In Australië kregen 4 proefpersonen HIV na het vaccin van CSL Ltd. waarna de test stopte. In Zwitserland zijn alle Covid vaccins afgewezen als zijnde niet veilig genoeg. In Nederland zijn die gelukkig wel veilig (…). In het Verenigd Koninkrijk meldt de minister dat er geen Covid paspoort komt. En de Guardian meldt het volgende over het Pfizer / BioNTech-vaccin:

“Mensen met een voorgeschiedenis van ernstige allergische reacties mogen het Covid-vaccin niet krijgen, zei de regelgever voor geneesmiddelen, nadat twee NHS-medewerkers woensdag symptomen hadden ondervonden.”

The Guardian verwijst naar het Pfizer / BioNTech-vaccin, dat net is goedgekeurd in de VS:

“Het advies van de MHRA [UK Medicines and Healthcare products Regulatory Agency] stelt: ‘Elke persoon met een voorgeschiedenis van een significante allergische reactie op een vaccin, medicijn of voedsel (zoals een voorgeschiedenis van een anafylactoïde reactie of degenen die het advies hebben gekregen om een adrenaline-auto-injector) mogen het Pfizer / BioNtech-vaccin niet krijgen. Reanimatiefaciliteiten moeten te allen tijde beschikbaar zijn voor alle vaccinaties. Vaccinatie mag alleen worden uitgevoerd in faciliteiten waar reanimatiemaatregelen beschikbaar zijn ’. ”

Allereerst heeft een zeer groot aantal mensen een voorgeschiedenis van allergische reacties op een vaccin, medicijn of voedsel. Deze mensen mogen het vaccin automatisch niet gebruiken. Maar hoeveel mensen in het publiek zijn op de hoogte van deze beperking?

Ten tweede, met de haastige operatie om honderden miljoenen mensen te vaccineren, wie gelooft er eigenlijk dat op veel locaties waar prikken worden gegeven, de nodige reanimatieapparatuur bij de hand zal zijn? Dat is pure waanzin.

Daarnaast is het volgende nieuws van de Denver Post: “Documenten gepubliceerd door de twee [vaccin] bedrijven [Pfizer en BioNTech] toonden aan dat mensen met een geschiedenis van ernstige allergische reacties werden uitgesloten van het [klinische vaccin] onderzoek. Artsen werd geadviseerd om op dergelijke reacties te letten bij proefpersonen van wie voorheen niet bekend was dat ze ernstige allergieën hadden. ”

Met andere woorden, de klinische onderzoeken waren al vertekend, omdat ze mensen met een voorgeschiedenis van allergische reacties uitsloten. Daarom zagen de prestaties van het vaccin er veiliger uit. Daarom zou niemand ontdekken dat allergische reacties op het vaccin een GROOT gevaar vormen.

En NU, alsof het niets meer is dan een bijzaak, krijgen we: “Oh, trouwens, als mensen allergieën hebben, mogen ze het vaccin niet nemen.”

Ik heb geschreven over de inherente gevaren van de nieuwe experimentele RNA-technologie die bij dit COVID-vaccin wordt ingezet. De wereldbevolking is een enorme groep proefkonijnen. Eerdere pogingen om RNA-technologie te introduceren zijn mislukt omdat er ernstige auto-immuunreacties zijn opgetreden. Het lichaam valt zichzelf in feite aan.

Welke rationele persoon zou in de rij gaan staan voor een vaccin tegen een virus waarvan het virus niet eens geisoleerd is en waarvan de fabrikant iedere verantwoordelijkheid voor bijwerkingen van de hand heeft gewezen ?

Je moet je afvragen waarom sommige medische centra in Pittsburgh en Chicago het nieuwe COVID-vaccin niet verplicht stellen voor hun eigen gezondheidswerkers. Ze hebben die aankondiging gedaan op basis van afwachten. Ze weten dat het vaccin grote risico’s met zich meebrengt en de klinische onderzoeken waren verre van overtuigend.

Volgens WebMD lijden “meer dan 50 miljoen Amerikanen elk jaar aan allergieën.” 200.000 mensen komen naar de Eerste Hulp met voedselallergieën. 4-5% van de bevolking heeft voedselallergieën. Wie kan met zekerheid zeggen hoeveel Amerikanen, laten we zeggen, levensbedreigende anafylactische shock zouden ervaren door het COVID-vaccin?

