15 aug 1923 cocaine - CopyOoit kon je cocaine kopen uit de krant. Of je kon als aandeelhouder van de Nederlandse cocaine fabriek de algemene vergadering van aandeelhouder bezoeken. Screenshots hieronder betreffen advertenties tussen 1900 en 1930 uit het Algemeen Handelsblad. Wellicht dat we ooit weer in een dergelijk verlicht tijdperk geraken. Niet dat ik cocaine consumptie wil propageren. Het verbieden van cocaine is echter in tegenspraak met belangrijke rechten. Je hebt het recht dat in je lichaam te stoppen wat je wenst. Daar heeft niemand iets over te zeggen, behalve jezelf.

15 aug 1923 cocaine - Copy

27 mei 1920 cocaine - Copy

18 nov 1919 cocaine - Copy

10 mrt 1904 ava cocaine fabriek - Copy

8 REACTIES

 1. @Hoeder [1]: voor de meeste ziektes is er geen reden om vaccinatie verplicht te stellen. Afhankelijk van de eigenschappen van de ziekte hoeft ook maar een gedeelte van de populatie immuun gemaakt te worden door vaccinaties. Stel dat een ziekte 1 week duurt en dat een patient in die week gemiddeld 2 andere mensen infecteert. Als dan meer dan de helft van de populatie immuun wordt gemaakt door een vaccinatie programma dan zal een besmet individu gemiddeld minder dan 1 ander individu besmetten en zal de ziekte uitsterven. Er is dus geen wetenschappelijke noodzaak om vaccinaties verplicht te stellen. Vaccinaties verplicht stellen dient politieke doelen.

  Zo heeft men hondsdolheid uitgebannen door de vossen te vaccineren (middels vlees voorzien van vaccin dat in bossen is gedumpt). Men heeft niet alle vossen kunnen bereiken, maar voldoende om de grens van de kudde immuniteit te behalen. Gevolg, NL en Belgie werden rabies vrij op basis van het principe kudde immuniteit. Nogmaals, verplichte vaccinaties zijn politiek gewenst en niet wetenschappelijk noodzakelijk.

  Ratio [8] reageerde op deze reactie.

 2. Feit is dat regeringen geneigd zijn om baasje (of eigenaar) over mensen, hun lichamen en geest te spelen.

  Dat werkt twee kanten op:
  – Wat een mens nodig heeft of behoefte aan heeft kan onthouden wordt (gebreken veroorzaken).
  – Wat een mens niet wenst kan toegediend worden (overdosissen toedienen, aandoeningen veroorzaken).

  Ken een mens niet alle wensen vervullen, dan is er niets aan de hand. Maar gebreken en aandoeningen veroorzaken… is over de grens van het toelaatbare. Dat is ordinaire tirannie. In een gezonde bestuurlijke situatie worden van buitenaf geen aandoeningen of gebreken veroorzaakt, geen overdosissen toegediend met de bedoeling iemand te dwingen zich te conformeren met een bestuurlijk systeem.

  In de reacties doken vaccinaties op; een typisch voorbeeld van een uiterst discutabel verschijnsel dat steeds meer verzet oproept. We zagen berichten voorbij schuiven waaruit bleek dat dit (als ik het me goed herinner) vooral in Italië en Polen het geval is.

 3. Wat ons betreft ontstaan alleen aandoeningen, gebreken of overdosissen bij noodzakelijke correcties. Als iemand over de grens van het toelaatbare is gegaan en schade heeft aangericht.

  Wil iemand z’n eigen leven verzieken? Moet ‘ie zelf weten, hoewel dat een medisch (mentaal) probleem is wat dringende adviezen zou moeten genereren vanuit de omgeving.

  Verziekt iemand andermans leven? Grensoverschrijding. Dan moet niemand zeiken over corrigerende maatregelen.

  ‘Het systeem’ is nu zodanig ingericht dat daders van misdrijven actief beschermd worden tegen de gevolgen van hun gedrag jegens anderen, vooral als de betrokkene in overheidsdienst is. Een grove perversie van de manier waarop mensen met elkaar omgaan.

Comments are closed.