De ING heeft de rekeningen van Willem Engel geblokkeerd:

Ik ben benieuwd hoe lang deze video de youtube censuur overleeft….

Het AD meldt: Engel bevestigt dat hij in het begin niet op tijd de gegevens heeft overgedragen. ,,Maar ik wist niet dat het verzoek van ING kwam, omdat het klantonderzoek door een externe partij werd gedaan. Inmiddels hebben we wel gewoon de gevraagde stukken geleverd. En toch gaat de bank over op deze maatregel. Zeer opmerkelijk. We zijn langzaam aan het veranderen in een maffiastaat. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd.”

48 REACTIES

 1. Zou graag willen geloven in de heren
  hun goede bedoelingen en dat ze vechten tegen het establishment en voor onze vrijheid en levens, maar gelovigen stelde de mensheid in de geschiedenis vaak teleur.

  Niet geloven, maar eerst zeker weten dat deze ridders geen duistere agenda volgen en het beste voorhebben zal de tijd schijnbaar moeten uitwijzen.

  Zeker weten dat deze heren deugen? Zijn ze niet te mooi om waar te zijn en als iets te mooi is om waar te zijn, is het dat het vaak ook(?). In ieder geval begrijp ik niet zo goed de jubelstemming rond deze mensen en m.i. hebben ze tot nu toe meer meer kwaad gedaan dan goeds.

  Heb nog wat gegoogekd naar het verleden van Jeroen Pols en zijn eerdere vermeende veroordeling(en), ook van die in Spanje waar men ooit vroeg om zijn uitlevering, zoals hij zelf beweert, maar kan daarover niets vinden.

  Vond alleen een transcriptie:

  INLEIDING: UITSLUITING door Jeroen Pols Dames en Heren, Ik begin met een verhaal uit een kinderboek van Thea Beckman (het Gulden Vlies van Thule). Het verhaal gaat over een samenleving ergens in de toekomst. In deze samenleving zijn de gevangenissen afgeschaft. In plaats van een gevangenisstraf krijgt de veroordeelde een merk op zijn voorhoofd. Voor iedereen is hierdoor te zien dat zij met een veroordeelde te maken hebben. Het gevolg hiervan is dat de veroordeelden zichzelf vrijwillig afzonderen. Zij sluiten zichzelf uit de samenleving en komen in hun eigen gevangenis. Dit verhaal illustreert feilloos de kern van maatschappelijke uitsluiting van mensen die in aanvaring zijn geweest met het strafrecht. In de huidige zucht naar veiligheid, en vooral veiligheidsgevoel, worden exgedetineerden steeds verder beperkt in hun mogelijkheden om nog volwaardig lid te kunnen zijn van onze samenleving. Dit gebeurt onder de noemer van preventieve maatregelen. Een ideaal instrument om ex-gedetineerden uit te sluiten dit treft overigens ook steeds meer mensen die tot een andere straf veroordeeld zijn, zoals een boete of een werkstraf is de Verklaring omtrent het Gedrag (de VOG). De reden dat ik deze inleiding hier doe, is dubbel. Enerzijds heb ik in mijn juridische praktijk de afgelopen jaren veel zaken behandeld waarbij aan mensen een VOG geweigerd wordt. Anderzijds ben ik ervaringsdeskundige. Ik ben zelf ook ex-gedetineerde, en weet dus ook uit eigen ervaring waar een ex-gedetineerde tegen aanloopt.Ik zal hierna eerst kort ingaan op welke wijze de VOG als instrument van uitsluiting ingezet wordt. Daarna zal ik de wijze van toetsing bij de afgifte van een VOG toelichten. Alvorens af te sluiten zal ik ingaan op de gevolgen van een weigering voor de betrokkene en samenleving. Dit aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De VOG als veiligheidsinstrument De afgelopen jaren is de toepassing van de VOG sterk uitgebreid. Dit is het gevolg van een wisselwerking tussen de roep van het volk vaak vertaald door kwaliteitskranten als de Telegraaf – en de populistische drang tot daadkracht. Vooral vanaf 2004 zijn er grote stappen gemaakt. Tot die tijd was het de burgemeester die over de afgifte van een VOG ging. 

