5 REACTIES

 1. Liberland al 5 jaar een dictatuur olv zwendelaar Vit die met mooie praatjes langs alle libertarische borrels afgaat om donaties te vangen die hij in eigen zak steekt. Zodra je kritiek op hem hebt of over verkiezingen in Liberland begint word je door hem weggepest of zwart gemaak met leugens en laster.
  Het is een heel dubieus mannetje en dat Liberland zal onder zijn leiding nooit van de grond komen. Die beelden die je ziet van die ‘opportunity zone’ is een project van de burgemeester van Apatin. De enige connectie is dat hij de naam Liberland er op geplakt heeft, voor de rest kun je er op rekenen dat de Servische en/of Kroatische belastingdienst op ten duur bij je op bezoek kom om te innen. Trap er niet in.

  • Bedankt voor de aanvulling. Ik was Liberland bijna vergeten. Als je de blogs en video’s van Jeff Berwick niet meer volgt dan mis je ook dit soort nieuws. Eigenlijk mis ik het niet. Wel jammer als dit ‘land’ alweer mislukt is voordat het goed en wel begonnen is.

 2. Ik ben betrokken geweest bij het project, maar weggegaan nadat ik opmerkte hoe ongelofelijk mensonterend de vrijwilligers werden behandeld door de president. Ik heb een volwassen man zien huilen. Vit is en blijft een politicus, vergeet dat nooit.

  • Vit heeft zelfs van een van de top 5 investeerders al zijn opgebouwde liberland credits afgenomen nadat hij zichzelf ot rechter en jury had gekroond. De liberland credits waren gekoppeld aan de hoeveelheid geld dat iemand er in had gestoken. Vervolgens had hij allemaal valse beschuldigingen over de persoon in kwestie rondgestrooid (dat hij aids had en hem wilde vermoorden etc) waar niks van waar was.
   Die Vit is niet eens een libertarier maar gewoon een charlatan van het eerste uur.

Comments are closed.