Eergisteren 19-06-2018 een hele interessante, maar intensieve dag mogen beleven. Een dag met de verhalen van mensen die hier wonen, verhalen van mensen die gewoon vertellen wat ze gezien hebben, niet omdat ze het moeten vertellen. Veel verschillende verhalen, veel verschillende waarnemingen. Emoties die naar boven kwamen bij mensen als ze terug dachten aan de tragedie die hier heeft plaatsgevonden met de MH17. Emotioneel omdat er maar geen internationale hulp op gang kwam terwijl het gebied bezaaid lag met brokstukken en lichamen in de hete juli zon. 

Dit duurde zo lang, dat men uiteindelijk zelf besloot met vrijwilligers en noodhulp diensten om spullen en lichamen te gaan bergen. Waarna ze notabene publiekelijk aan de schandpaal werden genageld door een regering waarvan de meeste onderdanen in het vliegtuig zaten.

Rutte II, zou zich de ogen uit de kop moeten schamen.

En dan met name Frans Timmermans met zijn wanvertoning en toespraak, waarin hij de mensen in het gebied publiekelijk beschuldigd van plundering, hierbij gebruikmakend van knip en plakwerk van beeldmateriaal door de media om het ook nog eens te visualiseren op een manier waarop zichtbaar is dat men eigendommen van mensen verzameld.

Hieronder 2 links, de 1e met de volledige toespraak van Frans Timmermans, de 2e met het volledige beeld materiaal wat gebruikt is voor propaganda doeleinden en uitleg wat er nu werkelijk gebeurde.

NOTE: let goed op het feit dat er tijdens de opname totaal geen geluiden van oorlog zijn!

De toespraak.

De video:

Te walgelijk voor woorden dat een ramp van deze omvang zonder enige vorm van bewijzen gelijk aangegrepen wordt om de mensen hier in een kwaad daglicht te stellen, aan de andere kant wel te begrijpen van de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken.

Waarom vraagt u? Nou vlak voor de coup in Kiev zijn er drie nieuwe televisie zenders opgericht waar van er één financiële steun ontvangen heeft vanuit de Nederlandse ambassade, te weten HRomadskeTV, opgericht op 22 November 2013.

“Waarom vraagt u? Nou vlak voor de coup in Kiev zijn er drie nieuwe televisie zenders opgericht waar van er één financiële steun
ontvangen heeft vanuit de Nederlandse ambassade.”

 

Wat mij het meest choqueerde was toch wel, dat het blijkbaar geen probleem was voor honderden journalisten uit alle delen van de wereld, hier ter plaatse konden zijn de dag erna, maar dat de westerse regeringen het sturen van experts en deskundigen enorm vertraagd hebben omdat het zogenaamd te gevaarlijk zou zijn.

Nu met eigen ogen het gebied gezien, enorm groot en uitgestrekt maar op dit moment volstrekt veilig. Ver van alle frontlinies. Uit berichten die ik gehoord heb blijkt ook dat na het bergen van de lichamen en het achter blijven van de brokstukken, Lukraak artillerie vuur op het gebied is gebruikt door de UAF, Ukranian armed forces. Terwijl tegelijkertijd in de westerse media idd werd gezegd dat het te gevaarlijk was voor experts om naar het gebied af te reizen.

Waarom werd er vanuit Kiev met opzet, willekeurig geschoten op het gebied waar de brokstukken lagen? Ik krijg zeer sterk het idee dat men de suggestie in de media wilde wekken dat het hier idd te gevaarlijk was en op deze manier bewust het onderzoek kon doen vertragen. Men kan namelijk geen rechtszaak beginnen op bepaalde bewijzen als deze niet binnen 24 uur veiliggesteld zijn.

Verantwoordelijken hiervoor zouden persoonlijk aansprakelijk gesteld moeten kunnen worden.

From Donetsk with love

Pascal Hillebrand

3 REACTIES

 1. Doden hebben hun eigendommen niet meer nodig, dat lijkt me vrij logisch. Niet alleen omdat ze dood zijn, maar ook omdat ze door allerlei handen zijn gegaan. Het is moeilijk invasiever dan dat een leven binnen te dringen. Zouden doden niet dood zijn maar leven en hetzelfde gebeuren, dan nog zouden spullen met de smet van bepaalde herinneringen erop vervangen worden.

  Het verhaal over eigendommen is daarmee een bliksemafleider. Wat het opmerkelijk maakt dat orthodoxe joden de religieuze plicht hebben om ieder stukje eigendom en zelfs lichaamsweefsel te verzamelen na een bomaanslag. Er mag werkelijk niets blijven liggen. Alleen hebben de doden het niet meer nodig, dus wie dan wel?

  Het geniep zit ‘m in het staartje van het bovenstaande verhaal. Regeringen en overheidsdiensten waarvan werknemers (ambtenaren) misdaden begaan doen veel moeite om onderzoek te voorkomen, te saboteren, traineren en wat dies meer zij. Bewijslast? Voor wie? De slager die z’n eigen vlees gaat keuren? Whahaha… Onder andere Berlusconi heeft het gedemonstreerd; als je gepakt dreigt te worden dan verander je ‘gewoon’ wetgeving. En voila… lang leve de lol. Of lul. Da’s een andere dimensie van ‘de lul zijn’ 😀 Een beetje lul komt doodleuk met uitermate perverse misdaden weg.

  Disclaimer: Het woord ‘lul’ is hier niet gebruikt om te schelden of schuttingwoorden te gebruiken, maar om een traditionele modus operandi in beeld te brengen. Hoewel een beetje lul de schuld ‘natuurlijk’ wel naar kutwijven of kwajongens schuift.

  De moraal van mijn opmerkingen over het staartje van het bovenstaande verhaal; wanneer de naakte waarheid niet openlijk in beeld komt blijft het oeverloos aanmodderen en aankloten. Daar helpen waarheidscommissies niet aan. De naakte waarheid is overigens een eerste stap in een proces, wat niemand anders dan de betrokkenen zelf iets aangaat.

 2. Voor wie tijd moet doden: De TV-serie 13 reasons why gaat over een High School studente Hannah die tot zelfmoord is gedreven. Ook daar gaat het om de naakte waarheid, figuren die deze proberen weg te moffelen. En een geprivilegieerde die er de hobby op nahoudt meiden te verkrachten en de boel zo probeert te regelen dat hij uit de stormwind gehouden wordt.
  Wel handig, als je ouders met poen hebt en een blik met advocaten (you’ve got nice wheels!) kunt opentrekken. Maar of je dan daadwerkelijk onkwetsbaar bent…

 3. At the end of the film, Pascal asks a very correct question – why did the separatists give up the black boxes? There are a lot of such correct questions, but no one is not ready to find an answer to them, but even to ask them.
  I’ll tell you how it happened if you want.

Comments are closed.