De grote H.L. Mencken, een klassiek liberaal toen die nog bestonden, schreef ooit: ‘Het hele doel van de politiek is om de bevolking gealarmeerd en angstig te houden door een eindeloze reeks van bedreigingen, de meesten van hen denkbeeldig.’ De Westerse wereld is in een staat van paniek die nooit eerder is gezien, buiten de fantasievolle scripts van Hollywood. Een nieuw “super” virus, het Coronavirus, wordt non-stop gehyped door onze door de staat gecontroleerde media als de nieuwe builenpest. De angstporno die uit onze televisies komt, is meedogenloos en schier oneindig.

Proberen kalm en rationeel over dit onderwerp te schrijven en praten is erg moeilijk. Hysterische shoppers hebben in veel winkels de schappen schoongeveegd. Wc-papier wordt om wat voor reden dan ook door veel mensen opgepot. Ik heb gedaan wat ik kon, met mijn eigen beperkte platform. Ik heb gasten gehad zoals de ervaren medische fraude-expert Jon Rappoport en Dr. Steven Hotze, in mijn radioshow ‘I Protest’. De meeste luisteraars, en de meeste van mijn contacten op sociale media, lijken het erover eens te zijn dat dit geval enorm overdreven wordt. Sommigen zijn het eens met mijn groeiende vermoeden dat het in feite een hoax is.

Zelfs gevestigde stemmen als Dr. Drew Pinsky en Dr. Oz proberen de rede te herstellen. Pinsky merkte op: “In een slecht griepseizoen vallen er 80.000 doden, we hebben dit jaar ongeveer 18.000 doden door griep, we hebben er honderd door corona. Waar moet u zich zorgen over maken? Griep of Corona? Honderd versus 18.000? Het is geen strikvraag … Waar ik een probleem mee heb, is de paniek en het feit dat bedrijven worden vernietigd en dat het leven van mensen in gevaar wordt gebracht. Niet door het virus maar door de paniek en de maatregelen. De paniek moet stoppen. En de pers, ze moeten op de een of andere manier verantwoordelijk worden gehouden omdat ze mensen pijn doen. ”

Zowel Jon Rappoport als Dr. Wolfgang Wodarg stellen de vragen die wij allemaal zouden moeten stellen. Hoe werd deze specifieke stam van het Coronavirus- COVID-19 precies geïdentificeerd? Rappoport beweert dat “vermoedelijke” gevallen van het virus samen met feitelijke gevallen worden samengevoegd. Dus de gerapporteerde cijfers in een dergelijk scenario zijn op zijn zachtst gezegd onbetrouwbaar. Maar misschien is het erger dan dat. Iemand op Twitter beweert te hebben gesproken met de CDC, die toegaf dat er geen huidige test is voor COVID-19. Als die opmerkelijke bewering waar is, hoe wordt dan precies vastgesteld dat mensen het hebben? Is elk geval “vermoedelijk”?

Het wonder is eigenlijk dat de media deze cijfers, die verbleken in vergelijking met sterfgevallen als gevolg van de gewone griep elk jaar, blijven uitdragen en dezelfde paniekerige reactie van het publiek blijven ontvangen. Wanneer beginnen mensen dit in twijfel te trekken? Waarom wordt het land in feite gesloten vanwege iets dat lang niet zo gevaarlijk lijkt als de normale, niet-supergriep?

Deze stringente maatregelen zijn inconsistent en tarten het gezond verstand. Wat is het verschil tussen een grote menigte die een balspel of een concert bijwoont en een grote menigte in winkels en winkelcentra? Om nog maar te zwijgen over de economische kosten voor al die bedrijven. De aandelenmarkt stort in en reageert niet zoals gewoonlijk op schijnbaar goed nieuws zoals olieprijsdalingen en renteverlagingen. De conclusie is onontkoombaar dat de gebruikelijke duivelse verdachten de koop en verkoop manipuleren om uiteindelijk naar binnen te duiken en de karkassen te verslinden.

Het konijnenhol gaat hier, zoals altijd, heel diep. Bill Gates, de vertegenwoordiger van de zielloze eugenetici die al heel lang onze wereld besturen, fantaseerde ademloos over 33 miljoen die stierven aan deze pandemie. Zijn keuze voor het getal 33 ging niet onopgemerkt voorbij aan conspiracykringen die de betekenis ervan in vrijmetselaars- en occulte kringen begrijpen. Newt Gingrich, in quarantaine geplaatst in Italië, waarschuwde plechtig dat “Amerika nu moet handelen en groots moet optreden”. Hoeveel “groter” onze leiders zouden moeten reageren op een “pandemie” die minder dan 100 mensen heeft gedood, is iets waar de bange massa eens over na moet denken.

