met dank aan Matt de kunstenaar

edit – als de straling niet dodelijk is, dan zijn de politiestaat toepassingen wel dodelijk

9 REACTIES

 1. Wat is er echt waar en wat is er onzin aan de doem-verhalen over 5G? Het aluhoedje-gilde is in totale paniek en hysterie dus dan zal het wel weer meevallen.

  Het enige technische argument, dat ik heb vernomen, is dat er veel meer zenders op daken van gebouwen moeten komen omdat door de hoge frequentie het bereik van het 5G signaal minder ver komt. Dat is in beginsel meer risico voor mensen (en dieren) die dicht bij de zenders zitten.

  ratio [3] reageerde op deze reactie.
  only you [4] reageerde op deze reactie.
  IIS [5] reageerde op deze reactie.
  Anna [9] reageerde op deze reactie.

 2. Is dit zo, anders is het een malversatie ! deze technieken maken so bi so een einde aan de wereld zo als wij die gekent hebben, niet dat hij zo mooi en goed was, maar wel veel menselijker, begrijpelijker ook, door een kogel een bajonet of zwaard om te komen, is begrijpelijker als door een straal in stukken te vliegen, je tijd van denken voor je dood is niet meer, en dat is onmenselijk, maar goed kan me er van onthouden zo veel mogelijk, maar ja ik ben ook maar een mens, groet !

 3. @Hang Bejaarde [1]: voordat jij beseft hoe ver de impact van die straling op jouw lichaam heeft?
  Zelf Veel met hoog, midden en laag frequente straling gewerkt, maar mijn supergevoeligheid daarvoor is wel toegenomen!

 4. @Hang Bejaarde [1]:

  Aluhoedjes kun je niets kwalijk nemen, daar degelijke informatie rond gezondheidsrisico’s met betrekking tot straling (bewust) ontbreekt. De overheid zegt het zelf niet te weten en houdt zich aan wettelijke normen voor straling. (Wij, van wc-eend adviseren u wc-eend). Lekker vaag, maar wie kan dan nog als burger bij eventuele fysieke of mentale schade veroorzaakt door strailing z’n recht halen? De overheid zwijgt, de telecom-onderneming zwijgt of ze bagatelliseren de boel en doen klachten af als onzin of draaien de bewijslast om.

  Er zullen ongetwijfeld mensen (kinderen?) zijn die gevoelig(er) reageren op straling of zelfs schade oplopen.

  De overheid neemt risico’s door licenties af te geven voor installaties die hoogfrequente straling bij burgers ongevraagd door het lichaam jaagt.
  Doet mij denken aan de concessies afgegeven door het rijk om aardgas te pompen uit de bodem van Groningen. Niets aan de hand, totdat de burger z’n recht moet halen als het fout gaat.

 5. Straling is per definitie schadelijk !!!!

  Alleen de hoeveelheid, duur & frequentie bepaalt hoe schadelijk.

  voorbeeld. Straling van een gietijzeren houtkachel. Als ie lekker op temperatuur is kun je je vinger er geen cm vanaf houden. Krijg je verbranding dus schade. Ga voor een magnetron staan zonder deurtje. Krijg je schade. Ik word erg droevig van de situatie op het moment. EU verkiezings Fraude, uitrollen van 5G, starlink van Elon Musk. Bijna niemand schijnt zich te beseffen wat er aan het gebeuren is. De Nazi’s zijn definitief weer aan de macht en het zal voor de burger slikken of stikken worden de komende tijd. Het is dringend nodig dat wij als mensheid weer eenheid met elkaar vinden en één front vormen tegen de heersende kliek. Alleen dan gaat er wat veranderen.

  TV ELLEF heeft een serieus stukje over 5G en lekker duidelijk.
  https://www.youtube.com/watch?v=ywGsEODNAoE
  En ja , de wereld gaat serieus veranderen wanneer we niets aan de straling gaan doen. Iig zal de populatie flink minder worden. Voor mij hoeft het allemaal niet. En een film met 5g downloaden op je mobiel in 3.6 seconden. Wat in godsnaam heb je daaraan. Wat een onzin, dit heeft de mensheid niet nodig. Ik hou mijn hart vast.

