De oplichting van Europa.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. Oplichting. Weer zo’n woord met een aantal betekenissen:
  – Bezwendeling
  – Een lamp die oplicht
  – Iets van de grond oplichten

  Misschien dat de founding fathers het laatste bedoelen, maar het lijkt er verdacht veel op dat het eerste de dagelijkse praktijk is. Economische en politieke stabiliteit beloven en vervolgens een bureaucratisch monster optuigen. Als dat soort bestuurlijke draken nu eens afgetuigd (ontmanteld) worden, zou er misschien iets gezonds kunnen ontstaan.

 2. De allergrootste scam annex oplichting die ik ben tegengekomen is dat een sterk karakter dat geen vlieg kwaad zal doen een slechte zaak is. In de hedendaagse maatschappij dienen noodzakelijke conflicten vermeden te worden, maar zonder conflict komt de waarheid niet boven tafel en komen mensen zonder consequenties weg met uiterst immoreel gedrag.

  Wie dit heeft bedacht en ‘de massa’ heeft aangepraat is een uiterst bedreven scam-artist. Iemand die in zijn vuistje lacht en denkt: “You have been played”

 3. De huidige EU is feitelijk de terugkeer naar de dictatuur van de middeleeuwen, vergelijkbaar met die van Paus van Rome, Karel V, Filips II van Spanje, Napoleon, Hitler, etc. Er is niets veranderd behalve de namen.

  Onze Willem van Oranje draait zich in zijn graf om als hij zou zien hoe onze vrijheid ondergeschikt is gemaakt aan de machtshonger van een zooitje Brusselse manipulators.
  Er zal weer een soort 80-jarige oorlog nodig zijn om ons van Brussel te bevrijden.

  Nico [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Rob [5]: Toch geloof ik niet dat de huidige EU stand zal houden. Ooit, tijdens het Babylonische rijk is een draaiboek gemaakt voor de wereldgeschiedenis, gedocumenteerd door een adviseur van de toenmalige koning Nebukadnessar. Volgens dit draaiboek nadert de ontknoping van de wereldgeschiedenis, een genotzalige climax, de val van de huidige NWO

  Of de huidige wereldelite dit onder ogen wil zien weet ik niet, maar een dergelijke ontknoping lijkt onvermijdelijk. Roofbouw komt onvermijdelijk een keer aan z’n einde. Het kan wat uitgesteld worden, maar niet meer dan dat.

 5. ag Farben is toch al veel langer in business …Na Lissabon is de eu niet meer serieus te nemen….en nu moet ik echt weg…gegroet!

Comments are closed.