11 REACTIES

 1. @Andre [1]: Als Clinton het word dan is heeel links Nederland HIGH van geluk.
  Toen Obama werd gekozen was het net zo, je kan de TV niet aanzetten of het ging over Obama.
  Allemaal van die kletsprogramma`s op de buis: het ging over Obama.
  De eerste zwarte president van Amerika.
  Nou, nou dat was wat.
  Met Clinton gaat het nog eens zo te keer: de eerste vrouwelijke president van Amerika.
  Hopenlijk gaat dat nooit gebeuren, je moet er niet aan denken.
  AlWEER een socialist aan het roer, en Amerika staat er al zo slecht voor.
  Dus allemaal elke avond bidden voor het slapen gaan dat: Clinton gaat verliezen!
  Doen!

  hugovanreijen [5] reageerde op deze reactie.

 2. Er zijn hoe langer hoe meer tekenen dat deze vrouw aan diverse ernstige aftakelingskwalen lijdt. Kijk maar eens op de site van Mike Adams die haar gedragingen intensief heeft bestudeerd.
  Er kunnen dus nog grote verrassingen voor de dag komen, inclusief de kans dat Obama de noodtoestand uitroept en aan de macht blijft.

 3. @dr. heinz [2]:
  Als Obama de eerste zwarte president van Amerika is, dan is hij ook de zoveelste blanke president, want Obama is half zwart en half wit, dus er is net zoveel reden hem als blank te bestempelen als er reden is om hem als zwart te kwalificeren
  Maar met een half zwarte president zullen negers en negerinnen zich vermoedelijk gemakkelijker kunnen identificeren.
  Die kleur is trouwens een zuivere vitaminekwestie.

  Scrutinizer [10] reageerde op deze reactie.

 4. Obama de eerste overdadig gepigmenteerde president van America, hillary de eerste vrouwlijke president?
  Zou het niet beter zijn als er een capabele president van America zou opstaan, dat zou een zegen zijn voor de hele wereld en dan maakt het geen zak uit of dat een pygmee, een hottentot, een eskimo of zelfs een marokkaan is, manlijk ,vrouwlijk of wat dan ook.
  Gewoon iemand met gezond verstand en liefde voor de mensheid en America terug roept en begrip kan opbrengen voor andere culturen, religies en zich in eerste instansie zich met de interne problemen met dit land gaat bezig houden in plaats van overal op de wereld “democratie”te brengen ten koste van miljoenen doden.

  Rien [8] reageerde op deze reactie.

 5. @T. Jager [6]: “Obama de eerste overdadig gepigmenteerde president van America, hillary de eerste vrouwlijke president?”

  De president als uithangbordje voor nationaal virtue signalling.

 6. @hugovanreijen [5]: Het ironische is dat over hooguit 10 jaar, zwarten spijt zullen hebben dat ze Obama perse als zwarte wilden zien.
  Aanvankelijk wilden ze de mulat maar al te graag als zwart bestempelen. Fier dat ze waren. Maar als uiteindelijk duidelijk wordt dat Barrack Hussein de VS compleet naar de Filistijnen heeft geholpen, dan zullen ze wel zeggen “nou hij was niet helemaal zwart, hij had immers een witte moeder …”
  Anderzijds: blanken die zich groen en geel ergerden aan het feit dat die (aanvankelijk) uiterst populaire half witte altijd als volledig zwarte werd neergezet, zullen binnenkort erg blij zijn dat Obama toch vooral als zwarte bekend staat en niet al (half) witte.
  Na WOII waren vele Duitsers ook maar al te eager om te benadrukken dat Hitler eigenlijk een Oostenrijker was, terwijl ze dat voor ’45 niet geweten wilden hebben.

Comments are closed.