Feeks news.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

27 REACTIES

 1. @ratio [2]: Toch allemaal wel interessant, het heeft wat streslijntjes, weinig lach-rimpels, maar ik heb heel wat onder mij zien veranderen in iets wat gewoon simpelweg gelukkig was. Wil de uitdaging wel aan, maar ben bang dat mijn vrouw geen toestemming geeft. Vandaar mijn streslijntjes, maar lach-rimpels overheersen bij mij.

 2. @ratio [2]: Laatste foto is met plamuur. Het is gewoon een zure pruim die een giftig debat opzoekt. In combinatie met haar arrogante en foute gedrag en feeksnews regulerings-neurose zal tegenwerking haar deel worden. Een ambtelijke primaat, gekweekt onder beschermende dekking van arrogander en trutte, zal jammerlijk falen. Kroniek van een aangekondigde non-minister, want te zuur, giftig, arrogant en amsterdrammig. Zeer verklaarbaar dat Demonisering66 haar uitkoos.

  Ratio [13] reageerde op deze reactie.

 3. @peter [8]: Welnee, heb teveel over m’n glas zitten staren. Altijd bereid een lesbiënne minstens bi te maken. Heb zelf ook wat vrouwlijke kanten.

 4. @Pijnvogel [4]: Dat is een van artificial materiaal vervaardigde robot vrouw, het nieuwe gender type U5-1, uit het scandinavische niets verschenen, een moderne politieke CIA inplant in de EU politiek, via D66 Amsterdam, instructisch ontvangen in het Bilderberger clubhuis, deel uitmakent van de niets ontziende NWO nephotistiche sexueel minder valide sister & brother hood, om de resten van ons stukje overgebleven democratie, diep, heel diep te begraven, wat een minachting straalt dit geval uit, het hautaine pseudo adel gebroed,
  moet terug naar waar ze van daan komen, de hel !!!

  Mrbleusky [11] reageerde op deze reactie.
  Mrbleusky [12] reageerde op deze reactie.

 5. @johannes [10]: Ik vergeet nooit de douane-ambtenaressen in vilnius, prachtige ogen waar ze streng regelemaintair mee konden kijken, net als staren in de blauwe lucht op een zonnige dag.

 6. @js mill [7]:Leuke reactie. Kennelijk is dit wat de top bereikt in het huidige parlementaire stelsel. Ik had zelf gehoopt op meer mensen met humor, en echte Bourgondische lachrimpeltjes om de ogen in ons kabinet, gewoon vanwege de uitstraling. Het dwangmatige lachje van Rutte, dat zijn ogen nooit bereikt, geeft geen mooie rimpels. Er zijn mensen die daadwerkelijk plezier gehad hebben in hun leven en daardoor getekend zijn. Dat zijn de rimpels in je gezicht en om je ogen die je draagt als een lauwerkrans.

  Iets oudere vrouwen met dat soort lachrimpeltjes bij de ogen zijn op hun manier zeer aantrekkelijk. Jammer dat veel vrouwen dit zelf niet inzien en deze eretekenen bedekken met make up. Helaas is Kasja Ollengren niet gezegend met deze rimpels. Maar juist wel met trekken om haar mond die men als zuur kan betitelen. Nogmaals, jammer.

  Ik deel je analyse dat ze zal falen niet. Dit is het soort mensen dat in onze politieke arena succesvol is. Juiste contacten, ambitie. Daarnaast heeft ze de uitstraling van een politicus in een planmaatschappij als de voormalige USSR of DDR. Nederland is meer een planmaatschappij dan velen beseffen. Ze zou zomaar de Merkel van de lage landen kunnen worden. Maar evengoed kan ze binnen een paar maanden buitenboord gezet worden als de coalitie anders dreigt te stranden.

  Hang Bejaarde [15] reageerde op deze reactie.
  Henri [22] reageerde op deze reactie.

 7. De aandacht gaat naar uiterlijkheden. Een gezicht zoals dit heeft meestal een moeilijk leven achter de rug. Wat er achter zit… mogelijk iemand die meent iets goeds te kunnen doen en ondertussen gebruikt wordt voor zolang dat goed uitkomt. Geen benijdenswaardige positie.

