Overal waar we kijken in de wereld zijn de globalisten op hun retour. Of het nu de VS is, Europa, Rusland of elders; de volkeren krijgen weer de macht terug waar het eigenlijk behoort te liggen, bij de lokale overheden, waar men controle over heeft en deze tot de orde kan roepen en nier meer bij ongecontroleerde en ondemocratische transnationale instellingen.

In Nederland is er een nieuwe partij opgestaan die de principes van lokale macht en soevereiniteit van dit land hoog in het vaandel heeft staan en zich een felle anti-globalist heeft verklaard. Deze partij heet Forum voor Democratie en is de strijd aangegaan met het partijkartel, dat ons land al decennialang in de greep heeft gehouden.

Het politieke globalistische experiment werd uitgevoerd na de instorting van de Sovjet Unie, waarbij George Bush sr. aan kwam zetten met een Nieuwe Wereldorde. Intussen weten we wat deze nieuwe wereldorde inhoudt en het voorspelde niet veel goeds voor de gewone mensen. De VS werd toen de enige supermogendheid en maakte daar dankbaar misbruik van door middel van ´humanitaire´ oorlogen te ontketenen, regimeveranderingen op touw te zetten en terrorisme te ondersteunen. Dit deden ze natuurlijk al veel eerder, maar dat was in de koude oorlog tegen de Sovjet Unie, dus niemand had dat in de gaten of besteedde daar veel aandacht aan.

 

We hebben oorlogscriminelen zoals de Bushes. de Clintons en als laatste Obama gehad die er lustig op los bombardeerden, uiteraard met hulp van Europese oorlogsmisdadigers zoals Blair, Sarkozy, Cameron, Merkel etc.. Om een nieuwe Pearl Harbor te creëren kwamen de CIA, de Mossad en de Saoedi´s bij elkaar om de World Trade Center door vliegtuigen in te laten storten, waarna zij een oorlog konden starten met zowel Afghanistan en Irak. De bewijzen voor deze samenspanning zijn legio, hoewel ikzelf toen nogal naïef was om te denken dat dit alleen door Bin Laden en zijn Al Qaida konden worden gepleegd, doch na het bekijken van alle bewijzen en legio video´s van experts kon dit alleen dankzij een enorme inspanning zijn gebeurd door de eerder genoemde partijen.

De enige die voordeel heeft bij deze oorlogen was het militair-industrieel complex. We hebben kunnen zien hoe ´regimeveranderingen´nauwkeurig werden voorbereid en uitgevoerd. De situatie van Joegoslavië ligt nog vers in het geheugen, maar ook die van Irak, Libië, Oekraine en nu Syrië. Allereerst zorgt de CIA voor een destabilisering van het land via infiltratie en opstoken van de lokale bevolking tegen de regering in kwestie, dan volgt er een gewapende strijd van deze door dezelfde CIA gefinancierde rebellen tegen de overheid, waarna de VS en hun slaafjes in de EU vervolgens de regeringen van deze landen in de ban doen. De opzet is geslaagd als de regeringen omver zijn geworpen en er een andere corrupte overheid wordt geïnstalleerd, die meer vriendelijk is jegens de VS. Terroristen zoals Al Nusra, die gelieerd waren aan Al Qaida werden door de leugenpers´rebellen´ genoemd, ongeacht of ze hoofden afhakten, vrouwen tot slavin maakten of christenen en andere minderheden afslachtten.

 

De Europeanen ervaren alle gevolgen van deze walgelijke politiek van de Deep State en de schaduwregering in de Verenigde Staten. De miljoenen vluchtelingen en migranten als gevolg van deze criminele operaties zijn op weg naar Europa en zorgen op hun beurt weer voor een enorme destabilisering in de lokale landen op dit continent. Daarom is het ook zo essentieel voor Trump en zijn regering om eens en voor altijd af te rekenen met de Deep State en deze criminelen voor het gerecht te brengen waar ze dan lange straffen kunnen uitzitten. De strategie om dit te bereiken is reeds in gang gezet.

Laten we hopen dat Donald J. Trump slaagt in deze opzet.

