Kent u de campagne ‘Tolerance Unlimited’ nog? Compleet idioot natuurlijk.  Er zijn grenzen  aan tolerantie. Probeer de subsidie van parasieten maar eens stop te zetten en plotseling begrijpen ze dat. Ik moest daaraan denken in het kader van wat ik nu geacht word allemaal te moeten slikken voor een aantal bange schijterds die vadertje Staat vragen mij op te sluiten in mijn eigen huis. Ik ben het een beetje beu dus deze boodschap ik gericht aan die dwingelanden.  MIJN rechten houden niet op waar JOUW gevoelens beginnen. 

Als je thuis wilt blijven, blijf dan thuis. Dat is je recht. Als je een masker wilt dragen, draag dan een masker. Dat is je recht. Als je grote drukte wilt vermijden, doe het. Dat is je recht. Maar IK ben niet verplicht om voor JOU in armoede af te dalen. Ik hoef me niet te onthouden van menselijk contact. Ik weiger deel te nemen aan het “nieuwe normaal” waarin we als legbatterij kippen met elkaar om moeten gaan totdat er over 18 maanden een onveilig, niet-getest vaccin is. Ik weiger een vaccin te krijgen om anderen zich veiliger te laten voelen.  Als je ervan overtuigd bent dat het vaccin veilig en effectief is, neem het. Zo tolerant ben ik heus wel. 

Sommigen van jullie laten angst en beleid zonder wetenschappelijke basis toe om het land waarin je leeft te vernietigen en andermans leven te ruïneren. We hebben het recht om risico’s te nemen. Het leven zit vol met bacteriën en virussen.  Of spookrijders. Of kanker. Of vliegtuigongelukken etc.  En als je bang bent dat de ziekenhuizen overvol raken, vraag je dan eerst eens af wie er ‘zorg draagt voor de zorg’.  De overheid die zoals gewoonlijk alles verziekt.  Als je mij niet meer met GEWELD (aka wetgeving) verplicht om zo’n systeem te tolereren, dan pas heb JIJ het recht om met MIJ te praten over hoe we VRIJWILLIG met elkaar omgaan ten tijde van een pandemie.  Een echte pandemie dan, niet deze hoax die qua fatality rate in de buurt lijkt te zitten van de griep. 


Het grootste risico voor menselijk leven is nog steeds de Staat.  Met 260 miljoen doden op haar geweten in de 20e eeuw.  Oorlogen niet meegerekend.  Als elk leven echt telde – zoals onze heersers ons voorhouden als excuus om ons huisarrest te geven –  dan hadden we de Staat allang afgeschaft en ons achteraf misselijk en beschaamd gevoeld dat we dat niet veel eerder gedaan hadden.  Onze tolerantie voor de Staat lijkt echt unlimited. 

Wanneer het ‘nieuwe normaal’ gevuld is met honger, depressie, zelfmoord, kindermishandeling, huiselijk geweld, gevangenisstraf, spionage door de overheid en pure wanhoop, zal het virus krijgen aantrekkelijker zijn dan leven in de wereld die JIJ mede hebt gecreëerd. 


Je denkt dat ik niet om mensenlevens geef als ik dit zeg? Ik draai het om:

-JIJ geeft niet om de mensen die zichzelf uit hopeloosheid zullen doden.

-JIJ geeft niet om kleine bedrijven die hun deuren (hun levenswerk!) permanent zullen sluiten.

-JIJ geeft niet om de kinderen / vrouwen / mannen die het slachtoffer zullen worden van huiselijk geweld.

– Het maakt JOU niet uit dat mensen hun hypotheek niet kunnen betalen.

-JIJ geeft er niet om dat rekeningen nu onbetaald blijven door gezinnen zonder inkomen.

-JIJ geeft niet om de mensen die aan de drugs gaan en terugvallen in alcoholisme.

-JIJ geeft niet om mensen in de derde wereld die zullen verhongeren door de corona reactie.

-JIJ geeft er niet om dat de economie om ons heen instort.

-JIJ geeft niet om de geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen.


Een terminale patiënt die op deze manier afscheid moet nemen van zijn vrouw. Waar halen die bruikbare idioten het recht en het *(&$(&^$  lef vandaan.  Waarom zou wij dat moeten tolereren? Dus vertel me niet dat ik niet om levens geef. Ik geef om de situatie in zijn geheel.

