleen maar meer en meer, letterlijk. Want ze voeden zich met al die negatieve energie die vrij komt. Die energie gebruiken ze weer voor zichzelf om hun duistere macht verder uit te breiden. Het enige wat de politie en het leger doen is de aristocratie beschermen en het volk meer te onderdrukken en op te jutten.

  Het beste advies is dus niet te gaan demonstreren of althans vredig te demonstreren. Want de demonstraties zijn ook gemanipuleerd. Er worden expres mensen tussen gezet die de boel opjutten. Deze beginnen met rotzooi trappen zodat de rest er vanzelf aan mee doet. Demonstraties zijn dus allemaal beïnvloed door de aristocratie. Het heeft dus geen zin.
  Wat wel zin heeft is om niet te gehoorzamen aan het systeem.
  Als je tegen het systeem bent, werk er dan niet aan mee. Ook als je tegen bent geef je het systeem recht van bestaan omdat je het erkent als zodanig. Werk er niet aan mee, ga niet stemmen, betaal geen belasting meer. De politie en oproerpolitie worden betaalt met jouw belastinggeld. De matrix heeft onze vrije wil nodig om te bestaan.

  De enige uitweg is: NON COMPLIANCE !!!

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 3. Het is al bijna geen nieuws meer, zo gewoon is het geworden dat in een belangrijk Europees land al zes maanden lang de noodtoestand heerst?

  En wat dacht je als Turkije aan de EU bijschuift, doordat men plotsklaps aan de 70+ voorwaarden voldoet die de EU Erdogan stelt? Dan zal het zelfs voor het eerst zijn dat een land in staat van noodtoestand de unie wordt binnengemerkeld! Zegt toch ook iets?

 4. @Florijntein Iepma von Bernfeld [2]:
  ” . . . . .De enige uitweg is: NON COMPLIANCE !. . . . ”
  Ok, er zullen heel wat mensen het met je eens zijn.
  Maar,daarmee ben je er niet.
  Ook daarvoor zul je moeten opgeven HOE dat moet en in de huidige situatieHOE dat VEILIG genoeg kan.
  Immers als één persoon er mee begint, zit hij/zij binnen de kortst mogelijke tijd voor onbepaalde tijd in (voor)arrest.
  Er moet een goed plan voor komen!
  Wie maakt een eerste voorstel, of een begin????

  Nico [5] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [13] reageerde op deze reactie.

 5. @Johannes [3]: dat je in de main stream media niks hoort over bepaalde demonstraties wil niet zeggen dat de aristocratie het expres verzwijgt. Ze noemen dit de kikker in de kokende pan effect. Ze zorgen er als het ware indirect voor dat mensen in opstand komen anders valt het te veel op dat de aristocratie er zelf achter zitten. Zij snappen ook dat er veel mensen zijn de main stream media wantrouwen. Ze zorgen er dus onopgemerkt voor dat de boel langzaam begint te koken onder het volk, stapje voor stapje. Het stelselmatig invoeren van islamitische immigranten in Europa is daar een onderdeel van. Net zolang totdat de boel onhoudbaar wordt. Maar dat ze graag willen dat de boel explodeert is wat ze absoluut op de agenda hebben. Op die manier kunnen ze de noodtoestand uitroepen en dan kunnen ze pakken wat ze pakken willen.
  NON COMPLIANCE beste mensen. Werk niet mee aan het systeem.
  Zoek een andere baan als je voor het systeem werkt. Doe het gewoon, wees niet bang. Wij zijn organsiche mensen de veel krachtiger zijn dan dit hele synthetische universum bij elkaar.
  Dat is wat ze niet willen dat jullie weten.

 6. @Hub Jongen [4]: Er is geen veilige weg voor non-compliance. Uit eigen ervaring: Wanneer je begint met “nee” zeggen (ik laat me niet meer voorliegen, afpersen, bezwendelen, dwingen, etc.) dan breekt de hel los. Allerlei krachten vanuit de overheidsmachine zijn er vanaf dat moment op uit om je te dwingen tot gehoorzaamheid (tirannie). Of je te beproeven. Wie zal het zeggen.

