Ben je benieuwd wie Robert Valentine is? Hoe hij zich presenteert? Hoe hij denkt over de huidige samenleving? Kijk dan naar de eerste aflevering van V for Valentine! Dit is een anti-politieke podcast waar men elke aflevering het falen van het systeem wil blootleggen. En oplossingen bespreekt om te komen tot een vrije en menselijke maatschappij.

In de eerste aflevering bespreekt Robert Valentine met Boris van der Ven waarom hij lijsttrekker is geworden van de Libertaire Partij en wat hij hoopt te bereiken. Uniek is de systeemkritiek die bij de Libertaire Partij centraal staat. Robert pleit voor een grondige herziening van onze parlementaire democratie, ons monetaire systeem en onze rechtsstaat. De heren bespreken onder andere hoe we een weg uit de coronacrisis kunnen vinden, hoe Bitcoin kan helpen een welvarender Nederland te creëren en andere ideeën op het gebied van de de woningmarkt, EU, immigratie en belastingen.

Website LP

2 REACTIES

 1. Hi there I am so grateful I found your blog page, I really found you by error, while I
  was searching on Aool for something else,
  Regardless I am here now and would just likje
  to say many thanks for a marvelous post and a all round interesting
  blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it alll at the minute but I have saved it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read more, Please doo keep
  up the fantastic work. https://penzu.com/p/b5515fee

Comments are closed.