 

Dit artikel is eerder gepubliceerd in Het 5 Minuten Nieuws

13 REACTIES

 1. Ja, destabiliseren om een satellietstaat of vazalstaat (afhankelijkheid) te creëren is een walgelijke strategie. Wat ook geldt voor het onderwerpen van individuen om hen in een afhankelijke toestand te houden. Niet nieuw, wel pervers. Het credo “doe wat ik zeg of anders bezorg ik je de hel” in de praktijk. Bepaald geen ontwikkelingshulp omdat het systematische afhankelijkheid en gebrekkigheid garandeert.

 2. Denk aan komkommers, lampen, internet, speelgoed eurgenfor etc …..?
  De EU (deepstate)werkt volgens het subsidiariteitsbeginsel. Volgens dit beginsel komt de Unie alleen in actie als Europese samenwerking doeltreffender is dan eigen initiatieven van de afzonderlijke EU-landen, behalve als het gaat om onderwerpen waarvoor de EU exclusief bevoegd is

 3. @jacob bogers [1]:

  Zou simpelweg de campingzenders van de NPO en de landelijke suffertjes blijven volgen, dan weet je precies wat je wel of niet moet geloven.

 4. Tot vooralsnog lijkt het erop dat Trump gewoon doorgaat met de neoconservatieve destabilisatie-agenda in het Midden Oosten. Vooral ook met de benoeming van Bolton en zijn uitspraken over Iran.
  Mocht het tot verdere escalatie komen in Syrië of Iran, dan zal Europa (niet de VS) weer met een vluchtenlingenstroom worden geconfronteerd. Ik denk dat dit ook een van Trumps bedoelingen is, omdat dit Europa sociaal-economisch zal verzwakken en daarmee afhankelijker zal maken van de VS.

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 5. @RK [5]:

  Denk dat je gelijk hebt, de logica kan anders niet verklaren waarom de grenzen niet dichtgaan en de politici in Europa zo braaf blijven bidden naar zionistisch Washington. Europa is verloren en nog steeds overgeleverd aan de VS.

  De eerstvolgende financiële crisis zal veel duidelijker worden en ook waarom deze er weer moest komen. Ook de ex(?) Goldman Sachs bankier in Frankfurt zit daar nog altijd zijn destructieve werk te verrichten en de euro verder waardeloos te maken. Alles om het EU drama verder te verzwakken. Nederland is m.i. reddeloos verloren in dit krankzinnige spel.

 6. Ik zit vaak met gedachten te worstelen als een mens zo makkelijk en ongestraft op alle niveaus hun ziel mogen verkopen en er na dit verrotte leven geen eeuwige trap in het kruis of afstraffing bestaat voor de judassen, de leugenaars en moordenaars die als strontvliegen (artiesten, acteurs, poltici etc.) rond de machthebbers, Deep State, hangen. Waarom verkoopt niet iedereen dan z’n simpelweg z’n ziel? Wat houdt de doorsnee sterveling tegen om niet ook het pad van verraad, verloochenen en ten koste van anderen te (over)leven en het simpelweg meedoen aan het hele wereldse circus van de zwijnen en viespeuken?

  In mij zit een soort van oerstem (geconditioneerd geweten?) die mij vertelt dat dit niet de weg is, maar is deze oerstem niet gewoon te negeren en uit te schakelen en dan ook maar aan te schuiven aan de tafel van het grote vreten? Het leeft wel makkelijk en zorgeloos als je weet dat de deugclub van Judas je zal helpen in donkere tijden, als je er al bij mag horen, want je ziel verkopen is nog niet zo eenvoudig en lijkt vooralsnog een exclusieve bezigheid.

  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/07/24/bn-hoeren-en-de-subsidievreters-van-de-grachtengordel-maffia-janken-vals-in-de-volkskrant/

  jhon [8] reageerde op deze reactie.

 7. @jhon [8]:

  Dat is juist iets waar ik geen last van heb, slaap altijd relaxed en erg prettig, alleen met alcohol kom ik niet meer in slaap. Drugs weet ik niet hoe daarvan de uitwerking is, heb denk ik al drugs genoeg van mezelf in mijn fysiologisch systeem. Vind slapen ergens ook tijd vergooien, maar de mens kan schijnbaar niet zonder. En vanwaar die wanhoop bij sommigen als ze niet kunnen slapen, zou adviseren wat vaker aan bijvoorbeeld krachtsport te doen, werkt ook wonderbaarlijk goed en heb je sites als slaapklachten.nl niet nodig. Is dat ook niet een beetje een site voor loosers?