  https://www.google.com/amp/s/docplayer.nl/amp/1249070-Inleiding-uitsluiting-door-jeroen-pols.html

  Vreemd dat ‘slechts’ een Fred Teeven met het verhaal rond Pols zijn eerdere veroordeling naar buiten komt en er niemand anders was dat heeft gedaan. Over de Camaro-zaak i.c.m. de naam Jeroen Pols is voorzover ik kon zien niets te vinden.

  • Ik had ook een VOG nodig als conciërge op een middelbare school. Geen enkel probleem.
   Voor als nog werd ik nog voor geen meter vertrouwd.
   Ik mocht nog geen gevulde koek afrekenen in de kantine, ik zou het wel eens kunnen inpikken.
   Ze zochten eigenlijk een subsidie slaafje om een half jaar uit te buiten en daarna te vervangen voor het volgende slachtoffer, om opnieuw subsidie aan te vragen.
   Zodat ze altijd bijna gratis personeel hadden voor een half jaar. Was een streng gelovige school.
   Maar daar kom je later pas achter. Zo iets kan je ook niet van tevoren raden.

   • Esther, waarschijnlijk niet.
    Het lijkt mij niet bevorderlijk en gezond om aan een nieuwe baan te beginnen met de nodige wantrouwen, voor de onderlinge werk sfeer en verhoudingen.
    Als het begin al niet deugt omdat je het niet vertrouwd, dan kan je er beter niet aan beginnen.

   • Bert dat doe ik zelf niet. Geld is gewoon geld. Waarom is vertrouwen nodig?
    Dan had ik nooit meer werk.
    Je kan het toch ook gewoon gezellig en ontspannen hebben hebben zonder dat ‘magische’ vertrouwen’? Dat noemen ze ook wel afspraken maken. Die je dan beide probeert na te leven.

    Vertrouwen is iets groots. Zo groot dat je je leven aan iemand zou willen toevertrouwen.
    Vertrouwen is niet iets voor mensen verder. Het is iets goddelijks.
    Wij mogen al blij zijn met prestaties als oordeelloosheid.

   • Jhon Dat is niet zo mooi.

    Ik kon het niet meer vinden.
    Maar een poosje terug zag ik een enquete voorbij komen.
    Met vragen over te nemen maatregelen.

    Bijvoorbeeld wat mensen vonden van het idee om een geldboete op te leggen aan niet gevaccineerden. Te innen via de zorgverzekering.
    Of dat die mensen bij uitbraak binnen moeten blijven tenzij ze zelf de testen betalen.
    Of dat de mensen die wel zouden vaccineren een bonus kregen. Ook via de zorgverzekering.

    Ik zal er vanavond nog weer eens naar zoeken.
    ik dacht dat die van het RIVM was een paar maanden terug.
    Ik had hem ook naar Ratio gemaild.

    Ik vind het jammer. Het gaat erop lijken dat wat je had gespaard voor ‘later’ eerder opgaat aan zulke onzin. En wat als het dan op is? Isolatiekamp?

   • Is mijn hele Asterix en Obelix grap verdwenen, zomaar.
    En het stond er toch echt.

   • Foutje van mij, Jhon heeft dezelfde reactie 2x geplaatst.
    Dat had ik nog niet direct door.
    Bij de andere staat de grap wel.

  • Jij hebt het over geloven, de rest niet, vraag jezelf af, wat heb ik gedaan behalve reageren op de moeite die anderen zich getroosten om uit deze ellende te komen.