Maar jij geeft daar niets om, dus: JIJ blijft thuis. JIJ draagt ​​een masker. JIJ leeft in angst.

En ik doe dat niet.  Dat is mijn goed recht dus dat heb je maar te tolereren.  

Hijseenberg, Mei 2020 

h/t  Tucker Carlson.

20 REACTIES

 1. Goed gezegd. Zo denk ik er ook over. De afgelopen dagen heb ik de nodige mensen gezien en gesproken. Mijn werk gedaan en andere dingen. Binnen 1,5 meter. Gewoon omdat het nodig was. Val ik hierdoor volgende week dood neer? Mijn eigen schuld. Maar ik denk dat er niet ernstigs zal gebeuren.

  Inderdaad, weg met die zwakzinnige controle-freaks en hun regels die bewezen niet werken. Laat ze zelf maar binnen blijven en zich trakteren op een Spuitje van Bill (Gates) ©™

 2. Sterk en vol vuur geschreven. Zo moeten we het de angsthazen zonder ballen en de bruikbare geschiften het onder de neus wrijven. Of het helpt is vers 2, maar het lucht wel enorm op en heb je gelijk wat minder slap lullende opvreters over de drempel.

  Op de hooikar met de politiek en fakkel ze af, weg met de Ollongren halfzuster van Bea, de Jonge kwartje souteneurs op bordeelsluipers, de Rutte notoire volksverlakker Harlekijn, de kleffe Jetten jankerd, de hoeren van Babylon die hun ziel hebben verkocht en ons trachten uit te leveren aan de farmaceutische en chip industrie.

  https://www.msn.com/nl-nl/news/other/ollongren-onderbroken-e2-80-98stikstof-we-staan-in-de-fik-e2-80-99/vi-BB14wo4V

  Zal de laatste paar bruikbare geschiften die ik nog in mijn bestaan heb een link van dit geweldige artikel sturen. Zet ‘m op vrijsprekers, recht zo die gaat!!

 3. Ja dit is gewoon logisch geschreven, dit is normaal denken, zo denken er gelukkig al veel meer. Of het helpt? Denk het niet want minderheden zijn altijd in de meerderheid, de gillers en de klagers en dwingelanden maken hier de dienst uit omdat wij onszelf niet verlagen tot die praktijken.

 4. Verspreiden dit stuk mensen!
  ga ik zeker doen.

  Ik bedacht me nog dit: bewijslast hoort te liggen bij mensen die iets beweren. Mijn vrijheid wordt niet eens ingeperkt omdat ik een bedreiging zou zijn voor een ander, maar omdat ik MISSCHIEN een bedreiging ZOU KUNNEN ZIJN voor een ander. De overheid hoeft dus niet meer te bewijzen dat ik een bedreiging ben, maar neemt dit aan op grond van het feit dat er een virus heerst in het land.
  Het is zelfs nog erger, want de maatregelen gelden voor iedereen, dus ook voor mensen die kunnen AANTONEN dat ze geen corona hebben. Zij zouden het echter KUNNEN krijgen en vervolgens anderen KUNNEN besmetten en daarom wordt hun vrijheid ook ingeperkt.
  We zijn echt een nieuwe fase ingegaan, een stapsgewijze vergroting van staatsmacht.

 5. Over campagnes als “Tolerance Unlimited” gesproken, daar zit een verdienmodel achter.

  1. Zorg dat je wat goede relaties hebt bij de overheid.
  2. Dan richt je een stichting op. Die krijgt dan een paar ton of meer soepsidie. Daarvan moet je 20% besteden aan het doel, de resterende 80% mag je opmaken aan salaris, pandje aan de gracht, Tesla van de zaak, inspiratiereis naar Nieuw Zeeland, hoeren, feesten en andere leuke dingen.
  3. Na een jaar kom je tot de conclusie dat het doel niet bereikt is, de actie geen zak heeft opgeleverd.
  4. Dus gaat de stekker er uit en RIP stichting.
  5. Een paar maanden later begin je een nieuwe stichting en herhaal je wat ik hierboven beschreven heb.

