En zo blijkt maar weer eens dat de goden Eurofiel zijn en de EU een goddelijk goedgekeurd project is.

Dat laten de goden heel duidelijk merken  door een noodweer over Engeland te veroorzaken dat niet alleen de gang naar de stembus in sommige gebieden onmogelijk maakt maar ook dient  als waarschuwing aan de Engelsen om vooral tegen de Brexit te stemmen als ze de gramschap van de goden niet over zichzelf willen afroepen.

8 REACTIES

 1. er is al een hoera stemming in Engeland,de beurs omhoog,pond doet het geweldig enz enz.

  Er hoeft eigenlijk niet meer geteld te worden want de britten hebben voor blijven in de EU gestemd dat is duidelijk….

  ….the tables are tilted folks.

  pcrs [3] reageerde op deze reactie.

 2. De Brexit komt er ter nauwernood niet, precies zoals gepland.
  Want wel of geen Brexit, het gaat er puur om om de mensen tot complete angst en woede te laten richten. Zodat het volk gaat smeken om redding tegen deze terreur en dictatuur.

  En de redder.. wie het ook moge zijn, staat allang in de startblokken klaar. De agenda loopt precies volgens plan.

  Met dank aan de mainstream + alternatieve media :))

 3. faRAge (onze gecontroleerde oppositie slaafje) roept al voordat de uitslag bekend is: “whoever wins this battle, we will win the war”.

  Er wordt dus al echt subliminaal met oorlogstaal gedreigd.
  Omdat Farage hoogstwaarschijnlijk de uitslag al weet, het wordt namelijk ongeveer:

  IN: 52%
  OUT: 48%

  Dat in ieder geval de frustratie dermate hoog wordt als de UIT-stemmers net niet hun zin krijgen en ze de oorlog zullen verklaren aan de EU. En dat de tegenstand tegen de EU steeds meer tot een kookpunt wordt gebracht.

  Ondertussen wordt iedereen via subliminaal programmeren voorbereidt op onrust via het onderbewustzijn.
  Zoals het veelvuldig tonen van de kleuren rood/zwart. Ook bij de verdwijntruc van Jo Cox waren veelvuldig de kleuren rood/zwart te zien.
  Deze combi zorgt voor een onheilsgevoel en een gevoel van haat via het onderbewustzijn.

  Ook de kleuren goud/blauw die de kleuren van het referendum moeten aanduiden refereert naar de faraonische bloedlijn die dit hele referendum volledig onder controle hebben.

  So far so good!

 4. En het is precies andersom 52% UIT.
  Hebben alle subliminale mind control technieken gefaald?

  Ja voor de loopjongetjes van de Octogon groep wel, maar niet voor de Octogon groep zelf, want het maakt namelijk niet uit in het globale plan voor een aankomende superstaat. Als plan A niet werkt, gaat plan B in werking. Ik had verwacht dat ze de Engelsen zouden gaan narren door ze net niet te laten Brexitten.

  Maar ik zag dat er nog voor de uitkomst van het referendum er al statistieken werden getoond waarin de aandelenkoersen in een rechte lijn naar beneden gingen. In een kaarsrechte lijn wel te verstaan. En zal Engeland als voorbeeld (en afstraffing) dienen voor financieel chaos om de rest van de Europese landen flink bang te maken om ook uit de EU te stappen en ze nog meer een gevoel van gevangenschap te geven.

  Ze hebben namelijk het hele schaakspel in handen.

 5. De goden staan bekend om een grote fallus, een symbool voor vruchtbaarheid en macht. Jammer genoeg roeren ze te graag met hun toverstokje in de stront van stervelingen. Goden en stervelingen zijn bepaald geen goede combinatie. Het is vrijwel altjid ellende als de goden zich met stervelingen bemoeien of andersom.

  Met de hybrides, de halfgoden, is het niet veel beter. Ze staan vooral bekend om hun huichelarij en inhaligheid.

 6. Of het nu gaat om goden en stervelingen, of standen in de standenmaatschappij… het zou een mens bijna doen vergeten wat het nu eigenlijk betekent om mens te zijn. Hoe het nu eigenlijk komt dat lagere levensvormen mensen als goden beschouwen en wat in die context de vrijheden en verantwoordelijkheden van de mens behelzen.

Comments are closed.