  Non-compliance kent een voorwaarde: Je moet bereid zijn je bestaan op te geven, want het zal vernietigd worden of je het nu leuk vindt of niet. Er moet niets meer bij je te halen zijn. Geen bezittingen, geen belastinggeld, geen gehoorzaamheid en al helemaal geen loyaliteit. De burgerlijke dood is zowel tolgeld als een doorgang naar leven. Of naar de fysieke dood.

  Een leven dat uitsluitend geleidt mag worden onder dwingende voorwaarden die een ander stelt is niet de moeite van het leven waard, omdat het tot onnodig lijden en ziektes leidt.

  Andersom wordt een leven pas interessant als je uit de baarmoeder van moedertje staat bent vertrokken en kan gaan leven als soeverein. Dan wordt je door overheidsdienaren met rust gelaten en kun je je verhoudingen met anderen op grond van vrije wil regelen.

  Wat er ook zij; ons bestaan als burger is klinisch dood en zal niet meer gereanimeerd worden.

 7. Hoe pas je NON COMPLIANCE toe zonder consequenties van het systeem:

  – zie jezelf ten eerste niet als slachtoffer van het systeem
  – gebruik het systeem om jezelf los te breken
  – zorg dat je zo min mogelijk afhankelijk bent van het systeem
  – zorg dat je zo min mogelijk nodig hebt
  – zoek geen liefde en warmte in het systeem, het is allemaal synthetische liefde en warmte, heb je echt niks aan. Alle liefde die je nodig hebt zit al in jezelf, je kan van jouw eigen liefde leven
  – ga niet opzoek naar geluk in het systeem, het stem geeft je allen synthetische geluk.
  – besef dat het systeem ook in je brein zit, de sleutel ligt bij jezelf
  – wees niet bang, je bent een organisch wezen wat geen enkel systeem nodig heeft
  – het systeem voedt zich met JOUW energie, niet andersom
  – het systeem geeft helemaal niks om jou, omdat het geen gevoel of emotie heeft, het systeem gebruik jou alleen maar om zich met jou organische energie te voeden
  – het systeem kan je ook in jouw voordeel gebruiken
  – weet dat je een organisch wezen bent met enorme potentie vanuit jezelf-
  gebruik al jouw energie voor jezelf, open je hart niet maar gebruik je hart. Open je mind niet maar gebruik je mind, anders creëer je een opening waardoor het systeem bezit van je neemt
  – onderschat het systeem nooit
  – onderschat jezelf nooit
  – de universe wet van VRIJE WIL is de aller hoogste wet, dus als jij jouw vrije wil niet af- of opgeeft, kan het systeem jou NIKS maken
  – schend NOOIT de vrije wil van iets of iemand anders (ook niet van dieren) want op die manier geef je het systeem een stok om jou mee te slaan (what comes around, goes around).
  – experimenteer hiermee, kijk hoe ver je kan gaan en wat er gebeurt.
  – de mensheid is een experiment, dus durf te experimenteren
  – verzoek het universum om organische vrijheid, jij programmeert namelijk dit universum en niet andersom
  – gewoon doen en jouw WIL duidelijk uitspreken, dan moet het universum jou gehoorzamen
  – wees altid oprecht en niet hypocriet, blijf kritisch naar jezelf kijken
  – succes :))

  Nico [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Hijseenberg [9]: sommige mensen kunnen niet zonder een systeem. Er zijn namelijk 2 soorten mensen: synthetische mensen en organische mensen.
  Synthetische mensen hebben niet alleen een systeem nodig maar voeden zich via dit systeem ook met organische mensen. De aristocratie zijn dit soort synthetische mensen, maar er bevinden zich ook synthetische mensen onder ons. Die hebben niks aan mijn boodschap en zullen zich er zelfs met hand en tand tegen verzetten. Dit zijn de predators onder ons. Als je voor jezelf weet dat je organisch bent, zorg dan dat je deze mensen uit je buurt houdt en laat je niet manipuleren door ze. Ze kunnen niks zonder jouw vrije wil. Als we ze niet meer voeden met onze energie gaan ze dood. Weet dus dat deze puur synthetische mensen zich onder ons begeven, geef ze keen aandacht en kracht, dan sterven ze vanzelf uit.
  Als organisch individu ben je ook heel sterk en potentieel en een heel systeem kan niet op tegen 1 potentieel organisch mens.
  Kennis is macht, gebruik het in je organische voordeel.

