3 REACTIES

  1. Volgens de technische chart analyse van de beurzen staat er iets op stapel en niet te zeggen is of dit “een” of “de” klapper wordt, maar “iets” is onderweg. Trump een kogel? Hillary toch nog gekozen? Obama door omstandigheden een derde termijn? Oplopende spanning tussen Rusland en de VS? De Deutsche Bank toch door het afvoerputje? Iets, een klapper of een losse flodder? In ieder geval raken de beurzen aardig overbought.

  2. Jullie verwerpen natuurlijk Bernie, maar Bernie had een kans gehad tegen de pussy grabber. Bernie sprak dezelfde sentimenten aan, maar consistenter en eerlijker.

    Mensen roken aan die Hillary dat ze nep is, dat het een neoliberaal is, met een dun glazuurlaagje. Men viel voor het gebral van zo een Trump omdat het haaks staat op de zoete praat van Hillary

    De Democratische partij bonzen hebben hun eigen graf gedolven, door haar naar voren te schuiven. Dit hebben ze gedaan omdat Bernie hun privilege kon aantasten, we moeten niet echt sociaal beleid gaan uitvoeren, dat is slechts voor de buitenkant. Mensen ruiken dat en dan hebben ze liever nog zo een platte , penoze Trump, die is tenminste eerlijk in zijn Decadentie.

    Trump is die reactionaire stuiptrekking, waar de conservatieve, onderontwikkelde workingclass inzit, zich identificerend met een klasse vijand. Identificatie met de agressor heet dat

    Shoot me, ik heb een Libertarische bondgenoot bekritiseerd

Comments are closed.