   • Zet genuanceerd vraagtekens bij deze mensen verder heb ik geen oordeel over de personen, maar probeer wel iets verder te gaan, met een gezonde dosis wantrouwen door wat ongerijmdheden eruit te pikken en niet alleen maar blind volgen en personen verheerlijken, wat veel gebeurt. De heren krijgen veel aandacht in de mainstream media, positief en ogenschijnlijk ook negatief. In al deze berichten zitten duidelijke boodschappen waarmee de publieke opinie beïnvloed wordt en we zitten te kijken naar één groot openluchtspektakel, een soort van David-Goliath gevecht, alleen telkenmale met teleurstellende afloop voor David en waarbij het publiek steeds meer dreigt te verliezen van zijn rechten, vrijheid en leven.

    Besef wel, deze hele corona helle hoax en horrortrip treft iedereen en daarom mag ook iedereen een mening of visie daarover hebben, over alles wat er aangboden wordt door overheid, clubjes en personen of wie of wat nog meer. En wat is er mis met reageren en moet men eerst de barricades op om te mogen reageren? Ieder draagt bij op zijn of haar manier. De één doet het door zelfmoord te plegen, de ander doet het door zijn onderneming, dus zijn leven in te zien storten, weer een ander ziet een tweespalt ontstaan tussen familie, vrienden of partner. Mijn bijdrage is geen familie of vrienden meer ontmoeten die zich goedkoop hebben laten inpakken met leugens, angst en truken door de mainstream media en zoete bekken van de overheid, politiek of zogenaamde wetenschap en experts. Hoe denk je dat protesteren als bespuugde eenling, als paria, eruit ziet? Vervelend maar ook heerlijk. Heerlijk om afstand te nemen van valsheid en gehersenspoelde idioten, dat is ook protesteren, mij afkeren van leugens en valse schijn en de nek uitsteken en ieder die het wil weten de waarheid recht in de porem bakken over hoe de dieptrieste rotheid in ons leven -nu- ervoor staat en duidelijk maken dat men niet meer hoeft te denken dat het ooit nog weer beter gaat worden. Zeker niet zoals het nu gaat.

    De gevoelens van deze joden en de gele ster dragen kan ik mij levendig voorstellen.

    https://twitter.com/i/status/1364846036238401537

    https://youtu.be/POS6ftKhDAs

    Mijn persoonlijke mening is dat alleen met hardere tegenmaatregelen kunnen we onze leven terughalen, de tijd van soebatten heeft bewezen niets uit te richten en zelfs nog meer schade aan te richten. Praten en procederen is uiteindelijk in de ogen van de politieke hyena’s en corrupte rechtsstaat een zuiver teken van zwakte.

 2. Volgens mij ben jij de enige die de heren van oplichting beschuldigd, omdat jou voorgevoel dat zegt.
  Daar kan toch geen mens zich tegen verdedigen want wat ze ook doen, alles is toch nep in jouw ogen.
  Hoe een zaak ook kan uitpakken, alles was toch afgesproken.
  Je enige bewijs is volgens mij omdat jij denkt dat het zo afgesproken is.
  Danzal dit treiter spelletje van ING er ook wel bij horen.
  Zodat wij dan moeten denken dat het echt is.
  Ja, zo kan je ook aan de gang blijven natuurlijk. Waren de oude koeien op?
  Welk bewijs heb je nou eigenlijk waar het allemaal vandasan komt.

  • Bert volgens mij zegt Enzoishet juist dat bewijs ontbreekt dat deze heren zuivere intenties hebben.
   Ik vind dat ook vreemd dat er dan van die Pols niks te vinden is van zijn verleden. Dat geeft toch op zijn minst vraagtekens? Heb jij dat dan niet?

   En die Engel heeft nu alleen maar in de hand gewerkt dat de avondklok een goeie plek heeft gekregen in de wet. Dus behalve pogingen in de rechtszaal hebben ze nog geen positief resultaat neergezet.

   Wat mijzelf dan ook nog opvalt is dat Engel heel aardig lijkt maar geen innerlijke vrede heeft. En zoals we allemaal weten. Dat maakt iemand onbetrouwbaar / onberekenbaar.

   • Zuivere intenties of niet, verschrikkelijk persoon of niet, kan allemaal zijn, maar dat was altijd al zo. Feit is dat de beslagname komt na de rechtsgang over de avondklok, en het binnenstromen van donaties om de strijd voort te zetten.

