https://www.youtube.com/watch?v=qjUvfZj-Fm0

https://www.youtube.com/watch?v=qjUvfZj-Fm0

9 REACTIES

 1. Deze video bewijst voor de zoveelste keer hoe betrouwbaar de MSM te werk gaan. Hoe gedegen hun research is, hoe onpartijdig ze zijn. Hoe wars ze zijn van sensatie. Hoe ze altijd eerlijk en weloverwogen het nieuws brengen. En hoe hun voorspellingen keer op keer uitkomen omdat ze het altijd bij het rechte eind hebben. (kuch)

  Als er een video is die nut en noodzaak van alternatieve media als Vrijspreker aantoont dan is het wel deze. Global warming, de EU, de relatie met Rusland, allemaal onderwerpen die te belangrijk zijn om aan de MSM over te laten.

  Hang Bejaarde [4] reageerde op deze reactie.

 2. Deze video was toch al eens op deze website geplaatst?

  Trump is finished? So what? Ieder einde betekent ook een nieuw begin. Wees blij met eindjes, maar probeer ze niet aan elkaar te knopen. Rotzooi is er om opgeruimd te worden, niet om als erfenis mee te sleuren.

 3. Na het 8 jaar durende Obamagasme is de kater voor zuurlinks maar moeilijk te verteren. Hoewel Trump veel beleid gewoon heeft overgenomen van Obama en Bush. En daarover hoor je de hoernalisten niet.

  Dat gezegd hebbende. Trump is net zo liberaal/anarchistisch/libertarisch als Mark Rutte.

 4. @Ratio [1]: Heb je afgelopen zondag misschien die aflevering van de VPRO gezien? Ik niet maar ik sprak van de week linkse bekenden die diep onder de indruk waren van de een of andere Ierse onheilsprofeet die het einde van de wereld aankondigde.

  Onomkeerbaar en binnenkort en het is allemaal heel erg en ook nog allemaal onze eigen schuld. Allemaal door “global warming”. De ‘claim to fame’ van de onheilsprofeet is dat hij een psychiater is. Ik heb het niet gezien maar ik moest er om lachen en denken aan die malle mevrouw bij Sylvana Zuurbekje bij de verkiezingen begin dit jaar.

  Het klimaat is net als Trump een soort van religie geworden voor deugmensen.

 5. Ohm namo narai !

  Omdat het vertrouwen in de Media en politiek dermate is geërodeerd dat we het maar beter over het weer kunnen hebben hoeven we dat natuurlijk niet altijd te doen …
  Nog even eentje uit de oude doos …

  Van complottheorieën en waanvoorstellingen tot nepnieuws …

  Na de schoolse en clichématige beschuldigingen van het hebben van complottheorieën en waanvoorstellingen in 1995, uitlopend op een veroordeling van mij in 1997 hier even een droge opsomming van inmiddels geleverde feiten .
  De vrijgegeven dossiers zoals ”Operatie paperclip” , “Mk-Ultra Mind control” gaven om te beginnen wat meer duidelijkheid in de problematiek .
  Onafhankelijk van elkaar waren er overal op de wereld al mensen bezig met juridische, journalistieke en/of privé onderzoeken.
  Ted Gunderson , De werkgroep Morkhoven , Micha kat , Wikki leaks en vele anderen hadden op verschillende manieren al getracht iedere keer weer dezelfde soort van misdaden aan de kaak te stellen .
  Talloze publicaties waren en zijn er inmiddels verschenen over telkens weer dezelfde en gerelateerde misstanden .
  De gevolgen hiervan zijn inmiddels teveel om op te noemen, maar hier volgen er een paar .
  Na de geruchtmakende zaak omtrent Mark Dutrux ,
  * De zaak Demmink .
  * Het aftreden van de Paus [ Met bliksem inslag].
  * De publicaties van bijna 1000 getuigenverklaringen tegen Jimmi Saville
  * De vondst van de stoffelijke resten van meer dan 800 pasgeborenen en kinderen in Tuam [Ierland] .
  * De arrestaties in onder andere Engeland , Nederland [In Zwolle zijn mijn waanvoorstellingen inmiddels gedeeltelijk gearresteerd ] , Noorwegen en Italië .
  Na gedegen juridisch onderzoek van onder andere Interpol.
  * De publicaties van het inmiddels opgerichte ITCCS.
  * en dus recentelijk Pizza gate …
  Om dit soort geleverde feiten nog steeds als waanvoorstellingen en complottheorieën of als zijnde nepnieuws af te doen lijkt mij wat te simpel gesteld .
  We hebben het toch nog steeds over het zelfde onderwerp ?
  Verder nog even een paar schimmige zaken die al lang weer in de vergetelheid zij geraakt :
  * Het I.R.T. onderzoek met als gevolg het ongeluk van Maarten van Traa .
  * Het meisje van Nulde .
  * De Zandvoortse kinderporno zaak.
  * Het rolodex onderzoek .
  * Marianne Vaatstra ,en vele anderen
  * De talloze getuigenverklaringen die er inmiddels op you tube zijn verschenen.
  * recentelijk de arrestaties in Californië en nu de keiharde feiten en cijfers uit Australië.
  Om dit soort berichten [en nog veel meer] nu in 2017 simpel af te doen als zijnde nepnieuws vind ik echt te grof .
  Hiermee wordt namelijk weer volledig aan de inhoud en de impact van de gepubliceerde artikelen voorbij gegaan .
  Bovendien er zijn al velen met naam en toenaam genoemd in de diverse publicaties en er is nog niet 1x om rectificatie gevraagd.
  Wat hadden de reguliere media , die het privé bezit zijn van maar een paar mensen wat ze gevoelig maakt voor manipulatie , ons indertijd gebracht ?
  In plaats van ons meer inzicht en duidelijkheid te geven hebben zij ons alleen maar voor meer raadsels geplaatst .
  Wat de reguliere pers ons de laatste 20 jaar heeft voorgeschoteld hebben ze zelf nog steeds niet weten te verifiëren .
  * 9-11 , Osama bin laden in Afghanistan , chemische wapens in Irak , er bleek allemaal niets van waar te zijn ..
  En wat was de reden van de oorlog in Libië en Syrië ?
  Het zal wel onduidelijk blijven .
  Een heleboel aanslagen en doden later heb ik nog steeds geen normale rechtszaak in de kranten kunnen volgen of op de t.v. gezien.
  Behalve 2 zaken in Nederland is er nog geen normaal proces geweest met technisch bewijs of advocaat of hoe dat ook al weer ging vroeger .
  Misschien is het nog meer gedachtenvoer voor de wetenschappelijke nep terminologen !