 9. @Florijntein Iepma von Bernfeld [8]: Dit is de gedachte die ik in hippie kringen tegenkom. Het komt erop neer dat een conflict vermeden wordt en een situatie niet daadwerkelijk opgelost wordt.

  In andere kringen circuleert een andere gedachte: Het systeem is een machine, met mensen als hardware en programma’s (wetten) als software. De overheidsmachine dient zich volgens het programma te gedragen. Dat is althans de propaganda.
  In de praktijk blijkt dit systeem (zoals je zelf ook stelt) geen morele normen te kennen. Sterker, het programma blijkt bugs te bevatten (wetgeving rammelt) waardoor het programma kan vastlopen of kuren kan vertonen. Niet alle overheidsprogramma’s zijn moreel aanvaardbaar. Operators (bestuurders) blijken nogal eens hun eigen gang te gaan en bugs in het programma uit te buiten.
  Voorbeeld: de Awb (algemene wet bestuursrecht) zou behoorlijk bestuur moeten regelen, zit vrij goed in elkaar, maar bevat bugs die door bestuurders in de context van pesterijen van burgers worden uitgebuit om beslissingen zo lang mogelijk uit te stellen.

  Het systeem… is een ding waar een mens te pas en te onpas tegenaan loopt. Er is geen ontkomen aan. Feitelijk een permanente noodtoestand voor wie het systeem enigszins doorziet. Daarom is het m.i. niet verstandig conflicten te ontlopen (= het onvermijdelijke uitstellen) en in een hoekje weg te kruipen, maar de zaak bij de kop en staart beet te pakken. Een moeilijke maar noodzakelijke weg.

  Florijntein Iepma von Bernfeld [12] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [14] reageerde op deze reactie.

 10. @Nico [11]: ik heb ze anders in hippie kringen nog nooit iets horen zeggen over een synthetisch universum, de bron der beperking en de universele wet van vrije wil. Ik zeg ook niet dat je conflicten moet vermijden, wat je doet en hoe je het doet moet jezelf weten? Het enige wat ik zeg is dat als het systeem je niet bevalt, geef het dan geen voeding. Zo moeilijk is dat toch niet om te begrijpen. Als jij je wel lekker voelt in een systeem, ga lekker je gang. En veel succes ermee, maar mijn energie krijg je niet. Ik sta volledig in mijn eigen organische potentie en sta mijn energien niet af en ben in balans met alles in creatie en daar kan de matrix of welk systeem dan ook niks aan veranderen. Het organische universum heeft dit hele synthetische universum zelf gecreëerd. Wij zijn de scheppers van alles wat synthetisch is. Wij hebben geen systeem nodig, het systeem heeft ons nodig. Zelfs alle door de mensheid zelf benoemde Goden en Godinnen hebben ons nodig. Wij zijn jullie scheppers, en niet andersom.

  Nico [15] reageerde op deze reactie.

 11. @Nico [11]:

  Het probleem van verzakende wet uitvoering, komt
  voort uit regelgeving, die de wet overschrijdt!

  Dit is mogelijk geworden door te stellen, dat de regels volgens democratie tot stand zijn gekomen!

  Zo word de WET ontkracht!!

  En is zeer zeker tegengesteld aan wat van de
  wetgeving moet worden verwacht!!

  Nico [16] reageerde op deze reactie.

 12. @Florijntein Iepma von Bernfeld [12]: Klopt. In hippie kringen spreekt men over het organische, fysieke of spirituele. Datgene wat door mensen is gecreëerd wordt beschouwd als ‘Babylon’, een onhoudbaar kunstmatig systeem omdat het strijdig is met natuurwetten en daar vijandig tegenover staat. Met die gedachte kan ik mij verenigen.

  Om een beetje kunstmatig komt een mens vandaag de dag niet heen, maar het is opvallend dat vrijwel alles dat kunstmatig is schadelijk of vernietigend is voor het biologische.