Dan is er de constante voorspelbare media reactie op de lage cijfers tot nu toe, dat dit “super” -virus niet kan worden gestopt en dat het erger zal worden. Veel slechter. Mediakanalen, die op onverantwoorde wijze de angst hebben opgewekt, hebben het lef om artikelen te publiceren met koppen als: “5 redenen waarom coronavirus veel erger is dan u ertoe bent gebracht te geloven.” Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, verklaarde: “De zaken zullen erger worden dan ze nu zijn. “Gebaseerd op de voortgang tot nu toe, zijn deze gevoelens gewoon niet gerechtvaardigd. Praten ze over het virus of over het hardhandig optreden van de regering dat steeds erger wordt?

Er wordt ons verteld dat dit ‘super’-virus onvoorstelbaar besmettelijk is, wat zal leiden tot een angstaanjagend snelle verspreiding over de hele wereld. Donald Trump, een bijna 74-jarige man met overgewicht, werd gefilmd terwijl hij handen schudde met een Braziliaanse functionaris die positief was getest op het coronavirus. Vervolgens zou worden gemeld dat Trump nadien negatief testte. Zou een “super” -bug niet vrij gemakkelijk een kwetsbaar doelwit van de leeftijd van Trump kunnen infecteren?

“Samenzweringstheoretici” hebben online plezier door mensen te vragen of ze iemand kennen die deze dodelijke ziekte heeft. Afgaande op de reacties lijkt het erop dat het virus niemand in de samenzweringswereld heeft getroffen. Ondertussen zouden de vrouwen van Justin Trudeau en de premier van Spanje positief zijn getest. En Tom “Oswald deed het” Hanks, van alle mensen, werd de eerste beroemdheid die positief testte. We kunnen erop rekenen dat Tom iedereen aanspoort om alle bevelen op te volgen.

Met de ongekende reactie op wat tot nu toe veel minder gevaarlijk was dan de gewone griep, zouden we ons moeten afvragen waarom? Wat is hier de reden voor? Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een andere manier om de overblijfselen van onze burgerlijke vrijheden te vertrappen, onder het mom van ‘vechten om ons gezond te houden’. We weten dat ze niet om onze gezondheid geven. Ze geven er wel veel om ons te controleren en over ons te heersen. Als dit een test is om te zien hoe mensen reageren op een staat van beleg dan moeten onze leiders opgetogen zijn.

Landen sluiten hun grenzen en horeca, bioscopen en openbare gebouwen worden gesloten. Steden en gemeenschappen over de hele wereld worden in quarantaine geplaatst. De hysterie in de VS is even historisch als de overreactie in Europa. Ondertussen heeft niemand uitgelegd waarom er weinig of geen gevallen zijn van het Coronavirus in Afrika, India of Zuid-Amerika. Misschien de hitte? En hoe zit het dan met Rusland? Vrijwel niets daar. Weigerde Vladimir Poetin, zoals zo vaak, om het spelletje mee te spelen?

Erop wijzend dat de helft van de sterfgevallen in Amerika afkomstig was uit hetzelfde verpleeghuis en dat de overledenen grotendeels bejaard waren, met onderliggende aandoeningen, heeft weinig gedaan om een ​​doodsbange bevolking te kalmeren.

In Nederland zijn er nu blijkbaar 43 doden gevallen volgens de uiterst betrouwbare bron Nu.nl. Bekijk hier het aantal doden door de anonieme – blijkbaar niet mediagenieke en politiek bruikbare – griepgolven van de voorgaande jaren.

Bron: Keeping it unreal

27 REACTIES

 1. Gecheckt: er zijn momenteel GEEN vluchten van Düsseldorf (mijn vaste luchthaven) naar Moskou. Maar er zijn wél vluchten van Amsterdam naar Moskou.

 2. ‘En hoe zit het dan met Rusland?’

  Ook daar enige corona-angst en hier en daar mondkapjes op straat, maar niet zo krankzinnig, hysterisch angst en paniek zaaiend als in westerse landen. Ze vragen zich daar vooral af wat 1e wereld landen met al dat wc-papier doen. En: ‘geheim vaccin uit Novosibirsk, uitvoerig getest, 100% genezing, 1.000 roebel’ (12 euro) – fake dus.

 3. In the suite, on the news
  Everybody dog food
  Bang bang, shot dead
  Everybody’s gone mad
  All I want to say is that
  They don’t really care about us

 4. Helder artikel en zeker de moeite waard om breed over het internet te verspreiden.

 5. Angst en paniekfilm: https://www.youtube.com/watch?v=o_cImRzKXOs&amp=&feature=youtu.be

  Quote RIVM:

  ‘In de winter van (2017/2018) was de sterfte 15 weken lang verhoogd (week 51 2017 t/m 14 2018). De verhoogde sterfte viel samen met de griepepidemie die plaatsvond van week 50 2017 tot en met week 15 2018. De oversterfte tijdens de 18 weken griepepidemie werd geschat op 9.444 (8.885 voor de gehele winter periode van week 40 t/m 20). Hiermee was de oversterfte het hoogst ooit gemeten sinds het begin van de monitoring in 2009. De oversterfte betrof voornamelijk mensen van 75 jaar en ouder, maar er waren ook enkele weken waarin de sterfte verhoogd was in mensen tussen de 55-64 jaar en 65-74 jaar.

