UPDATE:  zie reacties hieronder, mogelijk fake of men was niet op zoek naar Herr Doctor.

 

14 REACTIES

 1. Nee, nee, dat zien jullie verkeer dat heet een: “transitie binnenval” ook wel “bodemberoering” genoemd”

 2. Waarschijnlijk zit het als volgt: De politie-inval. Er wonen meerdere mensen in het pand, ieder met een eigen ruimte met eigen toegangsdeur. Overal werd binnengetreden. De politie was duidelijk op zoek naar een persoon, maar mogelijk niet naar de vlogger.

  Artikel over de politie-inval:

  Das Polizeipräsidium Mittelfranken bestätigte am Freitag, dass es sich um einen echten Einsatz handelte. Dieser sei aber nicht gegen den Betreiber des Livestreams gerichtet gewesen, betonte eine Polizeisprecherin.

  https://www.rtl.de/cms/waehrend-livestream-polizei-stuermt-wohnung-von-youtuber-andreas-noack-4654218.html?fbclid=IwAR1kVXF1fDMO-Yj1IiDnrzOz95y1aU3fBfcUup4l2e-z9WyXZA3c6jOOZzs

  • Polizei: ‘Ihr nahme’
   Vlogger: ‘Andreas Noack’
   Polizei (ongeïnteresseerd): ‘Wie bitte?’

   Korte tijd later was te horen dat ook andere ruimten werden binnengetreden, met het nodige geschreeuw.

   Uit de beelden maak ik op dat de inval echt was, maar dat ze niet naar hem op zoek waren. Kortom: ze kwamen voor een ander persoon.

   • Na de inval was de vlogger te zien op een kanaal van nogal behaarde mensen, met name één behaarde man. Deze behaarde man maakte Noack uit voor leugenaar. Noack zou de inval in scene hebben gezet. Een uiterst gênante vertoning, te meer omdat Noack in eerdere filmpjes juist op het belang had gewezen van solidariteit om iets gedaan te krijgen inzake de Covid-crisis.

    Dat filmpje werd na een dag of zo verwijderd. De personen die betrokken waren bij die video kregen ruzie. De behaarde man zei: ‘Wij hebben ons vergist’. De anderen: ‘Hoezo ‘wij’? ‘Jij, zul je bedoelen’. Enz.

    Een beetje sektarische, radicaal linkse omgeving leek het me. Niet de beste vrienden voor Dr. Noack. Ik heb wat filmpjes van hem bekeken over holistische tandheelkunde, straling van zendmasten en het heft in eigen hand nemen inzake de covid-crisis – Noack: ‘Er is altijd een luik waardoor je kunt ontsnappen, altijd’.

    In de video van de inval hadden ze het over wonen in de metropool of in de natuur in stamverband, en angst.

   • Het was netjes en handig geweest als Noack zo snel mogelijk na de inval via hetzelfde kanaal had laten weten dat ze niet voor hem kwamen. Dat had een hoop angst kunnen voorkomen. Misschien wist hij niet wat er aan de hand was, misschien kon hij zijn eigen kanaal niet op. Hij wilde laten weten wat er was gebeurd via een kanaal van ‘vrienden’, alwaar hij werd uitgemaakt voor bedrieger en oplichter. Puinzooi dus.

    Het filmpje ging de hele wereld over, en als ze niet voor hem kwamen is dat gewoon slecht. Het veroorzaakt bij veel mensen angst.

    Angst verlaagt het IQ met wel 13 punten. We zitten in een uiterst complexe situatie, en dan heb je al je verstand nodig.

   • Wie profiteert van deze actie, welk doel werd bereikt? Antwoord: de angstzaaiers profiteren en hebben hun doel bereikt. En Noack kreeg natuurlijk meer bezoekers op zijn kanaal.

    Waarschijnlijk was het ‘toeval’ dat deze beelden live gingen, misschien ook niet. Wereldwijd kregen mensen in ieder geval beelden voorgeschoteld ‘wat er kan gebeuren als je vlogt’. Mogelijk werden er spinners opgezet, om mensen even extra angst aan te jagen.

 3. Agent provocateur niks aan de hand…doorlopen..spuitje halen..doorlopen..

  Kijk, ik hoorde via een anonieme bron dat er buiten 3 zilveren riksen zijn afgetikt waarna er geroepen werd…Ze zitten achter de boekenkast..dat verzin je toch niet…toch. Een andere anonieme bron had het over een wezenloos kijkend meisje die riep ..How dare you..wijzend op het niet dragen van mondkapjes door de agenten!
  http://www.npo.nl/sterrenjacht

  • @Vilseledd
   Tja, maakt niet uit, de originele video is wereldwijd gezien, verspreid door de alternatieve media, deze waarin wordt toegegeven dat het in scene gezet is zal niet viraal gaan in de alternatieve media. Ondertussen durven mensen amper protesteren vanwege deze video. Een smakeloze stunt van een “kunstenaar” of psychologie als wapen?

   Dit rare event doet me denken aan een heel bizarre droom die ik een tijd geleden had.

   In mijn droom rustte ik uit op een bankje tijdens een wandeling. naast mij zat een oude magere kerel met een lange grijze baard en vriendelijke maar doordringende ogen. We geraakten aan de babbel. Hoewel hij eerst heel intelligent leek, bleek hij knettergek, terwijl naar me toe boog zei hij:

   “Jongen, de hele wereld is een groot toneel. Alles is nep. Nepgeld, nepreligies, nepwetenschap, nepnieuws, nepeten, nepregering, nepoppositie, nepterreur, nepcriminaliteit, nepmedicatie, alles wordt in scene gezet door een wereldwijde geheime cult die al heel lang de wereld regeert. Ze zitten overal in de top, politiek, media, wetenschap, ambtenarij, lokale besturen, maar ook tussen de gewone mensen, ze kunnen je buurman zijn of je beste vriend. Ze maken geld uit het niets en kopen iedereen en alles op. Ze zetten dingen in scene om angst te generen om zo dingen naar hun hand te zetten.”
   Toen begon hij langzaam op te lossen in het niets. Ik hoorde zijn laatste zin nog echoën “angst is de sterkste motivator, trap er niet in jongen en zoek de waarheid.”
   Ik wou nog vragen wie hij was en waar hij vandaan kwam, maar hij was al verdwenen. Dan voelde ik plots een duw en werd wakker naast mijn bed. Ik was eruit gevallen. Ik heb de rest van de dag versuft rondgelopen, ik zag steeds die ogen nog voor me. Ik heb wel eerder wel eens vreemde lucide dromen gehad, waarbij ik dan uit mijn lichaam leek te treden en vervolgens kon vliegen over mijn buurt. Maar dit was toch de vreemdste droom die ik ooit had.

Comments are closed.