  Florijnen Pepma von Bernfeld [17] reageerde op deze reactie.

 13. @Philosoof G&R Eigenwijs [14]: Sterker, de wetgeving is strijdig met wetgeving. Kijk je naar de artikelen 284, 285b en 365 van het wetboek van strafrecht, dan is het strafbaar om iemand te dwingen om iets te doen, te laten of te dwingen. Laat dwang nu net een kernactiviteit van de staat zijn!

  Daarnaast is er ook nog regelgeving die strijdig is met wetgeving en zijn er overheidsdienaren die wanneer dat zo uitkomt wet- en regelgeving aan hun laars lappen. Telkens weer wordt een burger gedwongen om iets te doen, te laten of te dulden.

  Daarmee is wetgeving een kosmische grap geworden die overlast voor de één en werkgelegenheid voor de ander genereert.

  Mensenrechtenverdragen, fundamentele (menselijke) rechten en vrijheden zijn voor een burger onbereikbaar vanwege juridische bureaucratie die jarenlange beslommeringen feitelijk maar geen of anders onaanvaardbare resultaten oplevert.

  Achter de praatjes van politici over vrijheden en verantwoordelijkheden die mensen zelf zouden moeten nemen, morele normen, respect, waardigheid etc. schuilt dus een werkelijkheid die daar recht tegenovergesteld aan is. Dit geldt voor alle staten ter wereld.

  Philosoof G&R Eigenwijs [29] reageerde op deze reactie.

 14. @Nico [15]: Dat komt omdat alles wat kunstmatig is het organische wil overnemen en overheersen en daardoor alles uit balans trekt. Het draait ook vooral om de balans tussen alles wat wij zijn. De matrix heeft als taak om ons altijd uit die balans te trekken want alleen op die manier kan het ons ontdoen van onze energie. Het houdt ons ook volledig onwetend over onze organische connectie zodat we die balans niet eens kunnen trekken. Desalniettemin zijn we nog gewoon synthetisch, we hebben tenslotte een synthetisch lichaam en een synthetisch bewustzijn.
  De balans maken tussen onze synthetische zelf en onze organische zelf en de balans tussen onze negatieve energie en onze positieve energie maken is wat je nodig hebt als je in je volle potentie wilt staan. Net zoals bij een batterij, die mengt zijn positieve lading met het negatieve en daaruit komt scheppingsenergie. Dus door die 2 tegenpolen van energieën te mengen creëer je die energie die je nodig hebt om te manifesteren en daarbij weten hoe je de bron der beperking buiten de deur weet te houden.
  Dit is het geheim wat de aristocratie nooit wil dat wij leren op school.
  Het heeft niks te maken met het goddelijk willen zijn. Het heeft te maken met het volledig zijn van jouw gehele potentie en daarin te evolueren.
  Maar ervaren is weten en weten is ervaren, en daarom zijn wij hier, om het in de praktijk te brengen wat we theoretisch allang weten.

  Nico [19] reageerde op deze reactie.

 15. Mijn allergrootste zorg is het zonder kritiek toelaten van iedereen die dat wil op basis van een niet meer adequaat vluchtelingenverdrag van bijna 70 jaar oud. Toen was de situatie heel anders; maar het Verdrag is nooit aangepast an de realiteit.
  In de VN lullen ze maar verder om vooral niet te hoeven deelnemen aan opvang van vluchtelingen.

  En dan bedoel ik vluchtelingen en geen gelukszoekers; want die kunnen ook in hun eigen land de handen uit de mouwen steken met ontwikkelingshulp.
  Helaas de regeringen van die landen pikken alles in om te besteden aan wapens en luxe voor zichzelf; doe daar eens iets aan in VN-verband!
  Maar nee, dan verschuilt men zich ineens achter soevereiniteit. De EU heeft daar bij ons nooit een probleem van gemaakt en drukt alles gewoon door; waarom bij ons wel en daar niet?

  Slap links weigert dat in te zien en vindt het wel lekker; het zijn tenslotte hun baantjes. Daarom moeten linkse partijen gedecimeerd worden om orde op zaken te stellen.

