Reacties
 1. plato schreef op : 1

  Dat noemen ze nou er met gestrekt been ingaan. Maar ja, misschien praat ie niet helemaal onzin. Gelukkig hebben we Oostenrijk om voor ons het vuile werk te doen.

  Andre [2] reageerde op deze reactie.

 2. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Andre

  @plato [1]:

  Het verbaast me dat Ewald Stadler nog geen ongeluk heeft gehad.. Welkom in dat aspirant-EU lid Turkije zal hij wel niet meer zijn in ieder geval.

 3. Nico schreef op : 3

  Goede redenaar. Een soort Oostenrijkse Nigel Farage. Het nut en effect van een dergelijke rede is discutabel, maar vermakelijk is het in ieder geval wel. En niet te vergeten, hij geeft een bepaalde groep mensen het gevoel dat er daadwerkelijk iemand voor hun mening opkomt.

  Misschien is het om het laatste te doen? Want na een speech over huichelarij leunen mensen gewoonlijk toch weer geeuwend achterover om vervolgens weer in de waan van alledag mee te gaan. Met de gedachten; het is niet anders, wij kunnen er toch niets aan doen, de overheidsmachine doet toch wel waar ‘ie zin in heeft… (maar ondertussen toch geloven in democratie) Niet te geloven dat die klucht maar oeverloos herhaalt wordt!

 4. Raymond V. schreef op : 4

  De buit vanaf 30-07-2016.

  2016 IS STRANGE Part 23 // JULY

  www.youtube.com