  Dit hoorde ik ooit op een terras ergens, dus is het waar. Hoeveel zullen communicatiebureaus als ‘PPGH JWT’ (heet tegenwoordig anders) verdienen aan dit soort geintjes?

  • Overigens wil ik niet suggereren dat “Tolerance Unlimited” of “PPGH JWT” doen wat ik hierboven beschrijf. Over JWT ken ik wel een andere mooie roddel, ook op een terras gehoord, ja ja je hoort nog eens wat op zo’n terras. Maar dat is voor een andere keer…

 6. Voor 33 euro kan je 1000 keer A5 papier laten printen.

  Je kan zelf iets schrijven, tekst van internet overnemen of alleen wat links naar goede sites geven.

  Je zou er op kunnen zetten, zoiets als:

  ‘Verboden informatie op de volgende websites’,
  ‘Eerlijke informatie en interessante discussies’,
  ‘Hier vind je informatie die de NOS achter houdt’ of
  ‘Zie hier de dingen die je van FaceBook en YouTube niet mag zien’.

  Met daar onder links naar deze website en andere sites waarvan je denkt dat ze eerlijke informatie geven, zoals De Blauwe Tijger, Café Weltschmerz, zelfzorgcovid19, corona-nuchterheid, commonsensetv, ninefornews of Jensen.

  Die kan je binnen een week met 1 of 2 uurtjes per dag huis aan huis bezorgen en mensen bereiken die anders niet met deze informatie in aanraking zouden komen.

 7. Geweldig geschreven! Dit moet massaal gedeeld worden helemaal mee eens… Helaas heb ik geen sociaal media duhhh? Maar je heb gesproken voor mij vind het magistraal ??

 8. Geen speld tussen te krijgen. Heel goed verwoord!

  Ik ging een paar weken geleden mijn stapeltje Andere Krant ophalen en stak bij aankomst mijn hand uit om mezelf te introduceren. Kreeg met glimlach een hand terug. Dat was mijn eerste hand in weken en het voelde gewoon goed. Denk dat ik dat maar vaker ga doen. En als mensen weigeren dan is dat hun goed recht. Maar op die manier scheid je snel de normale mensen van hen die helaas in een psychose zitten. En wellicht opent het de ogen van mensen die dat oeroude ritueel toevallig aanschouwen. Iets van zien eten doet eten, maar dan anders.

  En mocht een al dan niet bewapende BOA mij daarvoor op de bon slingeren, dan zal ik die niet betalen. Sluit mij maar op. Ik wil de rechter wel eerst in de ogen kijken die mij voor het schudden van een hand achter de tralies gooit 🙂

  • @ Gerhard. De bekeuringen van boa’s voor corona maatregelen worden afgehandeld via een strafbeschikking. Een aanfluiting van de rechtstaat. Het OM veroordeelt dan buiten de rechter om. Is het bedrag van de strafbeschikking hoger van 100 euro dan heb je een strafblad. Een heleboel brave burgers kunnen hierdoor hun baan verliezen of niet in aanmerking komen voor de baan die ze willen. Het is te gek voor woorden dat het OM mensen zonder rechter aan een strafblad kan helpen. Er schijnen nu al meer dan tienduizend mensen een corona strafbeschikking gekregen te hebben. Ik weet niet wat de juiste juridische term is. Wellicht is het in verzet gaan oid. Dan krijg je alsnog je proces. En mag je daad door een rechter beoordeeld worden….

   NB: ik krijg een melding dat mijn mailtjes aan jou niet worden afgeleverd. Bij deze heb je toestemming om artikelen van mij over te nemen. Zal het ook aan andere auteurs vragen.

 9. Ik kan nergens een mail van je vinden, dus het klopt dat ik je mail niet ontvang. Heb je mijn voornaam (ger) apestaartje mijn achternaam al geprobeerd? Misschien heb ik op jullie contactformulier een vrymens.nl email adres opgegeven. Dat domein gebruik ik nog niet zo lang, dus wellicht zit daar een configuratie probleempje in. Daar wil ik uiteraard dan wel graag achter komen!

  Om op je commentaar in te gaan: als geëmigreerde pensionado is een strafblad niet direct een probleem 🙂

Comments are closed.