En als het om medicijnen gaat, overweeg dan maar één type allergische reactie – op penicilline of antibiotica. Is het uitbreken van een uitslag ernstig genoeg om automatische vrijstelling van het COVID-vaccin te rechtvaardigen? Moet kortademigheid de norm zijn?

Tot slot waren de drie belangrijkste klinische onderzoeken met COVID-vaccins (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) bedoeld om niets meer te voorkomen dan een ‘mild geval van COVID-19’. Dat betekent hoesten, of koude rillingen en koorts.

Ernstige ziektegevallen? Ziekenhuisopname? Dood? Deze stonden niet op de radar van de klinische onderzoeken. Hoesten of koude rillingen en koorts genezen zichzelf op natuurlijke wijze. Daar heb je geen vaccin voor nodig.

Dus nogmaals, welk rationele persoon zou een COVID-vaccin nemen dat enkel nadelen kent ? Het onderdrukken en censureren van de (sociale) media van deze en andere onwelgevallige informatie duidt hierop: medische tirannie, medialeugens en roverheidsdictatuur.

Nagekomen bericht: ook mensen zonder allergieverleden kunnen problemen krijgen met het Pfizervaccin.

Bron: Jon Rappoport

29 REACTIES

 1. Ik heb begrepen dat hetgeen ze inspuiten zit verpakt in kleine vetbolletjes. Je zult dus vaak niet direct een reactie zien. Het zijn tijdbommetjes.

  • Ik heb het idee dat ze al decennia werken aan hetgeen ze in willen spuiten. Dat corona-gedoe is allemaal georganiseerd, inclusief paniek, corona-virussen zijn niets nieuws. En de oplossing is dus ‘Het Vaccin’. Iedereen moet met een mondkapje lopen en de winkels moeten dicht om te bewijzen dat er ‘echt iets is’.

   Wat is het Grote Plan? Gaat het om Het Vaccin, of gaat het om de financiële reset?

   Het valt natuurlijk niet uit te sluiten dat ze niet alleen bedrijven plat willen leggen, maar ook de beroepsbevolking. Dat komt dan vanwege de ‘bijwerkingen’, die ‘niet waren te zien aankomen’. Als ze niet de totale planeet van mensen willen ontdoen.

   Misschien loopt het met een sisser af, misschien zitten de vaccin-weigeraars volgend jaar kerst opgesloten in isolatiekampen.

   • Veel mensen lijken toch huiverig te staan tegenover het vaccin. Als het er maar genoeg zijn staat de overheid zwakker qua dwang, opsluiten etc. Daarnaast niet iedereen wordt tegelijkertijd gevaccineerd natuurlijk. Als dus inderdaad op behoorlijke schaal bijwerkingen optreden, op korte termijn, zal dat het vaccinatieprogramma ook verstoren.

 2. Gebeld met de GGD: ‘Ik heb Sars Cov 2 gehad in maart dit jaar. Ik ben twee weken ziek geweest en had daarna nog zes maanden een raar gevoel in mijn longen. Ik heb het stevig gehad, en het moet dus aan te tonen zijn, en mijn lichaam antistoffen heeft. Ik zou graag een officiële verklaring hebben waarin staat dat ik Sars Cov 2 gehad heb, dat antistoffen zijn aangetroffen, dan kunnen ze mij met rust laten’.

  GGD: ‘Nee die test doen we niet. En dat u het gehad heeft is geen 100% garantie op immuniteit. U moet gewoon een vaccin’

  • Geachte heer de Geit,

   Namens ons medisch team doe ik u de erkenning toekomen dat er in uw geval sprake is geweest van een Sars Cov2 besmetting. Door het uitprinten van deze tekst en die te tonen aan elke door u gewenste instantie die participeert in de staat Nederland zal u 100% immuniteit gegeven zijn.

   mvg Dokter Uit (alle titels bij redactie bekent)

   Ik heb ‘m zelf ook! Ik kan, wanneer gewenst, u ook van andere verre van wijs briefjes voorzien,…groeten.

