https://www.youtube.com/watch?v=sh7lsWYvzbQ

8 REACTIES

 1. een hele wijze man, waar je goed naar moet luisteren, net als vele wijze Nederlanders, een uitstervend ras, plus in Nederland nu is het als boter aan de galg smeren, kijk maar naar de huizen markt, de mensen laten zich volkomen begoochelen door de enorme manipulatie gevoerd ! zonde en met een hele voorspelbare kwade afloop !

 2. Halverwege afgehaakt. Rogers is als altijd interessant maar die interviewer is erg irritant. Liever Max Keiser als interviewer dan deze Max.

 3. Ach het gaat niet om de omlijsting maar om de picture, het kan niet genoeg gezegt worden, timing is alles van de economie in je leven !

 4. Weinig commentaar, denk dat de meesten met kommer en zorgen de dag van morgen ( de dag van de waarheid) te gemoet zien, als hun bezit op eens geen bezit meer is maar een grote onoverkomelijke schuld gedekt door gebakken lucht, waar niemand de verantwoording voor gaat nemen, neem de juiste beslissing op tijd, voorkomt veel, heel veel problemen !!!

  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 5. @toute va bien [4]: OK… hier wat commentaar.

  Sleutel: They don’t know what they’re doing.
  Als een economisch systeem is gebaseerd op (zelf)bedrog, dan krijgt dat uiteraard onverkwikkelijke politieke gevolgen. De ‘intrest’ (interesse) daalt onvermijdelijk.

  Als timing alles is in de economie van je leven, dan moet je jezelf geen ondoorzichtige investeringen of dito timing laten aanpraten. Uiteraard is dat niet zonder risico.
  Never use the word safe when you’re talking about investments.

  ‘Fake reasons for sanctions’ zijn een logisch gevolg economisch systeem is gebaseerd op (zelf)bedrog.

  ‘Buy when everybody’s scared to death’ kan omgekeerd worden naar ‘sell’. Maar moet je eigenlijk wel een investering(splan) willen verkopen? Kwalitatieve investeringen en investeringsplannen zijn veelal uitkomsten van community projecten.

  ‘If you wanna get rich, you don’t diversify. You put all you money in one basket’. Waarom vertelt niemand dat die ‘andere basket’ van nature je ‘andere helft’ is? Een investering die op een schier magische manier rendeert? Tenzij er een stiekeme of openlijke lekstroom van middelen ontstaat naar een andere ‘basket’, die een tijdbom onder de primaire investering legt?

  Wie het eigen leven op (zelf)bedrog baseert komt logischerwijs bedrogen uit. Hoewel het best opvallend is dat heersende culturen bedrog verkopen en ondertussen naakte feiten angstvallig, krampachtig verborgen houden. Vroeger stimuleerde de geestelijkheid dat, tegenwoordig pseudo-wetenschappers en des-kundigen.

 6. @Plato [7]: Hangt ervan af waar het vandaan komt en door wiens handen het onderweg is gegaan. Met het oog op een onvlekte ontvangenis om het maar zo uit te drukken.

Comments are closed.