  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 8. @IIS [9]:

  Alcohol krijg je trouwens ook nog eens een verzopen hoofd van en kost klauwen met geld. Je vrijwillig naar de donder drinken of eindigen als spookhuis relikwie, ook dat lijkt me geen pretje. Al met al een erg slechte investering.

 9. Een anti-globalistische revolutie is op zich best nuttig. Maar kan ook schadelijk uitwerken. Wat behoedzaam manoeuvreren betekent.

  Probleemstelling vereenvoudigd:

  Als ik zo terug kijk in de geschiedenis is er altijd veel moeite gedaan om te onderwerpen en vervolgens de denkwijzen en het gedrag van onderworpen en sturen. Daardoor is zoiets ontstaan als een boog die langzamerhand is gespannen. Onderworpenen werden steeds verder van hun pure innerlijke natuur vandaan geleid. Door verhevenen zoals geprivilegieerden bij wie hetzelfde plaatsvindt. Zowel de gefolterde als de folteraar worden genaaid, beide via te gehoorzamen opdrachten.

  Komt daar eindelijk een einde aan, dan denken voormalige onderworpenen en folteraars iets te willen. Reactiekracht. Maar… die reactiekracht moet wel op een daadwerkelijk gezonde manier worden aangewend. Traditioneel gaat iemand van te weinig poen naar teveel poen, van te weinig zeggenschap naar teveel zeggenschap. Of andersom. Zodat de betrokkene in een andere positie ingezet kan worden, en daardoor feitelijk op een andere manier gebruikt worden.

  Om dat patroon te doorbreken, zodat er daadwerkelijk iets plaatsvindt dat revolutionair genoemd kan worden, is behalve uiterste zelf-beheersing ook zuivere elementaire kennis nodig. Om weer terug te komen bij de pure innerlijke natuur. Voor zover mogelijk. Onderworpenheid en verhevenheid veroorzaken geestelijke ontwrichting en vervuiling die zo ver gaat dat dat heel moeilijk zo niet onhaalbaar is.

  Slavernij is hiervan een illustratie; zowel voormalige slaven als slavenhouders krijgen het tijdens hun leven moeilijk of niet voor elkaar om zichzelf op te schonen. Daar kunnen generaties overheen gaan. Heden zit er nog steeds rotzooi in nazaten van slaven en slavenhouders, een erfenis die nog steeds niet is weggewerkt maar is doorgegeven.

 10. Vanuit het Hindoeïsme ving ik een signaal op, dat liefde de enige kracht in het universum is die iets op een constructieve manier kan veranderen. Aangezien er over liefde nogal veel misverstanden bestaan…

  Tainted love: Een artikel over bedorven liefde. Over een vrouw die twee mannen aan hemofilie verloor. Door hemofilie stolt bloed niet, maar blijft het stromen. Het schijnt een ‘koninklijke ziekte’ te zijn.

  De boodschap is gelaagd. Er bestaat zowel lichamelijke als geestelijke hemofilie. Het woord hemofilie betekent ‘vriendschap met bloed’. Bloed wordt gebruikt als metafoor voor onder andere emoties. Sommigen zijn zo dol op emoties, dat ze die het liefst altijd zouden willen laten stromen. Waardoor ze niet hun emoties onder controle hebben, maar andersom. Ze worden beheerst door hun eigen emoties. Emoties zijn nuttige signalen over de mate van bevrediging of verzadiging. Je kunt ze gebruiken maar moet er niet door geschaad worden, want moet je een beslissing nemen heb je toch echt een helder hoofd nodig.

  Bedorven liefde is ook iets dat liefde genoemd wordt terwijl het in feite gewenst gedrag, bemoeiziekte of onbeheerste lust is.

 11. Albert Spits is een van mijn favoriete schrijvers.
  Deze keer echter vrees ik dat ie zijn dromen voor werkelijkheid neemt.
  Ik zou evenwel graag zien dat hij opnieuw gelijk had.

Comments are closed.