   • Half Brabant heeft Sars Cov 2 gehad, en bij de rest was het afweersysteem zodanig dat ze niet eens ziek werden. De maatregelen zijn voor al die mensen totaal onzinnig. Sars Cov 2 is op veel plaatsen gewoon al uitgeraasd, er is groepsimmuniteit. En dat weten ze. Al die maatregelen hebben gewoon niets met ‘Het Virus’ te maken.

    Natuurlijk lopen er kwestbaren rond, maar die kunnen overal aan sterven.

    De dood loert op ons, van onze geboorte af. Hij probeert ons te pakken te krijgen, wij proberen er aan te ontsnappen. Wetende dat het tevergeefs is: uiteindelijk krijgt hij ons toch te pakken.

  • Geachte Geit,

   U veronderstelt iets te hebben gehad wat niet bestaat? U gelooft, naar ik aanneem, dan ook in de kerstman, de paashaas en de vrouw zonder hoofd?

   • Ik had griep met de symptomen van Sars Cov 2. En zoals je een boom herkent aan zijn blad herken je een ziekte aan de symptomen. Het was een vrij normale griep, als er geen heisa over was gemaakt was ik het al lang vergeten.

   • @Nico de Geit

    Dergelijke lichaamsreinigende griep heb ik meerdere keren in mijn leven gehad. Had ik ’t nu, in dit theater, was het corona geweest. Met geweld persen en meten in erin stampen, dan is nagenoeg alles opeens corona: kanker, ongeluk, moord of doodslag en simpel koudje enz. “corona!”.

 3. De claim dat Zwitserland de vaccins heeft afgekeurd klopt wellicht niet. Laatste dat ik las is dat de vaccins daar nog onderzocht worden op veiligheid . Dus niet afgekeurd, maar ook niet goedgekeurd. Wel hebben ze al miljoenen doses besteld.

 4. ¨Dus nogmaals, welk rationele persoon zou een COVID-vaccin nemen dat enkel nadelen kent ?¨ Het woord rationeel is toch geschrapt……….

 5. Ja ik denk toch dat het allemaal niet zoveel uitmaakt wie het vaccin maakt en wat erin zit en hoe het getest is.
  Want als je vertrouwen hebt in je eigen immuunsysteem dan is dat reden genoeg geen spuit te nemen met vreemde stoffen.
  Dat ik dan dat hele vaccin en de agenda die het vertegenwoordigt niet vertrouw doet er geeneens meer echt toe.

  Overigens heb ik onlangs een alternatieve therapie gevolgd.
  En die vrouw kon dus precies zien welke toxines waar zaten.
  En dat was dus heel veel restanten van oude vaccinaties.
  En metalen en schimmels.
  Dat schijnt dan allemaal goed samen te gaan.
  En vooral in je hersenen en bindweefsel gaat dat zitten.
  Want dat houdt kennelijk van een vettige substantie om op te slaan.
  Ik kom hier nog vanaf gelukkig maar het zou gewoon niet logisch zijn weer een vaccin te nemen waarvan je dan misschien de restanten dus niet kwijtraakt.
  Dus nee bedankt meneer de dokter. Maakt mij niet uit hoe lang u gestudeerd heeft.
  Maar geen injecties met vreemde stoffen meer voor mij.

  • Mee eens. En wat doe je om van het vergif af te komen, voor zover dat mogelijk is?

   • @Nico de Geit Dat is dus wel mogelijk. Het gaat erom dat elke cel en elk orgaan een eigen trilling heeft. Als er toxines zijn dan trilt dat orgaan anders dan gebruikelijk. En dat is te meten.
    Dat kan dus een virus of een bepaalde bacterie zijn. Maar ook bv metaal of narcose of resten van een vaccin. Ook is te meten blokkades in een natuurlijk systeem bv. zenuwstelsel.
    Ik heb geluk gehad dat ik een therapeut heb gevonden die dat handmatig meet.
    Waardoor je ook op diepere lagen veel specifieker kan meten.
    Dan gebruikt zij vervolgens wel een apparaat met goede frequenties / trillingen om het orgaan weer in eigen harmonie te brengen. En ga je vanzelf ontgiften. Het orgaan schud dan vanzelf toxines van zich af.
    Maar de meeste therapeuten laten dan ook die meting door het apparaat doen ipv handmatig en dan mis je kennelijk toch veel.
    Die therapie heet bioresonantie.
    Maar heeft weinig zin als je vol zit met straling. En soms hebben mensen zelfs spininversie. Dat kan je laten meten en behandelen voor weinig geld bij iemand die een wibronic heeft.

