Waterdamp bevriest. Corona zou via waterdamp verspreid worden. Zet een mondmasker op in de vrieskou. Werkt je mondmasker, dan zie je geen bevriezende waterdamp. Simpel toch? Deze video toont aan dat de uitgeademde lucht grotendeels aan het masker ontsnapt. Langs de randen. Mensen die achter je lopen krijgen de volle laag in plaats van iemand die voor je neus staat.

Vaping produceert aerosolen. De corona besmetting verloopt via aerosolen. Als aanvullende maatregel op afstand houden zou een mondmasker kunnen helpen. Die moeten dan wel de aerosolen tegen houden. In de volgende video zien we dat aerosolen ook hier weer vooral langs het mondmasker ontsnappen. En omdat deze man wellicht iets harder uitademt zien we dat de aerosolen ook dwars door het masker heen gaan. Het is absoluut noodzakelijk een zeer nauw aansluitend masker te dragen. Om te voorkomen dat de aerosolen langs het gelaat ontsnappen. En dan komt het aan op het filter. Het filter dat in dit geval is gebruikt, bij het nauw aansluitende masker, dat voldoet niet. Het is zeer aannemelijk dat al die katoenen en papieren maskers in eerste plaats niet voldoen door gebrek aan aansluiting op het gelaat. En daarnaast door onvoldoende filterend vermogen. Slechts een soort van nauwsluitend rubber gasmasker met een uiterst fijnmazig filter zou effect kunnen hebben.

Als je mij niet gelooft. En je eigen ogen niet gelooft na bovenstaande video’s. Wellicht wens je dan wel te luisteren naar Dr Fauci?

En als proof of the pudding. Amerikaanse bedrijven die onterechte gezondheidsclaims maken kunnen door de rechter worden gedwongen om enorme schade vergoedingen te betalen. Vandaar dat de kleine lettertjes achter op de verpakking van dit “beschermende gezichtsmasker” een bepaalde boodschap bevatten. U begrijpt al wat deze is, voor de bevestiging van uw vermoeden, bekijk de video

Als mondkapjes niet werken, waarom moeten we ze dan opzetten? Of gelooft u nu nog steeds dat de mondkapjes die u opzet enig nut hebben?

5 REACTIES

  1. O jee, ga ik daar hier nu ook al last van krijgen. De 2de site al.
    Ik kan geen enkel filmpje zien, alleen lege witte vlakken.
    Ik had dat ook op veren of lood. Daar moest ik niet zo zeuren, vonden ze.
    Daar ging men er maar van uit dat ik dan wel een ban gehad zou hebben waarom ik niks zag van een andere site. Nee dus, ik heb nog nooit een ban gehad, helemaal nergens.

  2. Hi Bert, het is mijn fout. Nu moet je ze wel zien. Ik heb vandaag vrij weinig tijd en neem nu 1 keer een stukje uit een ander veel langer artikel van mezelf over. En dan zie je dat het fout gaat. Ik heb wel de preview optie van wordpress bekeken voor ik het plaatste, daar kwamen de filmpjes over, maar in de echte versie niet. Heb het net hersteld en nu moet het werken.

Comments are closed.