  Met als toevoeging eind 2018 …

  Met arrestatie van die pedofiele kinderpsycholoog in Nepal is aannemelijk gemaakt dat projecten als MK Ultra ook in Nederland in `de praktijk ´eenvoudig uitvoerbaar zijn.
  Ook vanuit Cambodja wijzen nu dankzij Terra des Hommes de sporen naar Nederland .

  Bedankt voor je aandacht .
  Groetnn
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

 6. Doen de verhalen over staatshoofden er nu werkelijk toe? Zolang ik me kan herinneren heb ik nooit ergens van een staatshoofd gezien of gehoord die werkelijk een in alle opzichten navolgbaar voorbeeld was of is. Hoewel via staatshoofden wel interessante punten ter overweging komen, ook al moeten die eerst gedraaid of binnenste buiten gekeerd worden. Hoe zou dat komen?

  Als ik dat vergelijk met kip die gegrild wordt of vermalen vlees dat via een gril als hamburger wordt aangeboden, dan is de overeenkomst dat het origineel onherkenbaar veranderd is. Zo gaat dat ook met staatshoofden, gezien de traditie om verhullende sprookjes voor te spiegelen.

 7. Ik merk dat verhalen over staatsreligie door steeds meer ontmaskerd worden. Door hen die zich bedrogen en misleid voelen, gelegaliseerde afpersing, uitbuiting en wat dies meer zij niet kunnen waarderen.

  De geschiedenis van staatsreligie gaat ver terug naar sjamanen en later geestelijken die anderen met een misleidend verhaal over goden in het zadel zetten. Dat onsmakelijke verhaal is verder geëvolueerd, maar nog steeds worden degenen die in het zadel gezet tot een vervalsing van zichzelf gemaakt. Doet denken aan het verhaal over de a href=”https://nl.wikipedia.org/wiki/De_nieuwe_kleren_van_de_keizer”>de nieuwe kleren van de keizer; jezelf bekleden met de naakte feiten wordt kennelijk onmogelijk geacht.

  Zo bezien is de groeiende weerstand tegen ‘bewerkt vlees’ ook verklaarbaar. Een kalkoen, kip, schapen-, geit- of koeienvlees dat op een bord verschijnt lijkt zelfs qua innerlijke structuur niet meer op het origineel. Misschien dat dat het is wat ervan komt wanneer naast elkaar leven verwordt tot anderen kooien en uitvreten. In het Hindoeïsme heeft men dit uitgebeeld met vegetarisme, hoewel het kastensysteem nogal pervers en wreed kan uitwerken.

  Verdomd als het niet waar is, het lijkt wel of oude bloedvetes vandaag nog steeds doorwerken en telkens weer aangewakkerd worden. Beschamend.

 8. @Harry Stulemeijer [8]: Dr Dragen Dabic (Tha Bitch)? Ik dacht eigenlijk dat hij al gezelfmoord was.

  Goed dat je hem noemt, hoe gaat het daarmee? Heeft hij ook een rechter gekregen die rondneuqt met scharrelaars uit Bosnië en voor een mooi show-proces gaat zorgen?

Comments are closed.