In grote delen van de Verenigde Staten is het oudste beroep ter wereld verboden. Geregeld pakt de politie hoerenlopers op en nog voor ze veroordeeld zijn worden ze publiekelijk aan de schandpaal genageld. 

en

Het is een daad van agressie als je als overheid betaalde sex tussen volwassenen verbiedt. Dit is vanuit de overheid gezien slachtofferloos zolang het tussen instemmende volwassenen plaats vindt. Het is niet aan de overheid om huwelijken in stand te houden door bijvoorbeeld prostitutie voor getrouwde mannen te verbieden. Vanuit de positie van de echtgenote kan het zo zijn dat ze zich bedrogen voelt en haar conclusies trekt. Maar dat is een zaak tussen man en vrouw waar de overheid niets mee te maken heeft. Dat geldt ook voor overspel en situaties waar man en vrouw uit elkaar groeien. Geen taak van de overheid.

5 REACTIES

 1. Ongelofelijk nieuws uit het “Land van de Vrijheid”.
  Je vraagt je af, waar de overheid zich mee waagt te bemoeien.

 2. Beste verpersonalisering van land of the free, FILM ; Bagdad Café, met o.a. Jack Palance, ben er geweest en ja het was het meest vrije land wat in ooit bereist heb, onvergetelijk, en mooie herinneringen !

 3. “Dat geldt ook voor overspel en situaties waar man en vrouw uit elkaar groeien. Geen taak van de overheid.”

  Andersom is de overheid kennelijk wel opdracht gegeven om man en vrouw tegen elkaar uit te spelen, in de hoop dat ze uit elkaar groeien. Dan kunnen ze ‘fijn’ afzonderlijk gebruikt worden door anderen.

  En wat te denken van ‘aanzetten tot prostitutie’? Geld is het enige wettelijke betaalmiddel, belastingdiensten azen op ‘economisch belastbare prestaties’ ook al vinden die met gesloten beurs plaats. Van overheidswege wordt kunstmatige zwaartekracht geregeld voor werkers, omdat alleen al woningen niet onbelast mogen staan om erin te wonen. Wat impliceert dat ieder aangezet wordt om voor geld de ‘naastenliefde’ te bedrijven. Van overheidswege, in sync met partners daarvan. Afgedwongen via wetgeving.

  Nogal hypocriet om alleen hoeren, hoerenlopers en pooiers aan te pakken, maar degenen die zich verplicht voor geld prostitueren door hand-en-spandiensten tegen betaling te verlenen als ‘brave, belastingbetalende burgers’ neer te zetten. Geld als middel is een eigen leven gaan leiden? Het middel dat tot doel is verworden?

 4. Ieder individu – mens, heeft vrijheid van handelen van zich zelf, de overheid heeft niets te zoeken in het leven van mensen, een overheid zo als men zich heden noemd, is totaal overbodig, wij de mensen kunnen heel goed ons eigen leven leiden en inhoud geven, geleerd en begeleidt door ouders omgeving en het leven zelf, weet niet of dit nu direct liberaal of anarchisme inhoud, volgens mij is het leven zo bedoeld, en probeer het zo te leven, groet !

 5. In mijn echte privé leven was Woodstock het grootste music fenomeen efer, nooit meer zoveel muziek uit de country gehoord, er was een voorspel en een desert maar dit is nooir meer geëvenaard,
  luister er dagelijks na, mijn vrouw en me, gewoon lekker rocking met goei teksten, ja ben blij dat te hebben mogen meemaken, per toeval niets was voorzien, groet !

Comments are closed.