    Verder zie ik ontgiften als continue proces. U niet?
    En het begint m.i. met een goede PH want anders blijft je lichaam een fijne plaats voor indringers van welke soort dan ook.
    Dat kan met apple cider vinegar. Of baking soda. Of Alka producten.

    En net waar je last van hebt of vanaf wilt kan je veel dingen doen.
    Klei, bentoniet en vooral zeoliet staan bekend om het neutraliseren van zware metalen en schimmels. Die kapselen het in en nemen het mee. Dan kun je die uitgeleiding bv. helpen door chlorella of spirulina te gebruiken. Veel drinken. Of bv Jiaogulanthee of silica water zijn ook erg goed daarvoor. Heermoes trouwens ook.
    Zeoliet heb je ook in vloeibare vorm met hele fijne samenstelling waardoor dat ook in de hersenen zijn werk kan doen.
    Ook is natuurlijk iedereen aan te raden leverspoelingen te doen( Andreas Moritz) icm darmspoelingen. Want dat is wel het belangrijkste orgaan om te ontgiften.

    Ook leuk is het te kijken naar tincturen en kruiden. Bv kattenkruid en japanse duizendknoop. Sterk in ontgiften ook neurologisch. Japanse duizendknoop is bijna overal tegenop gewassen het is eigenlijk een een heel sterk onkruid.
    Zo kan ik nog wel even doorgaan maar er is echt veel mogelijk.

    Beter is het als ontgiften een continue proces is anders gaat het stapelen.
    En stel als mensen zeggen ik moet wel dat vaccin nemen. Dan zou ik gewoon nu al hoog inzetten op detox zodat je met een schoon lichaam dat vaccin kan ontvangen. En daarna kun je dan meteen heel gericht alleen op dat vaccin ontgiften. Omdat er dan geen stapeling is / meerdere lagen zijn waar aan gewerkt moet worden.
    Verder kun je schudoefeningen doen zoals ze dat in de tai chi qong doen. Dat gaat verklevingen van cellen tegen en maak me sterk dat het afvalstoffen een zetje geeft. Of gewoon op de trilplaat in de sportschool gaan staan.

    Verder heb ikzelf deze gemaakt, in het klein dan voor alleen mijn voeten en onderbenen.
    Kon het originele filmpje van de man die het had heeft bedacht niet meer vinden.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZGOzkO6VgFY
    Maar dan is dus de kunst dat je in een emmer een elektro magenetisch veld creeert waardoor nano uit je lichaam getrokken wordt.
    Die van mij reageerde wel iets op een kompas en op magneten maar de stroom is hier anders dan in amerika dus dan moet je wel een beetje een techneut zijn om het goed te laten werken.

    En verder natuurlijk elke dag een ijsbad danwel een ijskoude douche 🙂 Dat zet het immuun systeem en het survival instinct vol aan.

    En heeft u nog tips over detoxen?

   • Goh, had sergeant Rodriques jouw therapeut maar tijdig gevonden. Een beetje trillingen en hup hij was weer de oude. Helaas is het iets anders gelopen voor hem zoals je kunt zien https://youtu.be/EtHPTOJSnpk?t=4290

    Detoxen helpt misschien een beetje, maar als je gewoon een degelijke dossis toxische rommel binnenkrijgt helpt er niks. Als ik je cyanide toedien kan je therapeut je echt niet helpen. En aluminium en kwik in je brein krijgt hij er echt niet meer uit. Toegebrachte schade aan hersenen en zenuwen zijn niet om te keren. Dus er is maar één goede instelling. WEIGER elk vaccinproduct ongeacht de gebruikte chantagetechnieken.

   • Het schijnt dat vergif zich kan hechten aan stoffen die in bepaald voedsel zitten, allerlei zaden en noten, bladgroente, en op die manier kun je van dat vergif in je lichaam af komen. Maar goed voedsel is DUUR, en heel veel mensen hebben er gewoon het geld niet voor.

