Waarzegger 2Een week geleden maakte ik een beschouwing over de rare (idiote) situatie waarin de wereld met meer dan zeven miljard mensen, onder leiding van politici verkeert. Politici die deze mesen vaak zelf “gekozen” hebben en in de meeste gevallen wel tolereren.*****
Daarbij blijkt maar al te vaak dat bij dat kiezen en tolereren niet of te weinig wordt nagedacht. Met een resultaat waarvan we enkele punten trachten te belichten.
Bommen gooien. Van die 7 miljard mensen is een groot deel bezig met bommen op elkaar te gooien en zoveel mogelijk mensen te vermoorden. Of als beroep (militairen) of als financier (belastingbetaler) Dit gebeurt door terroristen, maar vooral door staten. En over 100 jaar zijn de meeste van die gooiers zelf dood en vergeten. Ook de inwoners van Nederland doen er aan mee en o tolereren het. Zelfs met het beleid om nog meer vliegtuigen en bommen aan te schaffen.

Onderdanen moeten daarvoor goed onder controle gehouden worden. Het is belangrijk dat daarvoor de laatste restjes PRIVACY verdwijnen. In Nederland is daarom nu geregeld dat iedereen mag worden afgetapt en bespioneerd door de overheid. Zonder dat ik maar een begin van protest heb gehoord!
Ik moet nu denken dat mijn ouders mij vertelden dat er vroeger een “Bankgeheim” bestond!! Ooit van gehoord??

De overheid wil de onderheid ook klein Houden.
Bij het referendum in 2005 over de Europese Grondwet die massaal door  de meerderheid werd afgekeurd, pleegden zij het Verraad van Lissabon en voerde alle door haar gewenste, belangrijke, regels gewoon in.

Het referendum over het 321 pagina’s Associatieverdrag met de Oekraïne dreigt de zelfde kant op te gaan. Ook dit referendum gaf aan dat “het volk” het niet eens is met de collectivistische overheid. Rutte en trawanten proberen een besluit ver voor zich uit te schuiven en ondertussen iets te ritselen.
Maar Thierry Baudet en Het Forum voor Democratie slikken dat terecht niet. Zij hebben de rechter ingeschakeld en eisen een antwoord volgens de wet.
Nu wordt de overheid en premier gedagvaard door het Forum voor Democratie.!!
Begint hier iets op te bloeien van de macht van de burger? Te vroeg om er iets over te zeggen!
Zie Dagvaarding 14 pagina’s:
http://forumvoordemocratie.nl/wp-content/uploads/2016/04/dagvaarding-29-april-2016.pdf
Spannend hoe Rutte (de overheid) hier op gaat reageren.

BTW. ook al ben je het niet helemaal eens met de definitie betreffende “democratie” van het Forum, (welke??) hun actie verdient alle steun. Past in de NAP-filosofie.

In de EU hoef je je ook niet te vervelen In Duitsland de opkomst van d SfD, en de nieuwe rechtse (?) partij in Oostenrijk, en het volgende faillissement in Griekenland kunnen nog grote verrassingen opleveren.

“SCHULDEN” blijven ondertussen over de hele wereld de pan uit rijzen. Dank zij Centrale Banken blijven vooral overheden steeds maar meer schulden maken. Die zijn ondertussen zo groot geworden dat terugbetaling wel zo goed als onmogelijk lijkt.
Wat gebeurt er als dit crasht? Soms hoor je vermelden dat het erger wordt dan de crisis van de jaren 30 in de vorige eeuw/ Maar daar herinner ik me niets meer van!!!!.
Hoe kun je je daar op voorbereiden en tegen verdedigen? Het enige dat ik kan verzinnen is het aanleggen van een voorraadje voedsel, en goud en zilver’.
Die crash, of Day of Reckoning, kan nu op korte termijn losbarsten, of in de loop van dit jaar, maar als het langer dan 2017 duurt, zou me dat sterk verbazen.

De “28 geheime pagina’s” over 9/11hangen boven de verhouding tussen Amerika en Saoudi Arabië. SA heeft gedreigd dat als Amerika deze pagina’s vrij geeft en er ernstige beschuldigingen tegen SA vrij komen, dat ze dam honderden miljardenAmerikaanse schuldpapieren zullen verkopen waardoor Amerika in de problemen komt en de hoger genoemde crash getriggerd kan worden.

Ondertussen brandt de wereld verder. In Iran gaan we rustig verder met bommen gooien en nu slaat in Irak het geweld ook weer toe. Het parlement werd bestormd en tot wat dit gaat leiden is een onbekende grootheid.
Ook in Egypte rommelt het weer.

In ieder geval hebben de Amerikaanse invallen in het Midden Oosten na 9/11 helemaal niets goeds gebracht!

Leuk is het allemaal niet. Ideeën waardoor libertariers en/of NAP-ers elkaar zouden kunnen helpen door de problemen te komen, zijn welkom.
————————————-
P.S.
14.00 uur net geplaatst en er komt weer een “niet-leuk” artikel van Elsevier binnen:
“Na Turkse dreigementen over het opblazen van de migratiedeal, wil de Europese Commissie komende week een voorstel indienen waardoor Turken binnenkort zonder visum naar de Europese Unie kunnen komen.”
Als Erdogan met zijn vingers knipt, kruipt de EU voor hem.
Wanneer ziet NL kans voor NEXIT?

 

3 REACTIES

 1. maffia bazen banken en (ondernemers) club en lullo dijsel bloem willlen van contant geld af nog meer controle van de burger
  over iedere euro waarvoor je gewerkt hebt ook nog willen weten
  hoe je hem uitgeeft bah wat een zooitje onder het motto veiligheid
  die onveiligheid halen ze met honderduizende binnen .
  wordt tijd voor referendum blijf van mijn contant geld af .

 2. “Na Turkse dreigementen over het opblazen van de migratiedeal, wil de Europese Commissie komende week een voorstel indienen waardoor Turken binnenkort zonder visum naar de Europese Unie kunnen komen.”

  Het libertarisme kan och alleen maar blij zijn met het afschaffen van entreeprijzen voor het binnenkomen in Nederland. Nou de ‘museumjaarkaart’ (het paspoort) nog.

 3. Hub, goed overzicht/analyse!
  Ik ben jaloers op je, met name op je leeftijd…
  Gelukkig heb ik wat goud en zilver.
  Maar als je nog (naar schatting) 35 a 40 jaar te gaan hebt, is er meer nodig (tenzij het fors harder stijgt dan de (hyper)inflatie EN het niet geconfisceerd wordt…).

Comments are closed.