https://www.youtube.com/watch?v=_JKFCeyez1E

9 REACTIES

 1. Wat een rake video. Het schip is al vergaan, we zakken naar de bodem, maar het orkest speelt door, de mensen dansen er op los, buiten is het donker, maar dat klopt helemaal: het is al nacht. Wat zal er ooit gebeuren met mensen als Yellen en Draghi. Hoe kunnen ze zo gewetenloos zijn. En wie heeft ze er ooit toestemming toe gegeven. Steeds weer herhaalt de geschiedenis zich. Steeds weer willen we te veel en lopen we tegen een muur aan. Amen.

  Bertuz [3] reageerde op deze reactie.

 2. “Het schip is al vergaan, we zakken naar de bodem, maar het orkest speelt door, de mensen dansen er op los, buiten is het donker, maar dat klopt helemaal: het is al nacht.”

  Dat roepen de conspirationisten al vanaf 2008, maar na de val van de Lehman Brothers is er weinig spectaculairs meer gebeurd. Deze en gene schrijver over het bankensysteem of de “Bürgerkriegsähliche Zustände” (Udo Ulfkotte) zullen zeker doorwrochte werken geschreven hebben over wat ze zagen en zien; toch maken ze ergens een cruciale fout, te weten de omvang van de problematiek, die ze overschat hebben.

  https://www.youtube.com/watch?v=CTClBuPesxo

  Plato [6] reageerde op deze reactie.

 3. Onlangs gezien dat het IQ naar beneden gaat vooral in het westen maar ook de salarissen. In USA zijn de laatste twintig jaar de salarissen met 19% gezakt hoe dat komt? GATT: https://www.youtube.com/watch?v=wwmOkaKh3-s

  En daar is Trump tegen zo ook NAFTA.Nafta is alleen goed voor Mexicanen.

  Iedereen die tegen Trump is is VOOR de NEW WORLD ORDER ook wel de grootste KUT globalisten genoemd.De moderne kanker van de planeet.

 4. Ondertussen maakt het grote publiek zich liever druk om Brad & Angelina of die gekke gekleurde vlogger…

  Zelfrijdende auto’s zijn de toekomst maar hoeveel prototypen vliegende auto’s zijn nooit van de grond gekomen? Nee het voetvolk moet uren wachten en zich in de reet laten kijken op zwaar beveiligde vliegvelden zoals bijv. SchipHol.

  “Het is makkelijker om mensen voor de gek te houden dan om hen te overtuigen dat ze voor de gek gehouden worden.”

  “It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”

  Mark Twain

 5. @Vilseledd [2]: de hyperinflatie in Duitsland heeft jaren geduurd. Blijkbaar is geld als ruilmiddel zo belangrijk dat men koste wat het kost volhardt totdat het echt niet meer gaat. En dan is het ook gedaan.

 6. Is die foto van Nout Wellink met pruik en zonder bril? Of lijkt dat maar zo???

  @Plato [7]: Maar waarom zou je iets proberen dat geheid tot een hoop ellende leidt.
  Gewoon omdat het leuk is om te experimenteren en je geen ene f*#k geeft om al die nutteloze kutburgers die je salaris betalen. Ik denk dat dit soort banksters hun eigen spaargeld niet in de US of Eurozone bewaren.

 7. @Plato [7]: Keynes wordt nimmer uitgevoerd. Er wordt wel geld in de economie gepompt, maar er im goede tijden niet weer uitgehaald.

Comments are closed.