 3. Als je je niet wilt laten vaccineren, wordt dan ook je rekening geblokkeerd?

  • Nico dat vaccin is je chip.
   Meaning
   Jij hebt geen geld. Je bent je geld.

   Denk ook even aan het systeem in China.

  • ‘ING doet periodiek een klantenonderzoek om te bepalen wat haar klanten precies doen, waarvandaan, via welke relaties en met welke fondsen. Op die manier kan de bank haar klanten beter beschermen tegen financieel-economische criminaliteit, witwaspogingen en andere illegale praktijken.’

   https://www.ad.nl/economie/willem-engel-dient-flinke-claim-in-tegen-ing-nadat-bank-zijn-rekening-bevriest-ze-willen-mij-ruineren~a47dcc37/

   … Wat haar klanten precies doen…. Hebben ze mij niets over verteld.

   Vrij vertaald: een voor jou essentiële transactie kan geweigerd worden en je saldo geblokkeerd. Op ieder moment.

   • Dat gebeurt zeker. Een zakenrelatie van mij is dit overkomen. Rekeningen worden zonder heldere opgave van redenen geblokkeerd omdat er iets ‘niet vertrouwd’ wordt door ING. Maandenlang, en zoek maar uit hoe je dan salarissen en leveranciers betaalt.

    Hoewel ING bij mijn weten zelf een oplichtersbende is, kun je opzoeken in het archief van Google. Of misschien door er zelf een rekening te openen…

    Dat laatste is niet ongevaarlijk. Toen ik laatst uit nieuwsgierigheid opzocht hoe je bij ING zakelijk een rekening opent, las ik dat je persoonlijk langs moet gaan op een ‘servicepunt’ ergens voor een gesprek van minstens 30 minuten. Is dat wel ‘corona proof’? Ik zou ook niet weten wat ik 30 minuten lang te bespreken heb met een sigarenboer met een ING loket in zijn winkel.

   • Die 30 minuten zullen zijn om je van allerlei extra diensten aan te smeren.

    Iemand bij de poort weigeren is heel iets anders dan geld pakken dat niet van jou is.

  • Na de rechtszaak van Viruswaarheid tegen de staat, inzake de avondklok, zullen er flink wat donaties zijn binnen gekomen op de rekening van Viruswaarheid. Dat geld wordt nu dus geblokkeerd.

 4. Waarom blind en kritiekloos meevaren in de massa rond viruswaarheid.nl? En wie zuiver en oprecht is kan de toets der kritiek makkelijk doorstaan.

  Wat viruswaarheid.nl ondernam tegen de staat is i.i.g. tweemaal in het voordeel van de staat uitgepakt en is de staat er zelfs sterker uit gekomen met meer wettelijke bevoegdheid. Procederen brengt in deze eerder schade toe en heeft daarmee het tegenovergestelde effect gegenereerd. Het is een soort olifant-persoleinkast verhaal geworden. En spelen ze de overheid en politiek,de wetgever, aardig en vriendelijk in de kaart.

  Natuurlijk is de overheid en politiek, waar de misdaad en corruptie inmiddels vanaf spat en hoe klein het land ook is, machtiger dan ieder willekeurige private persoon of club, is vooral machtig met onbegrensd toegang tot geld en juridische macht, met een partijdige justitie aan haar zijde. Om daarvan te winnen is bijna onmogelijk of heel misschien winnen in lange en slopende processen. Dat begrijpt zelfs een klein kind. Waar halen ze centjes vandaan en wie financiert en doneert viruswaarheid.nk geld? Niet dat ik de corrupte Bank begrijp in het bestrijden van de eigen misdaad, maar wie zijn inderdaad de donateurs? En jazeker, ook dit ING opzetje kan een spel zijn in verschillende richtingen.