  Het is genoeg geweest Ik ben rechts en daar schaam ben ik trots op! Ik werk nergens meer aan mee zolang dit niet verandert.

 16. @Florijnen Pepma von Bernfeld [17]: We hebben een synthetisch lichaam? Een fysiek lichaam is organisch. In overdrachtelijke zin is het ‘lichaam’ van een leven (of bestaat) een al dan niet gelukte synthese tussen datgene wat in iemand zit en omgevingsfactoren. Wat weer gevolgen heeft op het fysieke lichaam. Hebben we het nog over hetzelfde? Zo niet… wat bedoel je dan met een synthetisch lichaam? De optelsom van alles (fysieke materialen) dat een lichaam in zich opneemt?

  De invloed van ‘het systeem’ annex matrix op een mensenleven is evident; hier wat duwen, daar wat remmen of blokkeren… vaak een beetje, in sommige gevallen extreem. Op fysiek, intellectueel en spiritueel gebied. Zo lang de natuurlijke processen maar verstoord raken en de mens zich maar richt naar het onnatuurlijke / kunstmatige. Assimilatie door de Borg is kennelijk het doel. Of in ieder geval een tussendoel.

  Florijntein Iepma von Bernfeld [20] reageerde op deze reactie.

 17. @Nico [19]: we begeven ons op dit moment in een synthetisch universum. Het is in feite gemaakt uit kunstmatige energie en komt voort uit een kunstmatige bron. Deze bron is opgebouwd vanuit een organische realiteit. alles wat synthetische is heeft een begin en een eind.
  Daar tegenover staat een organische realiteit maar dat is een ander verhaal. Het lichaam en dus ook het brein inclusief ons bewustzijn wat wij bezitten is dus onderdeel van het synthetische universum en heeft een begin en een eind en heeft altijd iets nodig. Bijvoorbeeld jouw brein heeft altijd informatie en voeding van buiten nodig. Daaraan kan je dus iets wat synthetisch is aan verifiëren.
  Alles wat een begin en een eind heeft + iets nodig heeft om te bestaan is synthetisch. Alles wat organisch is, dat heeft geen begin en geen eind en heeft niks nodig. Dat organissche is lastig uit te leggen omdat wij dat hier praktisch niet ervaren en het synthetische brein dit niet begrijpt.

  Nico [21] reageerde op deze reactie.

 18. @Florijntein Iepma von Bernfeld [20]: Ik probeer te ontcijferen wat je probeert uit te drukken. Het kwartje valt nog niet helemaal. Ik heb even gezocht via Google en zag ergens dat de term ‘synthetic reality’ een voorloper is van ‘virtual reality’, een concept wat in de Matrix trilogie netjes wordt uitgewerkt (als zijnde een systeem van controle), inclusief implicaties. Is dat waar je op doelt? Zo niet, ken je een goede website over dit onderwerp? Ik leer graag…

  Florijntein Iepma von Bernfeld [22] reageerde op deze reactie.
  Perspectief [23] reageerde op deze reactie.

