Veel van de media zijn nogal links. Er zijn een aantal rechtse websites, een paar libertarische, maar er zijn nauwelijks geschikte websites voor kinderen. Ik wil vandaag aandacht vragen voor POLIZIEK. De laatste tijd wordt er minder op gepubliceerd, maar er is een uitgebreid archief met grotendeels libertarische artikelen.

Bovendien zijn er inspirerende stellingen die als uitgangspunt voor bijvoorbeeld een spreekbeurt kunnen gelden:

‘Belasting is diefstal’: de Libertarische Partij

(Huur)wetten vaak contraproductief

Logica van een kind: minimum- en maximumprijzen

Een goed kinderboek is ook voor volwassenen interessant, dat geldt ook voor websites. Ook voor volwassenen is er genoeg op deze website te ontdekken, oproepen tot nivellering van toeristen in Amsterdam bijvoorbeeld, of een strijd tegen de tram. Kortom, een aanrader.

5 REACTIES

  1. Ik vind de vormgeving van die website niet echt iets voor kinderen. Zelfs voor volwassenen is het saai. En die medinges (anoniem) die zit te mauwen over de trams vind ik niet inspirerend maar een zeurpiet. Laat die maar met ideeën komen. Trams 19e eeuwse oude meuk? Prima. Vertel dan maar ook wat het 21e eeuwse vervoer moet zijn voor de mensenmassa – zonder 100 miljoen euro subsidie per jaar.

    Enfin. Elk geluid tegen de linkse indoctrinatie op scholen is welkom. Gelukkig zijn de scholieren ook niet dom en hebben vaak genoeg wat terug te zeggen op die linkse juffen (zijn er nog mannen werkzaam in het onderwijs?). In mijn tijd had je ook nog een paar ‘rechtse’ leraren maar die waren toen al zeldzaam.

Comments are closed.