Voordat de uitslag van de presidentsverkiezingen in de VS kwam, waren er heel wat Bekende mileycyrusAmerikaanse Artiesten die geheid naar Canada zouden emigreren als Trump zou winnen. Ook verschenen er berichten in de (fake-) media dat er massaal emigratieverzoeken richting Canada gingen. Nu – 6 weken later – heeft de Canadese immigratiedienst slechts 28 verzoeken ontvangen die Trumpgerelateerd zijn.

Van die 28 is er niet één bij van de stoet Amerikaanse celebs die plechtig beloofden te verkassen nadat hun oogappel Hillary Clinton bakzeil had gehaald. Het mediageweld rond de verkiezingen was gevuld met veel bezorgde kretelogie over haat, uitsluiting, deportatie en meer van dat moois. De doorsnee Amerikaan trok zich daar niet bijster veel van aan. De invloed van de massamedia is duidelijk flink tanende.

Het is goed mogelijk dat van de 28 verzoeken er niet één gehonoreerd wordt aangezien het verwachte terreurbewind van Trump tot nu toe niet bepaald levensbedreigend te noemen is. En uberhaupt zijn er sinds 2010 slechts 2 succesvolle claims gekomen uit honderden asielaanvragen uit de VS. En in 2015 geen een uit de 170 aanvragen.

Als je geen oorlog of een werkelijke doodsbedreiging ontvlucht dan heb je weinig kans in Canada. De 18 artiesten die dreigden te verhuizen naar Canada zijn uiteindelijk toch maar gebleven. Onder hen Barbara Streisand, Miley Cyrus, Cher, Bryan Cranston, Lena Dunham en o.a. Amy Schumer. De laatste drie zeiden dat het een grapje was – tot de grote teleurstelling van miljoenen Amerikanen.

 

 

 

6 REACTIES

 1. Het gaat om extreem linkse figuren. Zij zouden niet naar het overwegend blanke en welvarende noorden moeten vluchten maar bijvoorbeeld naar Venezuela moeten verkassen. Of Zimbabwe. Want daar is de staat ingericht zoals zij zich dat wensen.

 2. …..”Madonna Promises Blow Jobs for Hillary Clinton Voters”…. Heeft Madonna al geblowjobed? Dacht het niet, typisch voor links, een hoop gelul, overal lopen te zuigen, maar als het puntje bij paaltje komt dan laten ze het zaakje door anderen afwerken….

  Wat duidelijk mag zijn is dat vele politici all over the world, maar ook vele Hollywood sterren, de mensen van fame en name plus de linkse reetlikkers in Nederland, de zogenaamde BNR’ers en aanverwante landverraders zich even heel fijn in de kaart hebben laten kijken. Wat een over elkaar heen kruipende hoerenbende is het toch in de wereld….

  IIS [3] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [2]:

  Een kleine kanttekening over de definitie wat een hoer is, is hier op zijn plaats: echte hoeren zie je niet achter ramen of in privéhuizen, want dat zijn meiden die nog respect verdienen, maar de echte hoeren en hoerenlopers die zie je de godganse dag met hun smerige liegmuilen en coke neuzen op tv verschijnen…

  Pinokkiocratie [4] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [3]: Al die gasten op die TV zijn om te kotsen. Bij de publieke omroep ga je na 2 minuten kotsen. Bij de commerciële kots je al binnen de minuut.
  Lachen met Charlie chaplin en de dikke en de dunne is verleden tijd, tegenwoordig komt alleen hoop stront uit die hoerebende.

  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 5. Hollywood mensen zijn stuk voor stuk psychologisch gebroken mensen, die acteur zijn geworden om aandacht te krijgen. Daar zijn slechts enkele uitzonderingen op. En die uitzonderingen zijn de acteurs die buiten de set gewoon hun eigen prive-leven willen leiden en niet steeds om aandacht blijven hengelen met raar gedrag of controversiele uitspraken.

  Ik geef allang nog nauwelijks een cent uit voor hun ‘producten’ omdat ik hun broekzak niet wil vullen. Hetzelfde geldt voor muzikanten. Dan kunnen ze mijn geld ook niet doneren aan het ergste soort politici.

  Ik zou zelf nooit op Donald Trump hebben gestemd, want een politicus is een politicus, maar wat HOOP ik dat hij die politiek correcte SJW pseudo-stalinisten van de straten veegt, gewoon door succesvol te zijn, de vrijheid van meningsuiting opnieuw te legitimeren en de klok op cultuurmarxistische progressie terug te draaien.

Comments are closed.