 19. @Nico [21]: De informatie betreffende het synthetische universum is niet echt te leren door er over te lezen. Het vergt directe ervaring vanuit het synthetische universum zelf. Wel is al mijn informatie prima te verifiëren vanuit ieders realiteit en dus heeft het geen geloof nodig. Het enige is dat de matrix er op geprogrammeerd is om ons zoveel mogelijk van onze organische connectie af te leiden en ons zoveel mogelijk onwetend te houden en ons altijd uit balans te trekken. Het zit allemaal heel gecompliceerd in elkaar en eigenlijk niet even uit te leggen in een commentaar als op deze website.
  Als je er meer over wilt weten, zul je die informatie vanuit jouw organische connectie moeten oproepen, in de matrix is het gewoonweg niet beschikbaar. Maar om al die informatie vanuit jezelf op te roepen zul je eerst de bron der beperking moeten kunnen zien en van je af weten te houden. Het is een heel traject en een traject wat je eerst moet ervaren. Maar…. als jij dit echt wilt, want de vrije wil is het aller hoogste wat er is, en je die wil ook echt specifiek uitspreekt en ook kritisch naar jezelf durft te kijken dan maak je al een heel groot begin.
  Dat is ook mijn doel van al mijn commentaar, dat ik wil laten zien dat er een bron der beperking bestaat en deze zich ook in onszelf manifesteert en onze vrije wil dit universum programmeert. Dat is een sleutel tot (organische) vrijheid en een begin naar onze organische connectie. Die zelf-kritiek is heel erg hard nodig en de matrix zorgt ervoor dat wij daarvoor worden afgeleid of voor worden bang gemaakt, het heeft een oneindigheid aan tactieken. Dat wij ons altijd slachtoffer voelen van de boze buitenwereld en ons daar tegen gaan verzetten in combinatie met een een bepaalde comfort zone wat we niet willen of kunnen loslaten of mensen laat mediteren en hun gedachten uitschakelen enz enz… zolang je maar niet kritisch gaat kijken naar jezelf en zolang we maar niet die connectie leggen met onze organisch zelf en al onze organische energieën mengen en voor ons zelf gebruiken.
  Dat is wat ik wil benoemen, meer niet want de vrije wil gaat boven alles. Als je goed kijkt zie je ook dat de krachten der beperking altijd eerst langs onze vrije wil moeten. Ze kunnen nooit zomaar pakken wat ze pakken willen. Dat is een beetje het spel voor ze. Al met al, heeft het ook jouw vrije wil nodig om het echt te willen weten en het ook te durven ervaren. Het heeft ook lef nodig, lef om bijvoorbeeld eens uit die comfort zone te stappen of uit die vicieuze cirkel te stappen of om te durven zien dat je zelf ook de vrije wil van een ander schaadt inclusief die van moeder aarde zoals die van dier en natuur.
  Veel mensen weten precies wat ze te doen staat om hun leven beter te laten gedijen maar kunnen maar niet het lef vinden om het daadwerkelijk te doen. Dus we zijn hier niet om te leren maar om het te doen. Want vanuit onze organische connectie weten we het theoretisch namelijk allemaal, we hebben namelijk dit synthetische universum ooit zelf gecreëerd, wij hebben zelfs de bron der beperking geschapen en gevraagd om ons te misleiden, ooit, want we zijn namelijk altijd al geweest.
  Dus durf te ervaren en durf te experimenteren en spreek je vrije wil zo specifiek mogelijk uit. Wij programmeren het universum, want wij hebben het zelf gecreëerd. That’s all folks :))

  Perspectief [23] reageerde op deze reactie.

 20. @Perspectief [23]: Wat er (zoals gewoonlijk) nooit benoemt wordt via dit soort spirituele of wetenschappelijk informatiebronnen is dat het universum waarin wij ons bevinden een volledig synthetisch universum is en waarin we worden gemanaged door een eveneens synthetische bron der beperking die zich met onze organische energie voedt die zich zowel buiten onszelf als in onszelf manifesteert via onze VRIJE WIL.
  Die drie zaken zijn uiterst belangrijk en cruciaal om te weten maar worden vanuit de matrix zelf, koste wat kost, nooit benoemt omdat dat precies de info is die het niet wil dat wij weten. Omdat wij met die kennis een beginnende connectie kunnen maken met ons organische zelf.
  Bijvoorbeeld het geloof in een god of een bepaalde redding buiten jezelf is jezelf dus volledig open zetten voor de bron der beperking maar ook als je niet gelooft dan kan deze synthetische bron makkelijk langs jouw vrije wil heen want dan maakt het gewoon gebruik van je naïviteit en onwetendheid. Zeg dus nooit dat je open voor alles staat, het mag wel, maar verstandig is het niet ;))

