https://www.youtube.com/watch?v=hs8D8mgLy4w

6 REACTIES

  1. @jhon [1]: Dan ben je vrij slim. Daar wil ik niet aan tippen. Mijn IQ is 0% voor statisten, oftewel mensen die volgzaamheid van ons willen afdwingen. Het gebeurt niet. Het is niet nodig om daarover na te denken, vandaar 0%. En dat is geen leugen, het is de waarheid.

    jhon [4] reageerde op deze reactie.

  2. @jhon [4]: De mijne ook niet. 0 is oneindig 😉

    Ik heb me laten vertellen dat alles begint met 0 (niets) en uiteindelijk eindigt met 0 (niets). Net zoiets als een de aanslag van een gitaarsnaar. Er zijn verschillende aanslagen op ons gepleegd. Het gevolg is dat er niets (0) meer te halen valt voor de agressors, maar dat anderzijds de gevolgen misschien best weleens oneindig (0) kunnen blijken te zijn. Weleens gehoord van het vlindereffect? Kan best verrassende uitwerkingen hebben!

    jhon [6] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.