 6. Op de pagina waar deze cartoon vandaan komt staat er een kopje “Is 5G gevaarlijk?” Met vraagteken erachter. Doet denken aan de overgang van analoge signalen naar digitale. In technische termen: Bovenop de draaggolf werd eerst analoog gemoduleerd, daarna digitaal. Qua techniek moeten er nogal kunstgrepen worden uitgehaald om met digitaal te kunnen doen wat via analoog natuurgetrouw gedaan kan worden.
  Vandaar dat via de naald van platenspeler, die fijngevoelig de groeven van een single volgt, geluid een voller klankbeeld heeft dan een gesteriliseerde CD-speler die weinig meer doet dan proberen van nulletjes en eentjes iets te ‘bakken’. Oorzaken, gevolgen.
  Voor zover ik weet is 5G digitaal van aard. Misschien dat 6G de cirkel weer rond gaat maken en analoog wordt?

  Als ik deze cartoon qua kleurgebruik vertaal naar staatsinrichting, dan valt op dat die stralen die naar beneden komen rood hadden moeten zijn. Dat die gele haren stijf van schrik staan is nogal illustratief helaas. Verder mist vanuit dit perspectief de kleur paars. Misschien vandaar die dode vogels?

  Het woord ‘straling’ kwam op deze pagina verschillende keren voorbij. Is straling schadelijk of zelfs dodelijk? Als ik straling vertaal naar energie, dan zou je bepaalde straling kunnen neerzetten als een uiting van ‘vuile energie’. Systematisch lichmamen en levens schaden. Andere straling is dan een uiting van ‘schone energie’. Gericht op opschonen en versterken zeg maar. Zo bezien zijn van origine bijvoorbeeld een blikseminslag of een vulkaanuitbarsting uitingen van schone energie. Het ruimt lekker op en er ontstaat hernieuwde vruchtbaarheid.

  Ter overdenking (en misschien ook herdenking) wil ik nog het volgende opmerken over een digtale schijnwerkelijkheid, die m.i. analoog is met de aard van hedendaagse beschavingen. Vervang in het liedje Vriendschap van Het Goede Doel het woord ‘vriendschap’ voor ‘cultuur’. Je weet wel, van die culturele verschijnselen waarin ieder van anderen mee moet. Dan krijg je:
  “Cultuur is een illusie. Een pakketje schroot met een dun laagje chroom”
  En dan geen vriend(in) waarmee je alles deed, maar meer opgedrongen gezelschap. Verplichte nummertjes en zo.

  Waarom is dat? Omdat de geestelijke misvorming die ervoor ‘nodig’ is om in een cultuur-van-anderen mee te kunnen en mogen, de individuele geest (psyche) als het ware tot een verwrongen hoopje schroot kan maken. Dat begint met geestvervuiling-van-buitenaf (denkbeelden, geproduceerd door geestelijken of pseudo-wetenschappers), waarna verwrongen denken en gedrag volgt. Probeer jezelf maar eens uit díe plooi te krijgen.

  Waar komen afgestomptheid, doodsheid of juist agressie vandaan? Mogelijk omdat iemand geestelijk netjes in de door anderen gewenste culturele plooi is gekomen, verwrongen en al, of juist daaruit wil om zichzelf in originele (oftewel gezonde) toestand te brengen. Hoewel er ook andere oorzaken kunnen zijn.

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Nico [7]:

  Cultuur is een illusie? Jammer dat altijd weer die Nederlanders dat maar even hebben te begrijpen, andere culturen niet begrijpen, niet verstaan, dat. Gelukkig maakt straling geen onderscheid. Straling is wat dat betreft zo gek nog niet.

 8. @Hang Bejaarde [1]:

  Voordat u minachtent over aluhoedjes doet.
  Zou u zich beter kunnen informeren.
  Zoek op deze zoekterm “5g space x 20.000 satelieten”.
  Van Elon Musks ,Je weet wel of mischien ook niet.

Comments are closed.