sorry, ik heb weinig tijd voor een serieus artikel

20 REACTIES

  • Het werkt dus voortreffelijk. De uiteindelijke werking is de bijwerking en daarmee vrij van bijwerkingen.
   Doet denken aan een ouderwets singeltje, waarbij de B-kant de hit blijkt.

 1. Voor zover ik heb begrepen zijn het Kruidvat en Etos dagelijks open.

  “…Kruidvat is een keten van drogisterijen in Nederland, België en Frankrijk. De voormalige Kruidvat Holding is eigendom van de Hongkong-Chinese detailhandelsdivisie A.S. Watson Group van Hutchison Whampoa Limited (HWL), dat weer voor bijna 50% eigendom is van Cheung Kong (Holdings)….”

  “…Etos Nederlandse keten van drogisterijen die onderdeel is van Ahold Delhaize….”

  Twee spelers die nog open ‘mogen’ zijn?

  • Peter De set up is real. We worden allemaal enemy of the state. Domestic terrorist. En de test moet voortaan anaal. Dat had Styxx ook al gezegd. En dubbele mondkapjes. Op forums tref je je overheid. Klaar voor info war. Zodat ze weten waar te schieten. Kom van je forum en ga wat oorlog voeren op straat. Met juiste info.Want the walls are closing in.

   • Esther Misschien is het beter de olifant uit de kamer te lokken en dan te zien dat het werkelijke probleem jij en ik ben. Hoe? Door in deze opgedrongen fantasie mee te gaan, kunnen we dan niet beter weer een blanco vel zijn en zelf onze levens invulling maken zonder over een ander te beslissen of te beschikken. Walls come tumbling down met een syndroom…ter vermaak voor dromers als ik…https://youtu.be/8_WhytIbSno . Je bent vrij?

   • Doordat je dat zo zegt krijg ik het idee om de tirannie van de illusie weer eens te lezen.
    De vis in de kom die naar buiten kijkt maar niet (de beperking van ) zijn kom ziet.
    Tijd voor wat meer open zee? 🙂

 2. https://mobile.twitter.com/cwbbakker/status/1354023799033880578

  De reacties onder de video vertellen dat een heel groot deel van goedgelovig en Ongestoord Nederland niet lastig wenst te worden gevallen tijdens hun 24/7 comateuze toestand en graag door de deep fake politicians, plandemisch gereset wensen te worden en hardnekkig kiezen voor de traditionele “weg met ons” cultuur.

  Zal blijven hopen en zelfs voor deze éne keer bidden, dat al deze corona religieuzen heel snel hun vurig gewenste endlösungSSpuitje krijgen. Dat zal de niet gevaccineerde corona ontkenners een lesje leren, reken maar!

  Klaus Schwab heeft volgers, joh!
  https://mobile.twitter.com/Wim04789402/status/1354460366252761091

  En dan? https://btcdirect.eu/nl-nl/cbdc

 3. https://mobile.twitter.com/cwbbakker/status/1354023799033880578

  De reacties onder de video vertellen dat een heel groot deel van goedgelovig en Ongestoord Nederland niet lastig wenst te worden gevallen tijdens hun 24/7 comateuze toestand en graag door de deep fake politicians, plandemisch gereset wensen te worden en hardnekkig kiezen voor de traditionele “weg met ons” cultuur.

  Zal blijven hopen en zelfs voor deze éne keer bidden, dat al deze corona religieuzen heel snel hun vurig gewenste endlösungSSpuitje krijgen. Dat zal de niet gevaccineerde corona ontkenners een lesje leren, reken maar!

  Klaus Schwab heeft volgers, joh!
  https://mobile.twitter.com/Wim04789402/status/1354460366252761091

  En dan? https://btcdirect.eu/nl-nl/cbdc

  *** gered uit spambakje ***

 4. Al struinend op het net vond ik volgend verhaal:

  Een verhaal dat zich afspeelt ten tijde van de dodelijke Spaanse griep in 1918 en wordt beschreven in het boek The Biggest Medical Fraud in History van Eleanor McBean.

  Een ooggetuige omschrijft de situatie destijds als volgt:

  Alle artsen en mensen die in leven waren ten tijde van de Spaanse griep epidemie in 1918 zeggen dat het de meest vreselijke ziekte was die de wereld ooit heeft meegemaakt. Mannen die er de ene dag sterk en gezond uitzagen waren de volgende dag dood.

  De Spaanse griep vertoonde een scala aan symptomen van allerlei ziektes waartegen mensen net na afloop van de Eerste Wereldoorlog tegen werden gevaccineerd. Difterie, longontsteking, tyfus, pokken, verlamming en daarover heen nog een keer de symptomen van de Zwarte Dood.

  Zo goed als de hele bevolking was ingespoten met vaccinaties die een dozijn of zo ziektes bevatten in de vorm van giftige serums. Toen in één klap, al die door artsen gebouwde ziektes uitbarstten, waren de gevolgen tragisch.

  De pandemie sleepte zich twee jaar voort en werd levend gehouden door het toedienen van nog meer giftige “medicijnen “ door artsen die probeerden de symptomen te onderdrukken. Voor zover ik kon zien, werden alleen mensen die gevaccineerd waren door de griep getroffen.

  Zij die geen vaccinatie hadden genomen ontsnapten aan de griep. Ons gezin had alle vaccinaties geweigerd en dus blijven wij de hele tijd gezond,. We wisten uit de leer van Graham, Trail, Tilden en anderen dat mensen niet het menselijke lichaam kunnen besmetten met giftige stoffen zonder een ziekte te veroorzaken.

  Toen de griep op het hoogtepunt was, waren alle winkels gesloten, net zoals de scholen, bedrijven en zelfs de ziekenhuizen omdat ook de artsen en de verpleegsters waren gevaccineerd en ziek waren door de griep. Er liep niemand op straat en het was alsof je in een spookstad woonde. Het leek alsof wij het enige gezin waren waar niemand de griep had. Mijn ouders gingen van huis naar huis om te doen wat ze konden voor de zieke mensen, omdat het niet mogelijk was om een dokter te laten komen.

  Als het voor bacteriën en dergelijke mogelijk zou zijn geweest om de ziekte te veroorzaken, dan hadden ze daarvoor bij mijn ouders alle kans omdat deze iedere dag vele uren doorbrachten bij de zieken. Maar, zij kregen geen griep en ze brachten ook geen bacteriën mee naar huis die ons kinderen kwaad deden. Niemand in ons gezin had de griep, niemand snotterde zelfs maar, en het was nog wel midden in de winter met een dikke laag sneeuw op de grond.

  Het nieuwbakken en experimentele ‘vaccin’ zwengelt, volgens de bedenkers, toch het immuunsysteem aan?
  Misschien interessant om dan deze er ook even bij te plaatsen;

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Cytokinestorm

Comments are closed.