6 REACTIES

 1. Als ik dit zie zijn we heel erg alleen,
  Kan het nóg erger? Ja, het kan nog erger en het wordt steeds lachwekkender, anderhalve meter maatjes, het is toch niet te hopen dat deze beschaving ooit opgegraven wordt.

  LEIDEN – ‘Houden jullie ook een beetje afstand meiden? Super!’ Dat soort kreten hoort winkelend publiek in de Haarlemmerstraat in Leiden tegenwoordig tijdens het shoppen. ‘Anderhalve meter-maatjes’ worden daar ingezet om mensen bewust te maken van de drukte.

  (Bron) https://www.omroepwest.nl/nieuws/4049791/Anderhalve-meter-maatjes-herinneren-winkelend-publiek-Leiden-aan-coronamaatregelen

 2. Larken Rose is duidelijk geen Nederlander en de Amerikaanse burgers hebben in doorsnee genoeg vuurkracht in huis, de Nederlanders watjes en de kracht van de sociaal en cultuur romanticus die met een klap van de vlakke hand in het gezicht al door de knieën gaan. Wij hebben politieke correctheid en goed afgerichte slaven die volgens de regels leve….lijden van “brood en spelen” en “wiens brood men eet, diens woord men spreekt” en “knikken en buigen voor de broodheren”. Nederland is een sociale dwangstaat waarbij slaven zijn opgevoed met afhankelijk zijn van de staat en zijn daarmee monddood gemaakt en afgericht om niet te vechten tegen de hand die voedt. En het kan nog erger: Nederlanders staan erom bekend één van de meest grote landverraders te zijn. Zo erg, dat zelfs de andere culturen in Nederland er mee zijn besmet en ook de kont dichtknijpen als het precaire wordt.

  De volgende opmerking is geen oproep tot geweld, maar als ik zie dat een aantal watjes van boa’s of helden op sokken agentjes van kinderen een paar geschikte tikken op hun muil krijgen of worden uitgekafferd, dan is er misschien nog hoop dat Nederland in opstand komt en zich meer zullen verdedigen tegen het grootste probleem in de wereld wat kan leiden tot grote rllende en de dood, namelijk politici en overheid.

  Maar misschien keert de wal het schip, er woedt namelijk een veenbrand in de wereld en komt er binnenkort een officiële WOIII. Is -voor iedereen-, ook voor de jokers en clowns in de politiek, het probleem opgelost. Massaslachting is dan het nieuwe normaal!…

  • Denk nu ook waarom de hetze tegen die hard motorclubs, die bij wet met overheidsgeweld zijn plat gelegd en gedemoniseerd. Dat zijn namelijk de enige groepen kerels met ballen die zich met georganiseerd geweld kunnen en zullen verzetten tegen de corrupte en criminele dwangstaat en het politieke gespuis.

   Hopelijk mag ik nog meemaken dat het politieke gespuis over de kling wordt gejaagd, ik wil de angst in hun ogen zien, dezelfde angst als die van de mensen die zij over de kling hebben gejaagd. Geen medelijden, geen clementie, geen vergeving, maar gepast geweld om de vrede en vrijheid te herstellen!

   • Corr…Denk nu ook te weten waarom de hetze tegen die hard motorclubs…

    Als binnenkort de lockdown wordt versoepeld en de slavenkleuters weer wat ruimte krijgen van hun meesters, dan zullen hele volksstammen aan bruikbare geschiften natuurlijk hun vergevingsgezindheid tonen en braaf weer stemmen op het politieke kartel en zich daarna weer gewillig voor 4 jaar van achteren diep met zand aan de staatsJoris laten nemen, zonder vaseline en gortdroog. Same as it ever was.

    Amerikanen hebben tenminste ballen, Nederlanders zijn castraten.

    https://youtu.be/hTv1O9oBaXQ

    De farmaceutische maffia en de fascistische-communistische controle-staat zijn in ieder geval klaar met fase 1. Daarna fase 2 enz. en gaan net zolang door met de covid-19 zwendel tot het doel is bereikt en afhankelijk van leeftijd of validiteit de mens ziek, zwak of dood is gespoten. Met het ietwat gezondere slavendeel verder gaand met een chip in het lijf en groot aantal bijbehorende beperkingen allerlei aard.

    Alles ligt op koers voor de cabal en de mens viert verder met brood en spelen en ziet niet meer de zorgen van gisteren of van morgen. We leven nu en willen feest!!! Jahoepie!…

 3. Een laatste reactie op deze. Maar ik verdenk overheden en de schaduwmachten ervan dat zij misschien via voedsel of drinkwater of andere wijze ervoor zorgen dat wij op de één of andere manier hormoonverlagende middelen binnenkrijgen. Als ik zie en ook ervaar in de omgeving hoe willoos, slap, lusteloos, laf, bang en lethargisch braaf het doorsnee schaap is geworden en burgers op zombie zombies lijken en daarbij alles zonder morren of protest ondergaan en de driften zijn vervlogen alsof ze allen als eindfase-bejaarden vooraan in de kerk zitten, dan moet er op één of andere manier toch iets zijn waardoor de slaven zo allerverschrikkelijkst lege en slappe zakken zijn geworden. Er is onder de mensheid in NL gewoon geen vuur en power meer. Of zit het hormoonverlagend middel simpel verwerkt in drugs&pillen of in de farmaceutische troep?

  Heb zelfs al diverse mensen in mijn directe omgeving gesproken die als zelfstandig-ondernemers de hele business naar de haaien zien gaan door de illegale lockdown en daar stoïcijns en heel gelaten onder blijven en geen enkele gezonde reactie vertonen van boosheid of frustratie.

  Verbijstering en knallende boosheid alom, maar ik ben dan ook geboren onder een vuurteken.

 4. “Heb zelfs al diverse mensen in mijn directe omgeving gesproken die als zelfstandig-ondernemers de hele business naar de haaien zien gaan door de illegale lockdown en daar stoïcijns en heel gelaten onder blijven en geen enkele gezonde reactie vertonen van boosheid of frustratie.” Ook dezen zullen er na 40-50 jaar staatsindoctrinatie wel vanuit gaan dat de overheid ze als puntje bij plaatje komt wel zal redden. Het Harde Wakker Worden zal zijn dat dus niet meer gaat gebeuren, simpelweg omdat diezelfde overheid daar voor gekozen heeft. Al dan niet in opdracht van … Deze crisis zal de mensen (helaas waarschijnlijk te laat) leren dat de overheid er NIET voor jou(w geluk) is en als je niet voor JEZELF kiest, niemand anders dat zal doen.

Comments are closed.