  Waren complotten, new world order en geheime krachten en machten die de wereld sturen en overnemen en al dat soort zaken eerder nog complottheorieën en ideeën of fantasieverhalen van zogenaamde ‘gekkies’, is duidelijk geworden dat het een onvoorspelbare waarheid en een horrortrip is geworden. Machten mede tot stand gekomen en wortels kunnen schieten door grote aantallen bruikbare idioten en het goedgelovig klootjesvolk die zich jarenlang tegen het gezonde, rationele en weldenkende verstand hebben gekeerd en de ‘heilige priesters’, de (Haagse) onderdrukkers, aanbidden, vereren, vergeven alsof ze godheden zijn.

  Feitelijk vechten wij nu voor ons leven (hebben letterlijk de dood in de schoenen staan). Vechten tegen machten met duistere en satanische agenda’s en werken overheid en politiek steeds duidelijker en openlijk voor deze machten die zich steeds duidelijker presenteren. Politici zonder pardon tegen het volk over lijken en als bezeten van demonen (drugs en pillen) right in your face, dat kan nu wel openlijk gesteld worden dacht ik zo, machten en politiek, die ons zeker niet meer goed gezind zijn en graag over de kling willen jagen, dat het zover zou komen had ik niet verwacht, niet nu in ieder geval en zou toch eerder iets voor in de verre toekomst zijn, maar het verbaast! mij niet.

  De overheid en politiek hebben of hadden nog niet de volledige wettelijke armslag om daar te komen waar de machten ze willen hebben en ik kan mij zo voorstellen dat ze wegen zoeken om de wetgeving zo simpel mogelijk te veranderen, met de minste weerstand, zonder al te veel moeite te hoeven doen. Vooral geen opstand of opstootjes veroorzaken in het slaaphok.

  Dan kan ik mij zo voorstellen dat je, laat zeggen, bijv. een clubje met mensen optuigt dat precies dat spel voor je speelt wat nodig is om de vervelende en in de wegstaande wetgeving soepel en eenvoudig kunt aanpassen of veranderen zonder al te veel moeite en zo soepel je doelen haalt.

  Doel: onze levens geen stuiver meer waard maken, het land en onze levens slopen en wat van hen mag blijven vormgeven in een reeds uitgewerkt super ziek build back better plan waar we als berooide en mesjogge digitale slaven gelukkig zullen zijn, met experimentele vaccinaties (afspuiten indien nodig), sociale krediet digipaspoort en onderhuidse chip (volgende stap) hebben te accepteren en om dat te bereiken daar zullen de werkelijke machthebbers alles voor uit de kast trekken, reken maar. Zelfs heel makkelijk, hier of daar, een clubje zogenaamde nobele stijders.

  Laten we maar (weer) afwachten wat het proces van viruswaarheid.nl deze keer brengt: “Staat moet bevolking correct informeren over “vaccin”. Ik voorspel niet veel goeds. Zal mijn woorden en scepsis over deze club terugnemen zodra ze een finale overwinning behalen tegen het gifvaccin.

  “Staat moet onmiddellijk stoppen met het ziek en doden maken van de bevolking middels experimenteel ‘vaccin’.” Dat had het moeten zijn. Ook geen digipaspoort en geen enkele inperking van onze vrijheid en leven.

  De mensheid heeft al duizenden jaren goed stand gehouden tegen zogenaamde ‘virussen’ en bewezen dat ze van nature in staat is weerstand te bieden en op te bouwen tegen ‘virussen’. We hebben helemaal geen ‘vaccins’ nodig en zeker geen gevaarlijke experimentele rotzooi wat duidelijk afwijkt van ‘klassieke vaccins’ en waarvan niemand weet welke (levensbedreigende) lange termijn bijwerkingen ze hebben. Kan wel raden welke bijwerkingen ze hebben als ik Bill Gates volg over het reduceren van de wereldbevolking. Weg met dor, overbodig en duur hout! Hoe? Zo dus.

