Haga weet het wederom prima te verwoorden. Waarom kiest de LP geen standpunt mbt corona? Waar blijven de vlammende betogen van Robert Valentine? Dit is een lakmoestest. Waar sta je? Nu zwijgen is een doodzonde tegen de vrijheid. Spreek of zwijg voor altijd.

 

9 REACTIES

 1. “Stemrecht: Het instrument en symbool van de macht waarover een burger beschikt om zichzelf belachelijk en zijn land kapot te maken.”
  Ambrose Bierce (1842)

 2. Hierom is een stem op de LP een stem op een restzetel voor een kartel partij.

 3. Haga zegt het prima. Als een van de weinigen. Laat Robert Valentine maar dansen in het Vondelpark. Misschien krijgt hij van iemand een glas wijn dan.

 4. Ik zag net Zor from Knorr, nu verwijderd, weer spammen. Op mijn eigen WP-website ben ik momenteel “Antispam Bee” aan het testen die ik als tip tegenkwam ergens. Ik noem het maar mocht jullie huidige spamfilter niet goed werken.

  Ik had last van comment-spam door bots geplaast maar die is nu verdwenen. Ik heb veel minder reageerders op mijn website dus ik kan momenteel niets zeggen over ‘false positives’.

 5. Waarom hebben ze überhaupt de naam veranderd in Libertaire Partij? Wat is dat? Maar je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Er is op dit moment maar één issue, daar moet het over gaan. Al het andere is bijzaak.

  • Ik vind het zo jammer dat ik geen goede filmpjes kan plaatsen waarin Robert opstaat voor de vrijheid. Ja, er is V for Valentine https://www.youtube.com/channel/UCw-6wDV36FBF3VnyO8KJ7Nw/videos , maar die films zijn gemiddeld 50 minuten lang. Als politicus moet je toch een boodschap zoals Haga doet in 2 tot 5 minuten krachtig kunnen overbrengen? Dat ik ook de spreektijd die je in de tweede kamer krijgt.

   En spreek dan over corona, een “crisis” die wordt misbruikt door de overheid om veel machtiger te worden. Bovendien, als iets echt belangrijk is, en je toch denkt dat we in een crisis zitten, dan is dit te belangrijk om aan de overheid over te laten. De overheid is gewoon te incompetent om te zorgen voor goed coronabeleid.

Comments are closed.