  Het spelletje gebruiken en/of gebruikt worden maakt niemand blij. Wie daaruit stapt is waarschijnlijk een stuk beter in staat wat (oprechte) lachrimpels tevoorschijn te toveren. En een lach die de ogen daadwerkelijk bereikt. Ogen, de spiegel van de ziel.

 8. @Pijnvogel [4]: Dat is Øude Tåårt van de IKEA.

  Wat mij het meest opviel in de afgelopen maanden zijn de jubelberichten over dat mens in “verzetskrant” Het Parool. Zouden zij betaald krijgen om dat soort nep-nieuws te plaatsen?

  @Ratio [13]: Dit soort types laten duidelijk zien dat politici zich nooit met je leven mogen bemoeien. Want gestoord, gefrustreerd en gewoon ongeschikt daarvoor. Sowieso lijkt de politieke kaste mij geen verzameling van mensen die lekker in hun vel zitten. En wat er in de startblokken staat geeft weinig hoop op verbetering.

  ratio [18] reageerde op deze reactie.

 9. Ratio
  Nederland was altijd een verzameling groepjes anders denkende mensen, die uiteindelijk toch een éénheid vormden, nu is het duidelijk een land opgedeeld in kastes, die elkaar allemaal vijandelijk te gemoet treden, ook de ooit Nederlandse elitaire groepen, maakten uiteindelijk toch deel uit van ons wonderlijke denken, we woonden allemaat meer als 3 drie meter onder de zeespiegel, maar verkeerde harde invloeden, koningin in uit een nazi nest, politieke leiders met verziekte geesten, en een psychologische apathiese bevolking, alles heel voorspelbaar !

 10. @Hang Bejaarde [15]: lees bijvoorbeeld het boek van ybeltje berckmoes, “voorlichting loopt met u mee tot het ravijn”. Dan zie je hoe het er in de VVD aan toe gaat. Geen gezellige tent, ongrondwettelijk bezig bovendien, door fractiediscipline bij het stemmen te eisen.

  Ik heb het boek van die SP dame nog niet gelezen, maar ook in de SP gaat het verre van gezellig toe.

  De idealen wijken voor het partijbelang, en degenen die blijven plakken doen dat voor eigenbelang.

  Hang Bejaarde [20] reageerde op deze reactie.

 11. @johannes [17]: met geweld bereik je niets. Men moet juist inzien dat geweld, dwang, zoals nu. Dat je dan geen zorgzame samenleving kan vestigen. Omdat de basis geweld is. De oplossing is geen tegengeweld, maar inzicht. Dus houdt de lucifers nog even op zak. Als je dat niet doet blijft de keten van geweld juist in stand.

 12. @Ratio [13]: Ze gaat het niet redden. Een maand of 5 geleden had buiten Amsterdam niemand van dit krëng gehoord.Maar vanuit de obscuriteit is deze dame door Rutte, of Pechthold of zo, op een nationaal schild gehesen. Welke verdienste daaraan ten grondslag lag, is volstrekt onduidelijk gebleven.

  Maar ze zit nog niet op het (echte) pluche, of ze trekt met toch een grote bek open tegenover zeer vele loyale, zeg maar: patriottische Nederlanders, dat de angst je om het hart slaat vanwege de apert ondemocratische, stasi-achtige uitspraken en plannen die dit zweedse krëng heeft.

  Het referendum moet van haar worden afgeschaft, want het geeft de burgers een politieke stem. Dat mag niet, dus D66 schaft opnieuw een van haar eigen kroonjuwelen af. Hoe diep is dat regentenclubje gezonken zeg.

  Vervolgens wil deze scandinavische tröl de Nederlandse burgers de mond snoeren door de vrijheid van meningsuiting via social media bij wet te gaan ‘regelen’: gedachtenpolitie dus.

  Haar kwalijk riekende uitspraken daarover zijn nog niet verdampt, of ze vliegt FvD/Thierry Baudet in de haren vanwege een uitspraak 2 jaar geleden, gedaan door partijgenoot. Als minister van BiZa nam zij dus expliciet stelling. In functie en in dienst van ALLE Nederlanders, roept zij op tot het uitsluiten van grote groepen burgers, en demoniseert en passant op een wijze, die sinds Melkert en Marcel van Dam (jegens Pim Fortuyn) niet meer is gezien.