  Check ook video Israël

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/gestoorde-psychopaten-world-economic-forum-vieren-stille-steden-minder-geluidsoverlast/

  Israël en zogenaamde ‘joden’ die tot op heden lijden onder het verleden van de nazi-periode en het hoogste woord hebben: “dat nooit weer”, gaan nu over op maatregelen gelijk en erger aan die van de nazi’s 1933-1945. En dat mag zich een ‘goed voorbeeld’ noemen, dat een cyclon c injectie de beste Endlösung is voor een nep pandemie en deze schorpioenen/injecties over de wereld als een zegen moet worden uitgestrooid? In een understatement zou ik zeggen dat Israël en zogenaamde ‘joden’ die voor injecteren zijn zich heel diep moeten gaan zitten schamen.

  En dat alles om een fabelvirus of griep de wereld uit te helpen? Wij zijn allemaal Joden! Arbeit macht frei (build back poor), verplichte gele ster is een vaccinatie-paspoort en tatoeage wordt onderhuidse chip.

  • Als ik in mijn uppie 2x of vaker iets had ondernomen tegen de staat, dan had de staat ook gewonnen.
   Ik begin er maar niet aan, want voor dat je er erg in heb gaan ze dan beweren dat je er bij hoort.
   Zo sloop je natuurlijk ook elke weerstand tegen de staat van het volk, ze kijken wel uit voordat ze er aan beginnen worden ze mede schuldig verklaard ergens op een forum.
   En dat omdat het altijd gunstig uitpakt voor de staat, je verliest het namelijk altijd.

   • In dat geval kan je het dan maar beter laten zo als het was, dan speel je in ieder geval nooit iemand in de kaart.
    En blijf je overal buiten.

   • @Bert

    Steek jij je handen voor ze in het vuur en ben je honderd procent overtuigd van hun goede bedoelingen?

   • Ik steek voor niemand mijn handen in het vuur.
    Maar tot op heden zie ik nog geen aanleiding om ze te betichten dat ze eigenlijk tegen de bevolking zijn omdat ze als vrijwel de enige moeite doen om de staat aan te pakken.
    En nee, dat ga je niet winnen.

    Weet wat ik 1 van jou mooiste uitspraken vind hier?
    Ik weet hoeveel je last je kan ervaren als je gezeten heb, want ik heb ook gezeten.
    Maar houden we er wel rekening mee dat Pols in de gevangenis heeft door gebracht.
    Of iets in die aard.

   • Nou moet ik er ook bij zetten dat wanneer iemand begint met, machten met duistere en satanische agenda’s en werken, ik eigenlijk toch wel wat minder serieus neem over het algemeen.
    Die betrekken er namelijk een godsbeeld bij in hun reacties waarop alles in gebaseerd is en de schuld daardoor altijd bij de duivel ligt en nooit bij de mens zelf.

   • Bert Als mensen slecht doen hou ik ze gewoon verantwoordelijk hoor. Misschien kunnen ze er niks aan doen omdat ze geen controle over zichzelf hebben. En de duivel hen leidt. Maar wie schuld treft draagt de blaam. Het gaat erom dat je niet veroordeelt.
    Iets is goed of fout.
    Maakt het dan uit of je zegt dat is satanisch werk of gewoon een slechterik?
    Voor mij is het hetzelfde. Geen werk van God.

   • Esther, met mijn reactie bedoelde ik niet jou.
    Maar nu doe je eigenlijk hetzelfde.
    En de duivel hen leidt. God en de duivel zit tussen je oren.
    Als je niet in een god geloofd, dan bestaat er ook geen duivel. die zijn namelijk onlosmakelijk met mekaar verbonden.
    De 1 bestaat niet zonder de ander.
    En wat mensen hebben met een geloof, dat moet iedereen zelf weten, daar ga ik niet over en boeit mij verder ook niet.
    Zo kan je elk wangedrag wel goed praten of als reden opgeven waarom er iets gebeurt.

   • Ik begrijp namelijk nooit zo goed wat de zin er van is om god of de duivel in een reactie te verwerken.
    De niet gelovigen stoort het alleen en de gelovigen zien er alleen een bevestiging in van wat ze al vonden. Wie wil je dan eigenlijk aanspreken hiermee.