  Bron + grafiek: https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland

 6. Las: Supermarkten willen verbod op cash. Tijdelijk of permanent? Hopelijk gaan de supermarkten niet failliet, zou dat namelijk ‘heel erg’ vinden als we in de cashloze maatschappij het moeten stellen met staatssupermarkten en de vrije jongens niet meer kunnen ondernemen. Staatswinkels, hmm, voormalige USSR? Voor het vrije ondernemerschap in de toekomst dan maar naar het nieuwe Rusland?

  De supermarkten vragen om hun eigen toekomstige ondergang in een totalitaire staat? be careful what you wish for, it might just come true”

  • “Las: Supermarkten willen verbod op cash.”

   Dat en vele andere zaken, die we door de jaren heen op de ‘complotsites’ hebben gelezen, worden zogenaamd onder druk vloeibaar:

   – Het verbod samen te komen in de horeca. Dat past in het streven om middels hoge lasten en bijvoorbeeld de wet “Bibob” het aantal vergaderplaatsen voor de gewone bevolking terug te dringen.
   – De bevolking zo gek te krijgen vaccins te accepteren.
   – Van pintransacties naar ‘contactloos’ betalen.
   – Aanpak van het vrije autoverkeer. Dit had nooit zo mogen groeien volgens de machtselite, getuige het feit dat men het bijvoorbeeld bij kwijtschelding en bijstandsaanvragen nog altijd als luxeproduct ziet, terwijl dat voor het veel nieuwere internet niet het geval is.
   – Het zonder ook maar enig debat beschikbaar stellen van 90 miljard door onze eigen regering en 750 miljard door Christine Lagarde der ECB. Ze had al eerder Nederland op de kop gegeven, dat het te weinig leende. Schrikbarend is ook, dat ze gezegd heeft, dat er geen limiet aan de lening is. Ongebreideld geld en geen productie; dat kan alleen maar tot hyperinflatie leiden.
   – Door het staken van vervoer en productie, zal ‘het klimaat’ ook positief beïnvloed worden. Hoewel het nu op de achtergrond raakt, zal straks de Coronacrisis ongetwijfeld laten zien.
   – Obsessie met mensen in uitkeringen krijgen. Niet omdat men graag mensen van een basisinkomen voorziet, maar opdat je ze dan te werk kunt stellen, zoals je al ziet bij de bijstand. De politiek heeft jaren geleden al eens aangegeven, dat ze het liefst zien, dat de belastingdienst de loonbetaling overneemt.

   • ‘Ongebreideld geld en geen productie; dat kan alleen maar tot hyperinflatie leiden.’

    Productie verplicht stil leggen + enorme geldcreatie = stijgende prijzen. Dat is het idee. Maar gaat het werken? En hebben ze dit allemaal op touw gezet om inflatie te creëren?

   • Klopt. Ik sprak nog een politicus; hij had zich voor de zekerheid laten nakijken door de psychiater. De psychiater vond niets.

 7. ’Maandag had Robert nog lichte koorts, een week later is hij overleden’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2120199328/maandag-had-robert-nog-lichte-koorts-een-week-later-is-hij-overleden

  Achter betaalmuur.

  Ik had zondagavond, nu ruim een week geleden, lichte verhoging. ’s Nachts kreeg ik koorts. De volgende dag was ik ziek, met corona-verschijnselen. Nu zijn we ruim een week verder en de griep is nog steeds niet helemaal weg. Vraagje: ga ik binnenkort dood? Het artikel van de Telegraaf duidt daar wel op: koorts, een week later: dood.

  • Virologen blinken in het algemeen niet uit door kennis van zaken, heb ik vastgesteld. Ze zijn wel goed in het dragen van witte jassen, het maken van powerpoints en interessant wauwelen met een hete aardappel in de keel. Deze academici van uitzonderlijke snit, geniaal als ze zijn, hebben niet door dat het werken met niet geijkte procedures (om maar één issue te noemen) leidt tot op drijfzand gebaseerde conclusies die meer levens vernietigen dan welk virus, reëel dan wel virtueel, ooit zou kunnen vernietigen. Jan en alleman moet met geijkte apparatuur werken; zoals pompstations, bedrijven met een fatsoenlijk QMS, de polizei met hun flitsers, ga zo maar door. Maar virologen ? Ben je gek. Natte vinger werk is genoeg. Een natte vinger en een witte jas.

   En dan komt zo’n kutjanus vertellen dat je kinderen niet meer buiten moet laten spelen ?!? Randdebiel.

 8. Nederland, ca. 17.400.000 inwoners. Gemiddelde sterfteleeftijd: 81,75.

  17.400.000 / 81,75 = gemiddeld 212.844 doden per jaar. /365 = gemiddeld 583 per dag.

 9. Hier op Fuerteventura is het leger op straat actief met controleposten. Verbaast mij niet, deze waren al ver voor de uitbraak actief aan het oefenen en waren paraat, iets wat ik eerder in dergelijke omvang niet heb gezien.

Comments are closed.