  Dit gaat niet meer goed komen, want ik zie Rutte dit hersenloze geval nog niet terug fluiten. Dit past allemaal in zijn rubberen denkraam, dat uitsluitend gericht is op eigen belang.

  Mrbleusky [23] reageerde op deze reactie.
  ratio [26] reageerde op deze reactie.

 13. @Henri [22]: Ik vind het spannend als ik je lees, omdat het niet meer goed gaat komen, volgens jou manier van interpreteren, ik vind het hoopvol als ze er een ongelofelijke bende van maken en zo hun eigen geloofwaardigheid onderuit halen. Das het enige waar ze op drijven, geloof, met kanalen vol dominee’s en priesters die dat geloof verdedigen om hun hypotheek te kunnen betalen. Flinterdun vederlicht, er zal weinig wind nodig zijn om dat kaartenhuis omver te blazen hoop ik.

 14. @perspectief [21]: Voel je vrij. Ik zie een wereld waar eigenlijk iedereen slachtoffer is. Van hoog, met valgevaar, tot laag omdat er van alles naar beneden dondert. De genen, diegenen, het is een interessante tijd vind ik die een hoop humor kan gebruiken.

 15. @Hang Bejaarde [20]: pagina 163 tot en met 165 zijn interessant, daar wordt intern beleid voor de fractie aangehaald dat op gespannen voet staan met de grondwet. (helaas in tekstuele vorm en niet met scans van oorspronkelijke documenten). Fractiediscipline zwart op wit. En dat mag niet van de grondwet want je moet zonder last kunnen stemmen. Een smoking gun die de pers negeert.

  Verder is het een interessante beschrijving van hoe het eraan toe gaat.

 16. @Henri [22]: Of ze het gaat redden? Hangt ervan af. Je ziet dat men bewindslieden uit de boot zet en offert als dat nodig is voor het kabinet om de eindstreep te halen. Anders niet.

  Dat zie ik nog niet gebeuren. De main stream media eten nog uit haar hand. Dat er op sommige internet sites veel kritiek is, en dat ze bezig is vrijheden af te breken, zien de meeste Nederlanders niet in. Zolang de main stream media haar steunen gaat ze rustig verder. En als er ook daar kritiek op haar komt, dan kan ze zich in eerste instantie nog beter profileren, als daadkrachtige doortastende politicus.

  Links NL (maar ook rechts NL tot op zekere hoogte) heeft vaak moeite om idealen te vertalen naar aansprekend beleid. Deze dame komt met beleid dat voorgangers niet hebben durven brengen en dus zal ze nog wel enige tijd de lieveling blijven van links NL en een groot deel van de MSM. En dus ook van rubberen rutte.

  js mill [27] reageerde op deze reactie.

 17. @ratio [26]: Hoewel ik het met Henri eens ben dat ze het normaal gesproken niet zou kunnen redden vanwege de aangevenen redenen en typeringen van karakter, heb je een punt dat de huidige linkse kerk dat allemaal niet zo ziet. Het is steeds moeilijer om met zogenaamd linkse mensen te communiceren, vanwege hun ideologische vooringenomenheid, wat ze zelf anders zien. Communicatie verliest haar functie daarbij, de tirannie van de (tijdelijke) meerderheid krijgt haar kans.
  De aanval op het vrije woord licht je er terecht uit. Een draai op dat gebied door de MSM media is niet meer te accepteren, ze zijn verwijtbaar fout als ze nog steeds niet zien wat er nu gebeurd met censuurwetten. Maar er is meer, kijk eens naar berichtgeving over Catalonie. In Belgie hoor je daar nog wel over, hier in nederland niet. Hoe kan het dat de gehele MSM daar niets over meldt? Omdat catalonie aan de fundamenten van de linkse heilstaat knaagt, namelijk de eigen wil van mensen. Past niet bij de EU, wat de kathedraal van links lijkt te zijn geworden. Hoe vreemd, van anti-globalisten naar globalist adepten. Geen ratio, maar zie wat gezien moet worden, sed videre videnda.

Comments are closed.