Home Van alles wat Nieuwe beelden arrestatie George Floyd

Nieuwe beelden arrestatie George Floyd

7

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de arrestatie van George Floyd die een heel wat genuanceerder beeld schetsen. Waarom zijn deze beelden niet eerder openbaar gemaakt? Al voordat de knie in de nek gelegd werd was George Floyd verward en riep hij dat hij moeite had met ademhalen:

Daarnaast is steeds duidelijker geworden dat George Floyd een gewelddadige crimineel was. Link: The largest of these suspects forced his way into the residence, placed a pistol against the complainant’s abdomen, and forced her into the living room area of the residence. George Floyd is tot 5 jaar celstraf veroordeeld voor een roofoverval bij het slachtoffer thuis.

7 REACTIES

 1. Dat Floyd een crimineel verleden had, was al bekend. Ik vermoed dat zijn criminele verleden een rol heeft gespeeld bij zijn arrestatie. Misschien hem zelfs wel noodlottig geworden is. Dat “voordat de knie in de nek gelegd werd George Floyd al verward was en riep hij dat hij moeite had met ademhalen” kan juridisch in het nadeel van de agent uitgelegd worden.

 2. Het is maar waar media en politiek de focus op willen leggen. Er gebeurt dagelijks zoveel onrecht in de wereld op camera. De trend van de laatste jaren is de blanke mensen als duivels portretteren.

  Dezelfde mensen die elke kleur en ras hebben opgenomen in hun samenleving, werk, opleiding en woning hebben gegund.

  Dezelfde mensen die jaarlijks miljoenen inzamelden voor arme mensen en gekleurde mensen die slachtoffer werden van een natuurramp. De grote TV shows bij buitenlandse rampen die miljoenen opbrachten ingezameld door blanke racisten. Diezelfden die storten aan Unicef en tal van andere organisaties om zo hun racisme te kunnen botvieren. Wie gelooft die onzin nog?

  En dan zijn er nog een hoop video’s die gewag maken van verschillende vrijmetselaars symbolen in de George Floyd saga. Tja… wat zei Shakespeare ook al weer over de wereld?

  White Lives Matter, Black Lives Matter Exposed! (de zwarte conservatieve tweeling):
  https://www.youtube.com/watch?v=H1toK3ODe9U

  Verdeel en heers, zo oud als de straat..

 3. Het eerste wat ik dacht was : “Jezus wat slecht geacteerd!¨

 4. Dat “voordat de knie in de nek gelegd werd George Floyd al verward was en riep hij dat hij moeite had met ademhalen” kan juridisch in het nadeel van de agent uitgelegd worden. De chronologie van de “events” maakt die uitleg zeer waarschijnlijk. Of Floyd zou ook overleden moeten zijn zonder dat die knie in zijn nek gelegd zou zijn.

 5. George Floyd, één van de vele niet interessante stinkende criminelen die dagelijks hun kostje/kistje verdienen over de rug van anderen (de evenknie van de overheid).

  Op de knieën(?) voor een crimineel en dan de vele gewelddadigheden door antifa en ander ‘net’ stinkvolk en de overuren draaiende gecontroleerde mainstream daarbij, het laat zien in welke deplorabele staat de wereld zich bevindt. We leven in een sinkhole.

Comments are closed.