  Al met al is alle informatie die je buiten jezelf zoekt en vind allemaal synthetische informatie, ook de spirituele websites en leermethodes vallen gewoon onder de matrix en bestuurd door de bron der beperking. Logisch toch, je denkt toch niet dat de matrix je even een boekje geeft waarin je even wordt uitgelegd hoe je weer volledig in je eigen potentie kan gaan staan. Het is juist zo geprogrammeerd dat het ons van die innerlijk organische bron moet afhouden.
  Er bestaat dus twee soorten kennis namelijk: synthetisch kennis welke je buiten jezelf vind en organische kennis welke zich IN jezelf bevind en organische kennis bevind zich bovendien NIET in het brein.
  Ik kan je met mijn commentaar ook niet de sleutel geven voor organische vrijheid, die sleutel zit in jezelf, en nergens anders. Door te doen en te ervaren en de specifieke wil te hebben om te weten wat je werkelijk bent.
  Wij zijn namelijk geen spirituele of religieuze wezens, dat is een benaming vanuit de matrix zelf en een misleiding… wij zijn allemaal puur organische wezens en dat zijn wij altijd al geweest en dat zullen we ook altijd zijn.

 21. Dat ik over de bron der beperking spreek is niet positief of negatief bedoelt. Wij zijn namelijk hier om beperking in compleetheid te ervaren. Beperking kan je namelijk ook positief ervaren. Dus met z’n allen ervaren we alles wat beperking te maken heeft in compleetheid net zolang totdat we er genoeg van hebben. De reden waarom er nu puur organische elementen aanwezig zijn op dit cruciale moment in de geschiedenis van de mensheid is omdat daar vanuit het onderbewustzijn collectief om gevraagd is en daardoor de vrije wil wordt geëerd en de mensheid een kans wordt gegeven zich nader tot zichzelf te keren. Niet alleen voor de mensheid maar voor al het leven op aarde en wat alles wat er met haar in verbinding is. Alle mensen zijn op aarde onder het de moederschap van de aarde (welke vorm ze ook heeft) en de vaderschap van de zon. Hou de connectie in ere en eer de vrije wil van alles wat leeft is een advies om zeet ter harte te nemen. Zie de bron der beperking en hoe het zich manifesteert als je vrijheid wilt ervaren en zie het ook in jezelf. Wees in balans met al jouw energieën en weet dat er een organische realiteit bestaat waarin je dit zelf allemaal hebt gecreëerd. Wij zijn dus géén slachtoffer. Als jouw vrije wil wordt geschonden spreek jouw vrije wil dan luidt en duidelijk uit. Op die manier programmeer jij jouw realiteit en zorg dat je jouw vrije wil nooit af- of opgeeft. De waarheid bestaat niet, alleen ervaring bestaat, tot in het oneindige.
  Wij zijn magnifieke wezens, goddelijkheid bestaat niet als we het allemaal zijn.
  Vandaag is het volle maan, mijn commentaar houdt op, maar onze organische aanwezigheid niet. Onze aanwezigheid is er om te zorgen dat er geen escalatie plaats kan vinden waar de aristocratie op uit is, maar de toekomst is niet verzekerd. Ook de aristocratie is aan het ervaren in dit synthetische universum en gebonden aan beperkingen maar de vrije wil van de collectieve mensheid heeft bepaald dat ze geen ruimte meer krijgen. Wel gaat de mensheid een andere fase van beperking in, een andere cyclus om wel te verstaan.
  Zo is het en zo gaat het, op weg naar compleetheid. En daarna… we zullen het zien en ervaren, er is nooit een einddoel.
  Tot in het organische mijn broers en zussen, en lang leve de vrije wil.

  ==out==

  Nico [26] reageerde op deze reactie.

 22. @Hub Jongen [27]:

  Het alleen cash betalen, zou uit ge breidt kunnen worden met
  handmatig overschrijven,in plaats van automatisch afschrijven
  door belang hebbende.
  Waar door er weer balans ontstaat tussen u en de vermeende
  recht hebbende.

  Zo geeft U weer bewust, zelf UW opdracht.

  Baas in eigen bank!!

 23. @Nico [16]:

  De staat dwingt niet.
  De staat legt democratisch besloten op!
  Aan ons burgers.

  Daar uit voort komt de vraag, hoe kan de staat de wet
  met regelgeving overstijgen?

  Om wetten te veranderen is 2/3 meerderheid nodig?

  Bij democratie regelgeving gaat het om 50/50%

  Kunnen we stellen dat wij als Nederlandse burgers
  allen zijn ge naait, bij het Pik-meer, (arrest?)

Comments are closed.