zondag, 9 september 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Het bewijs dat de War on Terror gebaseerd is op een leugen.

De nog steeds voortdurende oorlog in Afghanistan wordt algemeen geacht te zijn gestart als antwoord op de misdaden gepleegd op 9/11.

Een oorlog waardoor nadien meerdere landen in het Midden Oosten het genoegen van “democratie” hebben mogen ervaren en waardoor Europa thans ontregeld wordt.

De juridische, morele en politieke verantwoording hiervan zouden “concrete bewijzen” zijn dat lieden uit Afghanistan achter de aanslagen van 9/11 zouden zitten. Maar is de werkelijk het geval ? En waaruit bestaan die boven alle twijfel staande bewijzen uit ?

Zijn we inderdaad al 17 jaar voor de gek gehouden ?

Hattip James Corbett.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Geschiedenis, Overheid, Politiek, Politiek gesjoemel, Terrorisme, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. rien schreef op : 1

  Is er nog iemand die zich hierover kan opwinden?

  Natuurlijk is de ene leugen nog groter dan de andere wanneer het om oorlogen gaat. Dat wisten we ook 17 jaar geleden al. En ik betwijfel of er veel mensen zijn die al 17 jaar lang voor de gek gehouden zijn. (Hoe dom moet je zijn?…)

  peter [2] reageerde op deze reactie.
  Marcus [3] reageerde op deze reactie.

 2. peter schreef op : 2

  @rien [1]: Zeer binnenkort gaat het weer los..de moordmachine..chemische aanval in Syrië met geen enkel bewijs..is de normale gang van zaken geworden..git zwarte samenleving.

  Nico de Geit [6] reageerde op deze reactie.

 3. Marcus schreef op : 3

  @rien [1]:

  Altijd handig om vermoedens (“conspiracy theory”) bevestigd te zien door de tijdlijn van gedocumenteerde gebeurtenissen (“facts”).

  Men zou zich af kunnen vragen of overheden hun doel niet voorbij schieten. Of wat de werkelijke doelen van deze lieden zijn.

  jhon [4] reageerde op deze reactie.

 4. jhon schreef op : 4

  @Marcus [3]:”de werkelijke doelen van deze lieden zijn” Het beloofde land tussen de Eufraat en Tigris !

 5. Nico schreef op : 5

  De War on Terror lijkt gebaseerd te zijn op een omkering, een manier om te liegen. De terrorist uithangen en dat gedrag vervolgens projecteren op anderen die reageren in plaats van zich te laten breken.

  Wel interessant dat Afghanistan de ultieme afgang bleek voor een aantal veronderstelde grootmachten. Hoewel Afghanen die na wat ophitsing Afghanen bestrijden best effectief blijkt. Verdeel en heers. Tijd voor een ander verhaal?

 6. Nico de Geit schreef op : 6

  @peter [2]:

  Afgelopen week zaten Rusland, Iran en Turkije rond de tafel inzake Syrië. Het is maar de vraag of er nu weer ‘een gifgasaanval van Assad’ komt, die dan wordt vergolden met kruisraketten, die voor meer dan driekwart uit de lucht geknald worden met heel betaalbare Sovjet-wapentechnologie.

  De VS heeft in de jaren ’80 in Afghanistan gewonnen van de Sovjet-unie, maar in Syrië heeft Rusland gewonnen. Bijkomend probleem: nu de VS niet meer oppermachtig is weet Turkije niet zo goed wat het met de NAVO moet en Saoudi Arabië end e golfstaten gaan steeds op bezoek in Moskou, Sochi of Sint Petersburg.

  Grondstoffen worden in dollars afgerekend, anders word je aangevallen. Rusland en China willen daar vanaf. Saddam Hoessein en Kolonel Kadaffi wilden dat ook, maar waren niet sterk genoeg.

  Er was afgesproken dat de VS altijd een generatie voor moest lopen me wapenontwikkeling. Die voorsprong zijn ze kwijt. En als dat waar is dan is het dollar-tijdperk voorbij.

 7. Nico de Geit schreef op : 7

  De war on terror draaide natuurlijk om olie, grondstoffen en de dollar. Inclusief door de CIA getrainde, bewapende en betaalde ‘terroristen’.

  Hoeveel doden zijn er eigenlijk gevallen onder de door de CIA betaalde terroristen? Afghanistan: 1-0 voor de VS. Tsjetsjenië: 1-1. Syrië: 1-0 voor de Russische Federatie. Libië was blijkbaar niet belangrijk voor de Russen, maar ze pakken het gewoon terug via Egypte.

  De omwenteling in Egypte: de EU-landen betaalden vijf miljard euro belastinggeld aan de extremist Morsi. Hij zat er niet lang.

  Voor Europa is de Russische Federatie interessant: een enorme afzetmarkt en goedkope grondstoffen. Maar de VS wil dat uiteraard niet.

 8. Nico de Geit schreef op : 9

  Erdogan: aanval Idlib brengt Europa in gevaar

  www.telegraaf.nl

  Erdogan kwam dus tijdens de gesprekken met Iran en Rusland niet tot een akkoord.