    Zo kan ik vinden b.v. dat mensen die geen muziek maken of daar mee bezig intens slechte mensen zijn en daardoor een vervormd beeld hebben van de wereld en hun omgeving.
    Als ik dit overal herhaaldelijk zou beweren zouden ze mij direct voor gek verklaren.
    Snap je wat ik bedoel. Waarschijnlijk niet.

   • Laatste reactie van mij hierover.
    Wat iemand gelooft of hoeveel waarde je daar aan hecht moet iedereen zelf weten.
    Wees er blij mee maar hou het voor het eigen.
    Ik val nooit andere lastig met mijn levensovertuiging, omdat andere daar ook niet op zitten te wachten.
    Waarom doen mensen die ergens in geloven dat wel altijd, vraag ik mij altijd af.
    Wat is de meerwaarde daarvan in een reactie.

    Ik weet dat het hiermee niet ophoud, de aandrang om daar wat over kwijt te moeten is namelijk altijd groter.
    Ik ben hier er al teveel nutteloze tijd aan kwijt geraakt op internet.
    Terwijl ik niet meer vraag dan, hou het voor jezelf en wees er blij mee.

   • Bert ik begrijp je reactie. Ik wist ook dat je het niet tegen mij had verder maar wilde toch even reageren 🙂

    Maar jij wil dus dat mensen zich uiten op een manier die voor jou goed voelt…..
    Dat kan toch niet? Dat mensen hun mond moeten houden over iets omdat jij je anders gaat ergeren? Iedereen is toch gewoon wie hij is? Er wordt toch niet opgeroepen tot geweld ofzo?

    Jij noemt iets gewoon goed. Een ander noemt het het werk van God ofzo. Ik zie niet in wat het uitmaakt. Kan er gewoon allebei zijn toch?

   • Ik wist het gewoon dat dit er op zou volgen.
    Dus ik mag er van jou niks meer over zeggen van jou omdat jij dat vervelend vind.
    Ik ken ze nou wel alle reacties van gelovigen.
    Nee, dat beweer ik nergens. Ik wil niemand de mond snoeren.
    Maar leg mij nou eens de meerwaarde uit, wat is het nut ervan.
    Jij was al overtuigd van een god en bent daar verder hartstikke gelukkig mee, dat mag ik toch aannemen tenminste.
    Maar is het nou echt zo moeilijk om jou levensovertuiging voor jezelf te bewaren.
    Jij zit namelijk ook niet te wachten op alles waar ik van overtuigd ben en dat blijf herhalen
    Je gaat je waarschijnlijk, na een tijdje afvragen, waarom moet ik dat allemaal weten.

   • Ergens van overtuigd zijn waar andere het niet altijd mee eens zijn of zelfs helemaal niet in geloven, zou je onder de complot denkers kunnen laten vallen.

   • Iets volhouden wat door niemand bewezen kan worden dat het ook waar is dus.

    Wat is daar dan de meerwaarde van?

   • Maar ik schrijf niet voor jou. Ik schrijf voor mezelf 🙂
    Je mag gewoon mij lezen als je dat leuk vindt. Maar dat hoeft niet. Mag je gewoon zelf weten verder.

    Maar kennelijk is er een norm dat wat ik zeg een meerwaarde voor anderen moet zijn?
    En wie bepaalt dat dan verder? Staat dat hier ergens in de richtlijnen ofzo?

    Je zegt dat je mensen niet de mond wil snoeren.
    Maar je vraagt wel of het nou echt zo moeilijk is mijn mond hierover te houden.
    Dat is wel een beetje van hetzelfde toch?

    Als mij niet aanstaat wat reageerders schrijven dan lees ik gewoon niet.
    Wat is daar mis mee?

    ** Jij zit namelijk ook niet te wachten op alles waar ik van overtuigd ben en dat blijf herhalen **
    Dat is een aanname. Ik wacht verder nergens op. Ik lees gewoon wat ik leuk vindt.

