I want to assure our Muslim citizens that the European Commission will not tolerate intolerance (link) — ratio: dit is de paradox van de tolerantie

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

11 REACTIES

 1. Paradoxen ?
  Verplicht – vrijwilligerswerk
  Verplicht – eigen bijdrage
  Verplicht – verzekering
  Verplicht – bankrekening
  Als u zwijgt wordt u gearresteerd, u heet het recht om te zwijgen !

 2. Tolereert de EU dan wel intolerantie voor haar tegennatuurlijke decreten en regelgeving?

  Tolereert een nationale staat dan wel intolerantie voor haar tegennatuurlijke decreten, wet- en regelgeving?

  Tolereren betekent verdragen. Een EU en nationale staten hanteren een dubbele moraal; men dient haar gedrag te verdragen, maar is zelf (getuige boetes en verstikking met regels) bepaald niet verdraagzaam.

  Zoals dat met onderwerpers gaat… wie geen belasting met een opgelegd juk tolereert zal geplet worden. Dat doet islam (‘onderwerping’) met ongelovigen, en doen onderwerpers met ongelovigen in hun vermeende goddelijkheid. Er is geen verschil. Geassimileerd worden om verplicht met het spel mee te doen of oeverloos belast, getreiterd, desnoods vermoord worden.

  Een nationale staat of federatie van een bundeltje staten zijn uitingen van doodscultuur; lijden en de dood worden verheerlijkt als toegangspoortje tot een leven dat bestaat bij de gratie van mensen die een doodscultuur dienen te verdragen.

 3. Zou het geen interessant decreet zijn dat het verboden is iemand te dwingen om iets te tolereren?
  Kortom: Val anderen niet lastig.

 4. Zou Timmermans dan ook de intolerantie van Moslims t.o.v. niet-Moslims willen verbieden?

 5. @Paul [6]: Een dhimmi heeft liefst een dhimmitude. Wat overigens ook voor aanhangers van de staatsreligie jegens vrijheidslievende mensen geldt.

  Zoals een dhimmi onderworpen wordt aan (ongelovige) hondenbelasting, zo worden vrijheidslievende mensen belast met…

 6. Vergeet niet Timmerfrans is deze poedel:
  https://www.geenstijl.nl/5138523/jean-and-frans-sitting-in-a-tree/
  https://www.geenstijl.nl/5137826/al-draagt-een-hond-een-gouden-ring/

  Waar de liefde, onder eurofielen, voor de islamlendige pedo religie op gebasseerd is is mij niet duidelijk. Zijn ze stiekem bekeerd om hun EU baantje te behouden? Zoals je in Belgie vrijmetselaar moet zijn om een hoge baan bij de staat te krijgen (naar men zegt)?

  Nico [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Nomen Nescio [8]: Piramidale structuren worden van oudsher ontworpen en in elkaar gemetseld door (vrij)metselaars. Daar zit beslist logica in.

  De piramide wordt beschouwd als een wereldwonder, maar het zou best weleens kunnen zijn dat er ergens onderweg een verkeerde afslag is genomen.
  Een doodscultuur met inwijdingen als uitgangspunt nemen en perfectioneren? Klinkt misschien leuk voor degenen die ervan kunnen profiteren, maar piramidale systemen garanderen dat degenen die het niet verdienen overmatig profiteren en degenen die meer waard zijn dan als een bouwsteen of stukje stront behandeld te worden uiteindelijk de prijs voor krankzinnigheid betalen.

  Ieder piramidespel laat een spoor van ellende achter. Dat geldt ook voor een nationale staat en federatie van staten.

  Mrbleusky [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Nico [9]: Ik maak ook leuke dingen, en ik zou graag het medicijn tegen de paradox maken, omdat we dan weer in het paradijs komen. De hel heeft zo-onderhand toch wel lang genoeg geduurd voor een appeltje?

 9. Wanneer krijgt Franske z’n welverdiende Oscar voor beste acteur in de catagorie “drama”?

Comments are closed.