    Verder schijnt kraanwater niet goed te zijn: er zitten restanten van vergif in, bestrijdingsmiddelen, medicijnresten, essentiële stoffen zijn er uitgehaald. Mineraalwater in flessen is DUUR. Goed slapen en stress vermijden is natuurlijk ook belangrijk, maar ook dat is voor veel mensen niet weggelegd.

    Ik denk dat je bepaalde soorten vergif gewoon niet meer uit je lijf krijgt. Als je geluk hebt word je er oud mee, als je pech hebt maakt het je chronisch ziek.

   • @Dennis Niet iedereen kan goed wegkomen dat weet ik. Ik denk ook niet dat je met detox alles kunt zuiveren hoor. Maar je kunt je lichaam wel een beetje helpen toch?

    @Nico de Geit Dat zou maar zo kunnen met bepaalde soorten gif. Alhoewel mensen van stres ook goed ziek kunnen worden natuurlijk. Alles draait om balans nietwaar.

 6. Er is een simpele uitweg: er zijn voldoende restauranthouders, winkeliers, fysiotherapeuten, artsen etc die zich niet willen inenten. Tegen die mensen zou ik willen zeggen “Laat je dan ook niet vaccineren en stap in het ‘gat in de markt’ dat ontstaat.”

  Want, er zullen genoeg vaccin-weigeraars zijn die bij vaccin-dwang in bepaalde restaurants, winkels, etc geweigerd worden en er is dan geen betere reclame voor jouw vaccin-vrije bedrijf dan de slogan “Wij accepteren ook niet-gevaccineerden!”

  Als men de niet-gevaccineerden gaat uitsluiten, dan moeten de gevaccineerden ook uitgesloten worden van schadevergoeding ten gevolge van vaccinatieschade of overlijden! Ze kiezen er immers bewust voor om zich als gezonde mens zich te laten injecteren met een onbekende substantie aangemaakt door de Big Farma mafia met een lange geschiedenis van rechtszaken wegens crimineel gedrag. Dit alles gepromoot door politici die bewezen leugenaars zijn en een onbetrouwbare subjectieve massamedia die zwarte piet criminaliseren en de biologische basis van het bestaan, man en vrouw die kinderen krijgen, ontkennen en demoniseren. Terwijl ze LBTQ puschen en positief willen discrimineren op de hetrosexuele meerderheid.

  Ik ben de eerste die een vaccin-vrij restaurant gaat bezoeken!

  • Misschien moet je verplicht binnen blijven als je ‘Het Vaccin’ niet neemt. Kom je toch buiten de deur, dan word je mogelijk afgevoerd naar een isolatiekamp. Je mag daar pas uit als je je laat inspuiten. En anders sterf je daar.

   Kinderen worden uiteraard uit huis geplaatst. Die krijg je pas weer terug nadat je je hebt laten ‘vaccineren’.

   Hier en daar is te lezen dat ‘Het Vaccin’ niet verplicht wordt. Mondkapjes waren eerst ook niet verplicht. Even later: ‘Iedereen moet gevaccineerd worden’.

   Laten we hopen dat het met een sisser afloopt, dat mensen massaal weigeren. Maar als ik door de supermarkt loop en zie dat vrijwel iedereen een masker draagt geeft dat weinig hoop.

   Met leugens en angst in de markt gezet, met isolatie en uitsluiting opgedrongen. Er is iets heel erg mis met dat ‘Vaccin’.

 7. Op 21 december staat de Aarde op één lijn met Saturnus en Jupiter:

  https://www.planetary.org/articles/jupiter-and-saturn-great-conjunction-viewing-guide

  Ik heb het idee dat het gedoe waar we in zitten wordt veroorzaakt door passerende kometen of een ander gesternte. Wat het effect zal zijn als Aarde, Jupiter en Saturnus op één lijn staan durf ik niet te zeggen. Maar dat het effect heeft is algemeen bekend.

  Hoe lang gaat dit corona-vaccinatie-maatregelen-gedoe duren? Ik hou het op ca. 3,5 jaar.

 8. Misschien is het handig, om een vaste kop te maken met alle artikelen van o.a msm waar alles staat wat er mis gaat met het vaccin.

  Uiteraard printscreens.
  De eertste berichten zijn er al.

Comments are closed.