   • Nou moet ik er ook bij zetten dat wanneer iemand begint met, machten met duistere en satanische agenda’s en werken, ik eigenlijk toch wel wat minder serieus neem over het algemeen

    Bert, de duistere agenda’s die klaarlagen zijn niet ontsproten aan mijn idee, maar een feit, deze worden nu zichtbaar en aan den lijve voelbaar uitgerold. En evenzo het satanische en demonische zit in de koppen van de Geisteskranken, de sociopaten die aan de touwtjes denken te trekken, het is hun geloof, hun geestesgesteldheid.

   • “Als je niet in een god geloofd, dan bestaat er ook geen duivel. die zijn namelijk onlosmakelijk met mekaar verbonden”

    Dat is zoiets als zeggen dat je wel verbrandingsmotoren geloofd maar niet in auto’s.
    Iets bestaat of niet ongeacht of je er in geloofd.
    Geloof je wel dat er goed en kwaad is?

  • En zo is het het gaat inderdaad veel harder dan men had kunnen bedenken.

   Het vaccinatiepaspoort erdoor heen drukken zodat iedereen de prik heeft voordat de eerste golf ernstig zieken zich laat zien?
   Daar zit natuurlijk wel wat tijd aangezien schadelijke gevolgen zo lang mogelijk weggehouden zullen worden uit de MSM. Maar op een gegeven moment zal de hele wereld dat zien en weten natuurlijk.
   Of toch niet?
   In hoeverre heeft bijvoorbeeld die softenon bij de massa geleid tot wantrouwen in de medische wereld? Vraag het me af he. Wat daaruit is gekomen is Lareb. Dat zullen veel mensen dan gewoon zien als toch een goed ding.

   Maar toen Softenon werd gemaakt heeft een medewerker het getest op zijn vrouw. Die kreeg toen een kindje met een oortje wat niet goed was. En toch kwam het toch op de markt. De grootste les die toen geleerd is is misschien wel dat je meteen je aandelen moet verkopen als je medicijn op de markt wordt gezet.

   Je begrijpt er ook echt niks van dat mensen zo massaal het vaccin verheerlijken. Het zit nu in de fase waarin normaliter een vergoeding gegeven word aan mensen die zich vrijwillig aanmelden als proefpersoon.
   In dat opzicht vliegt Jordy Zwarts de rechtszaken goed aan. Want die eist vergoedingen voor aangedaan leed. Omdat we er niet om hebben gevraagd proefpersonen te zijn.

 5. Het draait al niet eens meer om corona, maar alles wordt op alles gezet om te kunnen afspuiten. De spuit, daar is iets mee, te belangrijk voor wat? En moet en zal gezet worden. Corona was slechts het vehikel. Iets of alles staat en valt met de spuit, zo lijkt ’t.

  • Maar, we zijn er nog niet, nog lang niet. Er zullen harde maatregelen of zogenaamde ziektes nodig zijn om ons door de knietjes te krijgen. De kristallen bol van de bolle van de WHO heeft dat laten zien.

   https://youtu.be/X7SeFT8o6o4

   • …zou best wel de bijwerking kunnen zijn van de wereldwijd gezette spuit. De testen zijn ook niet te vertrouwen, alles is mogelijk, ook dat daarmee achter in het hoofd een eng stofje, een nano ‘dingetje’

   • ….wordt ingebracht. Mij lijkt in deze wereld niets meer te dol.

 6. …”WEF by 2030 You’ll own nothing And you’ll be happy”…. Psycho talk.

  Een door de Here van WEF gemaakte en daarna verwijderde baggervideo, het verheerlijken van “alles kan kapot”. De video die u uiteindelijk niet mocht zien https://tinyurl.com/27vuc9cc

  Corona tijd. Wtf is eigenlijk corona en is daar een tijd aan vast te plakken? Corona is hutsefruts, is dimensionale leegte, de ruimte, is een woord gesproken wat verstomd, niets. Corona en tijd niet existerend.

Comments are closed.